rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 30 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

De ce s-a ACTIVAT pensionarul Chițac împotriva foștilor colegi din PNL

Vergil Chiţac

Investiția din zona Lupoaică l-a activat pe pensionarul Chițac! Cum este vorba de perioada de precampanie, iar scaunul de primar este râvnit, fostul membru al PNL a început să agite apele, legându-se de investiția din zona cu pricina, care a fost demarată încă de pe vremea când era în partid, iar atunci nu a zis nimic. Mai mult decât atât, autorizația de construire a fost obținută în septembrie 2019, când prefect era altcineva și se pare că nici atunci nu a fost o problemă. Memoria i-a revenit, culmea, abia acum, când prefect este George Niculescu, și el fost membru PNL.

foto: constanta altfel

În urmă cu 7 ani, doi investitori de la malul mării au decis să-și extindă afacerile și să investească pe bulevardul Tomis, zona Lupoaică, într-un imobil cu dedicația birouri pentru organizații neguvernamentale și alimentație publică. Au demarat procedurile pentru obținerea tuturor autorizațiilor, mai ales că, sub terenul pe care urmează să fie amplasată construcția, se află situri arheologice. Într-un final, Enache și Stelian Bucovală au obținut autorizația de construcție, fiind eliberată în septembrie anul trecut, iar în weekend au început să facă săpături. Atunci a explodat bomba, proiectul ajungând în atenția opiniei publice. Pensionarul Vergil Chițac este unul dintre cei doi agitatori. Pe vremea când încă era în partid, investiția de față fusese deja demarată, dar nu a zis nimic. A părăsit partidul și, de asemenea, nu a avut nici o problemă, la fel și în septembrie 2019, când prefect era altcineva. Memoria i-a revenit recent, când a auzit că atualul prefect e rudă cu cei doi investitori. Al doilea așa zis agitator al apelor este Stelian Ion, candidat și el la Primărie, din partea USR.

Menționăm că Stelian și Enache Bucovală spun că totul este absolut legal, că a fost nevoie de ani întregi și comisii întrunite fără număr pentru a putea începe construcția în condițiile legii, având în vedere că în zonă s-au găsit vestigii. Nu vor distruge vestigiile, din contră, le vor pune în valoare, spun ei.

Terenul, achiziționat de investitorii Bucovală, în 2013! Atunci NU s-a SESIZAT nimeni??

Investitorii Bucovală au achiziționat terenul, în anul 2013. Până atunci, locul era un real focar de infecție, amplasat chiar în mijlocul urbei, cu un wc în paragină. Au igienizat zona și au demarat toate procedurile legale de a obține autorizațiile de construire. Ceea ce s-a și întâmplat.

George Niculescu

”Am intrat în posesia terenului în 2013, apoi am cumpărat de la primărie și, ulterior, am mai achiziționat o completare. Am alipit cinci terenuri pentru construcția unei clădiri de birouri, cu restaurant, că acesta este domeniul de activitate. Era un WC, un spațiu neamenajat. Ne așteptam să găsim vestigii, săpaseră cei de la Camera de Comerț, au început o descărcare arheologice, au vrut să facă sediul acolo, s-au apucat de descărcare, li s-a părut costisitor și au vândut. Noi păstrăm zidurile, nu am intrat pe perimetrul acela, nu construim nimic în zona vestigiilor, vom face o podea de sticlă. Am obținut toate avizele de la minister. Toate lucrările se fac cu supraveghere arheologică. Tatăl nostru e văr cu socrul prefectului. Când am cumpărat noi, domnul prefect avea 32 de ani. Îngrădirea a fost în 2016, când ne-am apucat de săpături. De ce nu s-a sesizat lumea atunci? Tot ce se comentează e chestiune electorală, vor să instige lumea. De ce? Nu văd motive? Pentru toate demersurile legale pe care le vor face, suntem pregătiți cu documente. Terenul e împrejmuit de patru ani și ceva, aveau timp să se sesizeze până acum, proiectul a fost în dezbatere publică, au fost consultări. Au intrat în povestea asta cei doi politicieni. Dacă e în sondaje Chițac, trebuie să urce așa?Nu poate opri orașul că e campanie electorală. Autoritățile ne-am cerut hârtii, ei fac afirmații false. În plus, lucrăm sâmbătă și după amiază pentru că nu putem bloca traficul în zonă și nici nu putem intra cu utilaje” a spus, pentru Replica, Stelian Bucovală.

Stelian Ion

”O suprafață de 150 m cu vestigii intrat în conservare, puteam să le astupăm și rămâneau acolo. Noi am vrut să le punem în valoare, se vor vedea din podeaua de sticlă securizată, va fi o terasă. N-am distrus nimic, din contră, am ajutat să le scoatem în evidență. Vestigiile nu se suprapun cu clădirea”, a completat Enache Bucovală.

Chițac își atacă contracandidații de dreapta pentru că l-au lăsat pe bară?!

Astfel, în septembrie 2019 a fost eliberată autorizația de constuire, iar pe atunci prefect era Dumitru Jacă. Iar Vergil Chițac nu a avut nici o problemă de semnalat. Cum a apărut Niculescu la Prefectură, s-a activat! Este cunoscut faptul că Vergil Chițac va candida la Primăria Constanța, dar sub forma unei ”platforme ONG-iste”. De ce? Pentru că a căutat spirijn la PNL și nu l-a găsit. A încercat să cocheteze cu USR, dar s-a reorientat pentru că în cărți era deja Stelian Ion. Apoi s-a îndreptat către ALDE, unde, la fel, nu a avut noroc, nefiind agreat. Rămas pe bară, se pare că a decis să-și atace contracandidații de dreapta, adică foștii colegi.

Ce spune prefectul George Niculescu!

Chițac îl atacă pe prefectul George Niculescu precizând că, din poziția sa, nu poate face politică, în contextul în care reprezentantul Guvernului în teritoriu a transmis un comunicat pe acest subiect: „Da, rude ale soției mele construiesc un imobil în zona centrală a orașului. Nu eu, nu soția mea, ci rude. Nu vreau să iau apărarea nimănui și nici să acuz pe cineva, de aceea voi cita dintr-un politician care mă atacă personal și spune: Cu ce ne încălzește faptul că lucrarea este legală? Până și detractorii mei spun că lucrarea este legală. Le mulțumesc pentru grija pe care mi-o poartă, dar, nici măcar de dragul lor nu voi face vreun pas pentru a încălca legea. N-aș vrea să intru în detalii: ei înșiși recunosc faptul că totul este făcut conform legii și asta e tot ce contează. Din informațiile pe care le am până la această oră, construcția despre care vorbim are descărcare de sarcină arheologică, iar vestigiile găsite vor fi păstrate și puse în valoare. Părți din cetatea Tomis nu sunt distruse, ci aduse la viață. Înțeleg că cei care mă atacă au intrat într-o logică a campaniei electorale, în care realitatea capătă, pentru ei, alte valențe, dar nu mă voi lăsa antrenat în astfel de dispute sterile. Așa va fi! În ciuda atacurilor gratuite la care am fost supus în ultimele zile, vă mai pot spune că voi rămâne fidel principiilor care îmi ghidează viața și cariera profesională: transparență, eficiență și responsabilitate”, a transmis George Niculescu.

R.C.

joi, 23 ianuarie 202013
Comentarii

01Alt fost student pt fost sttdt(23 ian 23:17)
Sifonule cand te milogeai sa treci cu aia 50 in mana nu mai faceai praduieli acum ai absolvit si te vezi mare ofiter da probabil esti siaj pamant de flori la nava! Boschetari care dau bani sa treaca si dupa ce trec fac praduilei! Daca cazi pe mana mea la nava te tin 12 ore pe zi pe coverta la martzagon poponar slobozit ce esti!
55alege si nu cerceta...(23 ian 19:25)
o jigodie care s-a inhaitat cu zapacita aia de ovanezian doar ca sa parvina , fiind un avar notoriu. a mai fost un amiral de uscat tampit ca si asta , dragu , ajuns chiar prefect , dar care a fost si in echipa de campanie a alegerii mascariciului dereglat psihic pentru primul mandat... si nebunul ala tot pentru foloase materiale intrase in politica ca si acest terchea berchea...
76Pacala(23 ian 18:18)
La toamna il veti vedea pe lista PSD pe loc eligibil ptr parlament
1211Pwwwww(23 ian 16:27)
Chitac este o alternativa buna pt primarie. In niciun caz faga sau stelica
129Zdreanra(23 ian 16:25)
Ma numesc Chitac Zdreanta si marturisesc ca m-a durut in cur de orasul Constanta cand am renuntat la locul de consilier local pentru un loc cald de senator ! Acum vreau sa fac la fel ! Sa apuc loc de consilier local ca sa il schimb iar cu unu de senator
313Constantean(23 ian 15:47)
A inceput sa va deranjeze treburile?Jigodiilor ...cu tunurile voastre imobiliare! Sa va vad pe toti ziditi in fundatiile blocurilor voastre facute pe orice spatiu verde din Cta!!! Nu va mai ajung banii pradatorilor!!!
48Cetatean(23 ian 15:14)
Vad ca si PNL are postaci de serviciu. Gen 14:14, 14.00, 13.59 etc. E la fel ca PSD...
1310George(23 ian 14:14)
VERGIL este Amiralul Tonomat!
1313Gabriel Comanescu(23 ian 14:00)
O fisa la Vergil am bagat, Si tonomatul a comentat!
1212Comanescu(23 ian 13:59)
Chitac e tonomatul meu!
321Pnl(23 ian 12:04)
Vai de curu' vostru de panarame vandute PSD ului, ati ajuns sa platiti articole . Ba, cretinilor, se duce dracului Constanta pe mana voastra de corupti imputiti! Cetarenii au dreptul sa intrebe, iar voi sunteti obligati sa raspundeti, ba, putori oportuniste
1810Radu(23 ian 12:01)
Nu este adevarat. Tot ce a atacat Constanta Altfel s-a dovedit a fi ilegal. Actiunile lor au un procent de succes in instanta de 100%. Voi sunteti constienti ca Amiralul va fi urmatorul primar. Dc va pisati contra vantului?
1118constantean(23 ian 11:44)
chiar asa ati ajuns sa manipulati tot orasul pentru 500 de lei pe luna? Nu va e rusine?Voi nu traiti ma in Constanta?Bravo Chitac, te votez!
117constatean(23 ian 11:21)
eu am vazut anuntul prin care se facea publicitate. era aproape pe dosul gardului, nu il vedea nimeni. La acea data am si facut comentariu dar nimeni nu s-a sesizat. Este strigator la cer cum numai cateva persoane in orasul acesta pot face tot ce doresc chiar daca este ilegal, uratesc orasul si ridica betoane peste betoane ca sa ne sufocam : Vdedeti si blocul imens vis a vis de Ibis care a ingropat blocurile vecine
724constantean(23 ian 10:57)
Aratati-ne cea mai mica stiruca din 2013, de cind s-a incheiat afacerea de la Lupoaica. Toate escrocheriile machidonilor au fost blatuite. Cind au aparut escavatoarele, au aflat si constantenii ca toate actele sunt in regula. Chitac, este singurul care a luat atitudine fata de cei care au sufocat orasul cu hotiile lor. Va este teama ca va fi primar si o sa va pierdeti cascavalul? Nu ii mai prostiti pe constanteni, gata, ajunge!
224dudu(23 ian 10:01)
Stelica minte ca nu se atinge nimeni de vestigii, dar in poza se vede excavatorul calare pe zidurile antice. E ca si cum ai spune ca nu i-ai facut nimic unui om, dupa ce ai trecut cu buldozerul peste el. La Mangalia au desgropat vestigiile si au facut parc arheologic, la noi toarna beton. Acolo era parc al orasului, spatiu verde. Acum vine prefectul Smekerakis si ne spune ca a lu nevastasa sunt OK, ca totul e legal. La fel ne spunea si Mazare cand si-a construit mall in parc. Ciuma e tot ciuma, chiar daca nu mai e rosie.
2316Treziti va(23 ian 09:35)
Si nu mai dati atentie unor astfel de oportunisti, Chitac si Ion Stelian. Pentru a pune mana pe ciolan, astia sunt in stare sa spuna tot felul de aberatii. Sunt niste incompetenti si oportunisti!
428Machedonela(23 ian 09:34)
Iar distrug orasul machedonii. Cu acte in regula obtinute de la institutii conduse de alti machedoni.Au obtinut descarcarea arheologica de la alti machedoni. Obtin descarcarea si pe statuia lui Ovidiu daca vor.
2023NEDUMERIT(23 ian 09:15)
Da cine mai e si mosul asta ?CHITAC ...pana mai ieri era un mic COMUNIST cred apoi a fost cu SA TRAITI SEFU apoi a devenit LIBERAL liberalii l au facut SENATOR dupa care cica a devenit CONSTANTEAN ALTFEL..ONG ist ca in final sa si infulece pensia speciala de parlamentar sub privirile prostilor care cred in coincidente...
237Geta(23 ian 09:05)
Blocuri facute de mantuiala, parcari deloc, Mamaia un cartier, aer poluat, transport in comun decent nexam, tramvaiele scoase, troleibuzele au disparut, asta in anii in care energia verde este trendul actual, portul neexploatat, machedoni in conducere pe peste tot, un primar care nu stie nimic in afara de freza. Asta este realitatea, asta este orasul Constanta
926Cetatean(23 ian 08:55)
Sa inteleg ca au inceput sa deranjeze pana si intrebarile? Ati luat o razna? Ce ar trebui sa facem, sa stam cuminti in casele noastre, voi sa furati iar noi sa va aplaudam? Chiar in halul asta de indobitocire credeti ca suntem?ORASUL ASTA ESTE SI AL NOSTRU!!! Bravo CHITAC, te rog sa nu i lasi sa si faca jocurile, acum pe final! Si vino mai repede la Primarie ca se duce de rapa CETATEA noastra cu astfel de cocalari numiti in functii publice!
119Pt. 8:13(23 ian 08:52)
S-a trezit sa mai puna niste aracet in branza, ca nu se inchegase bine cu cel pe care l-a pus aseara.
1813constantean(23 ian 08:25)
Chitac nu va intra in turul 2
627Hand(23 ian 08:21)
Daca nu era mangla cu alegerile intrun singur tur, acum Chitac era primar. Si nu se stie cum ar fi fost ca si primar. Doar o palma data psdului. Parerea mea este ca acea zona nu trrebuie distrusa. Apropo, cladirea visavis de H Ibis, respecta cumva vreo regula?
3116Lulu(23 ian 08:14)
Asta nu ajunge la degetul mic la nimeni, inclusiv lui Fagadau.Sa stea in banca lui, nu are sanse.Fagadau inca un mandat !
328Pt Mokanelul 05:21(23 ian 08:13)
Cipanatule, vad ca nu prea ai somn si faci pe avocatul subspeciei. Hai skt, neam de cracanati, urechiati, pitici si hotomani !
333PAREREA MEA(23 ian 08:00)
Avand in vedere ca terenul contine vestigii arheologice iar zona respectiva este una turistica, ar trebui ca toate aceste constructii antice sa fie puse in valoare asa cum sunt cele de la catedrala, fara sa se construiasca peste ele. Avem destule constructii, nu ducem lipsa de altele.
429Rocsana Cristea, semnatara(23 ian 07:43)
articolului, este inregimentata politic, precum mai ilustrii sai predecesori Guran sau Rares Bogdan. Sa nu uitam ca idioata a semnat, ca articol, o declaratie politica a lui Huturca. Cine se ia de PNL, se ia de Rocsana. Presa a ajuns doar o cloaca de viitori politruci. Iar Replica este chiar latrina presei.
429Teren(23 ian 07:38)
Aha, aceasta este clica care o sustine pe Zoe Bucovala in fruntea invatamantului romanesc!!!! La Constanta, dubla masura este tripla! Macar am inteles!
1616Gigi(23 ian 07:04)
Am facut campanie pentru tine ca sa iesi senator si pe urma ne ai tradat .Cum mai ai tupeul sa mai candidezi la functia de primar
434Constantean(23 ian 06:37)
Zilele astea am vazut si o machidoanca rea de musca cu trompeta tare. Nicoleta ploscaru. Daca si asta a ajuns politician vai de noi. Are 3 analfabeti pe pagina ei. Habar nu au cine este trompeta.
931Leonardo"dimafio(23 ian 05:29)
Stai cuminte amirale, la Constanta mafia mackidonopesedistopenelista e foarte mare, n-o poate invinge nici DIICOT-ul nici DNA-ul, nici FBI-aul, s-a impanzit in tot judetul..OVIDIU, NAVODARI EFORIE, V.TRAIAN, etc.etc..Cine crede ca vom scapa de machidoni e un naiv!
1310Mokanelul R. C.(23 ian 05:21)
R. C. Asa zis ziarista are vocabular de mahala . Adu argumente nu denigra gratuit. Draq de secaturi si koorve
1832fost student(23 ian 03:15)
eu nu as vota primar un amiral de carton care lua 50 coco sa te treaca la examen. daca ai un asemenea caracter sa iei de la unu de 19 ani ce sa mai zici cand ai pe mana semnaturi la interese de milioane ???!!!
439Ion(23 ian 02:17)
Machidoni - Bucovala - escroci - spagi - Ghitac - oportunist - tupeu - alegeri - Constanta - investiti dubioase ! Asta este realitatea orasului nostru: gasti de makidoni , ca de'alde Bucovala , care acum, ca au facut bani din escrocherii, din venituri nefiscalizate, se dau ..' docti' , pozeaza in ....de afaceri si o administratie incapabila sa puna la respect indivizi dubiosi, cu aere de afaceristi. Cu totii stim cum specimene ca Cusu, Pandele, Bucovala, Cara si mai Zicu, au facut bani in ani 90, numai autoritatile ii iau de ...investitori! Greata maxima
845Ce porcarie(23 ian 00:22)
Acest articol este o sfidare pentru inteligenta constantenilor. Ai zice ca e scris de un copil de clasa a IV-a si dat ca articol de ziar. Agramat, prost scris, cu multa subiectivitate, pe scurt: o porcarie. Ca pensionarul, ca agitatorul, ca Bucovala zice cu Camera de Comert... Multa labareala din care nimeni nu intelege nimic. Fiul meu are 12 ani. In somn scrie texte mai corect gramatical decat cel de fata, decat aceasta porcarie
1139Incredibil(23 ian 00:19)
O mizerie de fituica, nu ziar!
1144Investitorii Peshte(23 ian 00:15)
Faptul ca interogheaza Primaria despre legalitatea unei carciumi fara rost, fie ea si cu podea de sticla, NU inseamna ca BLOCHEAZA ORASUL. Blocheaza doar planurile voastre de kitschioshi la limita legalitatii. Constanta e la fel de bine si fara INVESTITIILE voastre de rahat. LASATI CONSTANTA IN PACE . N-o mai agresati cu mizeriile voastre. GO ADMIRAL !
2623Oky(23 ian 00:11)
Vrea cumva sa ne amintim cum a luat el unele avize la vila lui
3531Trist(23 ian 00:08)
Chitac ar fi cel mai rau primar pentru acest oras. Dupa un mandat de-al lui, l-ati chema si pe Mazare inapoi. Nu stiti in cine va puneti sperantele.
mai mult...Replica
30 sep 00:21ReplicaA doua zi după ce a PIERDUT ALEGERILE, FĂGĂDĂU a SEMNAT şase TUNURI IMOBILIARE

Liviu Ghebaur, afaceristul milionar care a ţepuit statul, potrivit DIICOT, cu 30 de milioane de euro, prin evaziunea...2141

30 sep 00:34ReplicaMURAD, acuzații GRAVE la adresa Poliției din Mangalia, în dosarul de CORUPERE a ALEGĂTORILOR780
30 sep 00:26ReplicaCe spune fostul secretar general al PSD, Codrin ŞTEFĂNESCU, despre EŞECUL PSD de la Constanţa870
30 sep 00:21ReplicaTRASEUL TRAFICANȚILOR de CANABIS, în CONSTANȚA! Cum era să PICE un MEGA FILAJ

Doi indivizi au fost condamnați pentru trafic de droguri, cotidianul Replica prezentând, în edițiile trecute,...636

30 sep 23:23ReplicaHoața de telefoane din Mangalia e pe MESERIE. A ACŢIONAT şi într-un mall din Constanța528
30 sep 00:00ReplicaCum a ‘FENTAT’ o şoferiţă ridicarea permisului pentru EXCES de VITEZĂ561
30 sep 00:24ReplicaBlocul Sirmei Caraman construit în buza plajei Reyna NU va fi demolat!

Investitorul blocului cu 12 etaje din Faleză Nord, construit în buza plajei Reyna, pe strada Zoreelor, poate sta...609

30 sep 00:00ReplicaUn şofer A BLOCAT o întreagă PARCARE. Cică NU și-a dat seama368
30 sep 22:27ReplicaTânără AGRESATĂ în plină STRADĂ de iubitul MINOR cu care are un copil477
30 sep 00:00ReplicaA SEMĂNAT TEROARE într-o localitate din județ și... NU se LASĂ!

Un tânăr din localitatea Mereni, fiind vorba de Constantin Buligan, este cunoscut ca infractor, el fiind condamnat,...319

30 sep 00:00ReplicaÎncă un BLOC de 6 ETAJE se construieşte pe bulevardul AUREL VLAICU368
30 sep 00:00ReplicaTrimis în JUDECATĂ pentru că a AMENINŢAT un angajat al Primăriei Saraiu271
Vremea
14.7°14.7° - 15.2° miercuri, 30 septembrie 2020
ConstanțaUmiditate: 72%
Vânt: 8.01 m/s
Presiune: 1007 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
30 sep 00:00SportTottenham, în sferturile Cupei Ligii, după ce a învins Chelsea

Tottenham s-a calificat în sferturile Cupei Ligii Angliei, după ce s-a impus la penalty-uri în faţa lui Chelsea,...174

30 sep 00:00SportMircea Lucescu a calificat-o pe Dinamo Kiev în grupele Ligii Campionilor

Antrenorul român Mircea Lucescu, la două luni de la instalare, a reuşit să o califice pe Dinamo Kiev în grupele...219

30 sep 00:00SportPotaissa Turda, eliminată din EHF European League

Potaissa Turda a fost eliminată din competiţia de handbal masculin EHF European League, după ce a fost învinsă în...159

30 sep 00:00SportHC Dobrogea Sud a fost aproape de o calificare remarcabilă în EHF European League

HC Dobrogea Sud a fost învinsă greu de Sporting Lisabona, cu 22-21 (10-12), marţi seara, în manşa secundă a...163

Local
29 sep 00:13LocalMihai LUPU, președinte! Ce partide întră în Consiliul Judeţean Constanţa VIDEO

Reprezentanta BEJ Constanţa, judecătoarea Gabriela Ghervasie, a făcut declaraţii în legătură cu partidele care...1968

30 sep 00:09LocalElevii Colegiului Economic Mangalia premiați la concursul 'Creo Creare'

În luna martie a acestui an, în timpul perioadei stării de urgenţă, Colegiul Național Mircea cel Bătrân,...435

30 sep 00:08LocalÎncă un deces cauzat de coronavirus, la Constanţa

1128

30 sep 00:10LocalPersoane din STAFF-UL lui Cristian RADU ar fi participat la campanie deși aveau COVID-19

Mohammad Murad, candidatul independent la Primăria Mangalia, a cerut anularea alegerilor și reluarea acestora, din...1099

30 sep 00:09Local'Selfie-ul pe tren ia vieți, nu like-uri', campanie a polițiștilor constănțeni

În cursul zilei de luni, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității s-au deplasat în gara din...562

30 sep 00:08LocalSens UNIC pe bulevardul TOMIS

-două benzi dedicate circulației mijloacelor de transport în comun, taxiurilor și autospecialelor de intervenție,...1427

30 sep 00:07LocalCOVID-19: 35 de noi cazuri, la Constanța

Până astăzi, 29 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 125.414 cazuri de persoane infectate cu noul...821

30 sep 00:07LocalA fost stabilită componența Consiliului Local Agigea

Cristian Cîrjaliu a fost reales primar al comunei Agigea. În cursul zilei de marți, 29 septembrie, a fost stabilit...1095

30 sep 00:06LocalProgramul lucrărilor edilitare din această săptămână

463

Politică
30 sep 00:16PoliticăSTELIAN ION vede o MAJORITATE alături de PNL! Video

USR Plus Constanța a susținut o conferință de presă, după rezultatul final, în urma alegerilor locale, la...2221

30 sep 00:15PoliticăCUM a CÂŞTIGAT Nicoleta VRABIE Primăria PEŞTERA

Nicoleta Vrabie s-a înscris în competiție la alegerile locale din acest an, pentru funcția de primar al...4649

29 sep 00:00PoliticăSighiartău: BPN al PNL va vota miercuri să nu existe niciun fel de alianţe cu PSD

593

30 sep 23:03PoliticăRareș Bogdan îi urechează pe cei de la USR și PLUS

După ce USR și PLUS au anunțat, luni, că le vor impune liberalilor condiții speciale pentru a se alia, după...959

30 sep 23:01PoliticăMarcel Ciolacu anunță cine are INTERZIS pe listele PSD pentru parlamentare

Marcel Ciolacu le reproșează ”baronilor” din PSD că partidul nu a obținut un scor mai mare la alegerile locale....1572

30 sep 00:17PoliticăPovestea primarului din Deveselu, care a fost reales deși a murit, a ajuns în presa internațională

Realegerea cu largă majoritate a primarului din Deveselu, Ion Aliman, mort de COVID în plină campanie electorală, a...964

30 sep 00:17PoliticăIohannis: Victoria aparţine, în primul rând, democraţiei româneşti. Este o victorie a dreptei

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că victoria de la alegerile locale este a democraţiei româneşti,...474

30 sep 23:02PoliticăNicușor Dan intră tare în Primăria București: Va cere un audit al instituției, care va fi gata în șase luni

"O companie de audit, da. Trebuie să fie un vot în Consiliul General, după aceea trebuie să fie o procedură de...872

30 sep 00:14PoliticăPrima REACȚIE a lui MURAD, după ce a PIERDUT alegerile: Sunt onorat să...

7195

Interviuri
12 sep 15:07InterviuriINTERVIU! Mircea DOBRE: În 30 de ani, în acest municipiu NU s-a MUNCIT

Mircea Titus Dobre, candidatul partidului PRO România la funcția de primar al municipiului Constanța, a acordat un...1990

11 sep 15:07InterviuriCristian Cârjaliu, PRIMARUL care a schimbat FAȚA comunei AGIGEA! Video

Cristian Cârjaliu, primarul comunei Agigea, dorește să câștige un nou mandat la conducerea localității pe care o...2995

11 sep 15:07InterviuriCostin Avătavului: Și colegii de partid ai lui FĂGĂDĂU ar vrea mai mult de la actuala administrație

1860

18 sep 01:01InterviuriFelix Stroe: 'Există viață și după 27 septembrie, și pentru Făgădău, și pentru Stroe'

Contestat de unii, apreciat de alții, Felix Stroe, președintele PSD Constanța și directorul SC RAJA SA, fără doar...4791

5 sep 00:39InterviuriRaluca TURCAN: Constanţa arată aşa (...) pentru că PRIMARUL e un administrator SLAB

Decebal Făgădău s-a lăudat, în nenumărate rânduri, cu proiectele sale aflate în derulare ori viitoare, cu bani...2848

27 aug 00:04InterviuriZanfir IORGUȘ: Orașul este administrat pe principiul GOSPODINEI care BAGĂ GUNOIUL sub PREȘ

Zanfir Iorguș a revenit pe scena politică și este candidatul Alianței PSD – PNȚCD- ALDE-PER-PRM-Neamul Românesc...3807

10 sep 12:27InterviuriFrățilă îi arată cartonașul ROȘU lui Vergil Chițac

Constantin Frățilă, candidat din partea partidului LORD la postul de primar al municipiului Constanța, a reacționat...5749

9 sep 15:08InterviuriVergil CHIŢAC: NU sunt omul lui COMĂNESCU. El este OMUL meu

Vergil Chițac, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al orașului Constanța, a vorbit în...3987

9 sep 15:08InterviuriHoria Constantinescu: BABU a pus UMĂRUL la ELIBERAREA AUTORIZAŢIILOR de CONSTRUIRE cu ÎNCĂLCAREA LEGII

3093

Monden
30 sep 00:00MondenChrissy Teigen a ajuns la Urgențe! Medicii i-au spus că a fost cât pe ce să piardă sarcina

Clipe de coșmar pentru soția lui Johnny Legend! Fotomodelul Chrissy Teigen, în vârstă de 34 de ani, a ajuns la...150

30 sep 00:00MondenUn documentar despre viaţa lui Billie Eilish va fi lansat în februarie 2021

Un film documentar despre viaţa cantautoarei americane Billie Eilish, intitulat ''Billie Eilish: The World's A Little...174

30 sep 00:00MondenJ Balvin, Bad Bunny şi Ozuna au primit cele mai multe nominalizări la premiile Latin Grammy 2020

156

Mapamond
30 sep 00:00MapamondCoronavirus: Rata de pozitivare creşte din nou la New York

Proporţia testelor pozitive la coronavirus a început să crească din nou la New York, în special în mai multe zone...144

30 sep 00:00MapamondCoronavirus: Primarul Moscovei prelungeşte cu o săptămână vacanţa şcolară

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, şi-a făcut publică marţi decizia de a prelungi cu o săptămână vacanţa...170

30 sep 00:00MapamondSUA: Ofiţerul de poliţie pus sub acuzare în cazul Breonna Taylor a pledat nevinovat

158

30 sep 00:00MapamondAtacuri cibernetice: Franţa, Lituania şi Letonia propun UE un plan pentru a proteja alegerile

Franţa, Lituania şi Letonia au propus UE un plan de protejare a alegerilor în Europa împotriva atacurilor...157

30 sep 00:00MapamondCardinalul George Pell se întoarce la Roma, pentru prima dată după achitarea sa într-un caz de pedofilie

Cardinalul australian George Pell se întoarce marţi la Roma, la şase luni după ce a fost achitat de cea mai înaltă...158

30 sep 18:58MapamondGermania: Transportul public perturbat în numeroase oraşe pe fondul unei greve

164

Sănătate
30 sep 00:00SănătatePersoanele nou-diagnosticate cu diabet, risc crescut de insuficiență cardiacă

Insuficiența cardiacă a reprezentat cel mai mare risc de deces la 5 ani pentru persoanele nou diagnosticate cu diabet...169

30 sep 00:00SănătateGreața cauzată de anticoncepționale - de ce apare și cum o atenuezi

Pilula contraceptivă are o eficiență de până la 99% dacă este administrată în mod corect, iar datorită acestui...167

30 sep 00:00SănătateCe-ar trebui să știi despre tratamentul cu plasmă contra COVID-19

154

30 sep 00:00SănătateLemnul dulce combate refluxul gastric și indigestia

Rădăcina de lemn-dulce, unul dintre cele mai vechi remedii din plante, este folosit și în prezent, mai ales pentru...158

30 sep 00:00SănătateCe proprietăți și beneficii au nucile verzi

Cu toții ne amintim de savuroasa dulceață de nuci verzi, făcută de bunica, pe care o iubeam în copilărie....164

30 sep 00:00Sănătate8 remedii naturiste pentru răceală, care îți stimulează imunitatea

Principala armă pe care o avem în lupta cu răceala, tusea si gripa este propriul nostru sistem imunitar și suntem...154

30 sep 18:11SănătateProlactina și fertilitatea: ce efecte are acest hormon

Femeile care își doresc un copil trebuie să înțeleagă care este rolul prolactinei în organism și al testului...161

30 sep 00:00SănătateCOVID-19: Remdesivir oferă beneficii și în cazul paciențior cu forme moderate ale bolii

Remdesivirul are efecte benefice nu doar asupra pacienților cu forme severe de COVID-19, ci și asupra celor cu forme...147

30 sep 00:00SănătateCum stimulezi testosteronul în mod natural

152

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT