REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

De ce s-a infectat Alexandru Arșinel, deși era vaccinat cu Pfizer. Explicațiile lui Alexandru Rafila

De ce s-a infectat Alexandru Arșinel, deși era vaccinat cu Pfizer. Explicațiile lui Alexandru Rafila

Replica API 20 aprilie 2021 | 22:27 2929

Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, a explicat, marți, de ce s-a infectat Alexandru Arșinel (81 de ani) cu noul coronavirus la două luni după ce s-a vaccinat anti-Covid.

Alexandru Rafila

„Sunt două răspunsuri la situația generală a pacienților cu insuficientă renală. În general, ei răspund mult mai puțin bine la vaccinuri. Va dau exemplu, pacienții care fac dializă sunt vaccinați împotriva Hepatitei B și față de protecție de peste 90% la populația generală ei au 50%. În plus, dacă în paralel urmezi și o medicație imunosupresoare asta face că vaccinul să fie mai puțin eficient sau chiar ineficient și probabil acesta este motivul pentru care dânsul s-a îmbolnăvit”, a declarat Alexandru Rafila, la Antena 3, citată de stiripesurse.ro.

Director al Teatrului de Revistă din Bucureşti, actorul Alexandru Arşinel este internat alături de soția lui la spitalul Matei Balș din București, după ce au fost diagnosticați cu Covid-19.

Arșinel şi soţia lui au primit prima doză a serului Pfizer în ianuarie şi au avut rapelul la începutul lunii februarie.

În 2013, actorul a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tara asta are o echipa de experti de exceptie, musiu rafilica va spus care e treaba cu harsinel acum despre nevastasa se vor pronunta alti experti papusel etc cum zicea leana - iezista o iecsplicatie!
1
1
Un jeg vorbind despre alt jeg!
1
3
Explicatia e f simpla. Fiind transplantat cu un rinichi, a facut tratament cu imunosupresoare care s-au localizat la nivelul limbii, iar cu aceasta i-a transmis nevestei sale. Ca doar se stie ca Arshunel e un mare limgau !
2
1
Daca in astfel de cazuri, transplant, medicatie imunosupresoare, boli autoimune, sunt pusi sa se vaccineze dandu-le de crezut ca sunt aparati e o inse latorie. Omul se va considera aparat, dar e fals. Corect ar fi - sa nu fie vac cinati
5
1
Bine,bine,Arsinel ca are un transplant de rinichi Rafila a gasit o explicatie dar pentru sotia lui ce nod in papura i-a mai gasit? E o vorba:spune o minciuna sa o crezi tu 150 la suta, ca sa fii crezut 50 la suta.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218