rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 29 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

De ce s-a transformat ÎPS Teodosie în Dumnezeu de Constanța?

Trăim în vremuri delicate ce ne oferă circumstanțe noi, cu o populație ce s-a împărțit în două tabere: cei care conștientizează situația de facto și adepții teoriei conspirației (probabil aceiași care consideră că pământul este plat). Asta se întâmplă pe tot globul, nu doar în România. Dincolo de aceste tabere este El, ÎPS Teodosie, cel care s-a ridicat deasupra pandemiei și a legii, pentru a propovădui reapropierea credincioșilor spre biserică, indiferent de riscuri. Are aliați de seamă, chiar în rândurile celor care ar trebui să vegheze la respectarea legii.

Nu puțini au fost cei care s-au mirat că Sfânta Lumină va fi împărțită de două ori pe parcursul aceluiași an, fiind marcată o premieră absolută în istoria creștinătății. Inevitabil, apare simpla întrebare "de ce?". Răspunsul instinctiv ar fi "pentru bani, vor cât mai mulți bani". Se poate, însă nu bănuiesc Arhiepiscopia Tomisului că ar fi măcar aproape de o astfel de "secetă", asemenea Bisericii Ortodoxe Române. Astfel, rămâne valabilă întrebarea și găsește un răspuns cât se poate de simplu: PUTEREA. Asistăm la o demonstrație de forță fără precedent, asemenea împărțirii Luminii cu repetiție. Este modul cel mai clar de a spune: "Sunt intangibil, eu fac legea, nu voi!".

Să nu ne ascundem după deget. Biserica reprezintă cea mai mare forță, este un stat în stat. Ei bine, ÎPS Teodosie, Dumnezeul din Constanța, marchează o altă premieră și arată că se delimitează și de stat, dar și de Biserică. Într-un mod simplist, am putea spune că este stat, în stat, în stat. Sau poate sunt naiv, iar Arhiepiscopul Tomisului beneficiază de întreg girul Patriarhiei Române pentru a face tot ceea ce poftește domnia sa, indiferent de context sau lege. Posibil a fi a doua variantă, întrucât BOR s-a delimitat de gesturile Arhiepiscopului de Constanța, ori de câte ori a derapat, fără însă a-l mustra măcar.

Am spus la început că Dumnezeul de Constanța are aliați de seamă, autoritățile, care tac și înghit. ÎPS Teodosie a primit recomandări clare privind protecția credincioșilor și cum ar fi cel mai bine să ne protejăm semenii. Degeaba. A ignorat orice fel de recomandare și, la rândul lui, le-a transmis tuturor să nu se bage în treburile bisericii. Iar autoritățile s-au conformat și s-au uitat în altă parte, închizând ochii atunci când aceeași linguriță a fost folosită la Împărtășanie.

A tot "nădăjduit" ca bisericile să nu se închidă și a fost printre puținii Înalți, poate singurul, care a făcut notă discordantă în plină pandemie. Închei prin a-l cita pe apostolul Dumnezeului pe pământ, preotul Tănăsescu, care a transmis presei că: "normele statului nu au jurisdicție asupra Cinei de Taină". Dragilor, mesajul a fost clar înțeles, cuțitul și pâinea se află în mâna voastră, nu trebuie să vă zbateți din răsputeri să dovediți asta, întrucât nu este o noutate. Poate că, ÎPS Teodosie, în timp ce asistă la înmormântarea lui ÎPS Pimen, răpus de COVID, se va întreba: "Dar, totuși, dacă Există?".

Sorin HULUBEI

sâmbătă, 23 mai 20208480
Comentarii

21Keke(25 mai 16:50)
Articol de doi lei. Aveti o fixatie cu omul asta. E bine ca pe el il doare in cot de voi si de obsesiile voastre. E protejat de Dumnezeu, n are nevoie de lauda voastrea si nici nu l intereseaza veninul vostru. E tare omul.
14Luci(23 mai 22:16)
Au venit din China containerele cu lumanari si trebuie sa le scoata la produs. Expira pana la Pastele din 2021...
23Bolboceanu C.(23 mai 21:34)
Dupa fraieri. Care o haleste o haleste care nu bravo lor. Poti avea in casa o ivoana te poti ruga zilnic daca vrei in masina, pe strada etc. Le poti face fara sa arati nimanui sau sa te tavalesti prin biserici si cand iesi afara injuri. Depinde de fiecare ce vrea de la viata.
34felyx(23 mai 20:58)
De toata jena articolul, iar prima fractura de logica atunci cand se afirma ca prelatul propovaduieste reaproprierea credinciosilor de biserica. E simplu, credinta o ai sau nu o ai, la fel, optiunea de a merge la biserica este una libera, nu impusa.Desi la prima vedere tinta articolului ar parea capii bisericii, atacul pare a fi indreptat mai mult asupra credinciosilor, creand ostilitati in societate.Octavian Paler ,inainte de a muri, arata ca suntem o societate bolnava , in care lipseste cu desavarsire solidaritatea intre nefericitii soartei.Lucrul acesta este vizibil in mai multe privinte.
23LOCALNIC DIN vATRA DORNEI(23 mai 20:43)
VENI-TI LA VATRA DORNEI SA VA MINUNATI DE PALATELE ACESTUI ESCROC ADEVARATA STATIUNE
72E tare mosu(23 mai 20:18)
Stati in casa si spalati-va pe creier oilor,pupati-l in cur pe johanis.Teodosie,Catarama, au singe in instalatie
02Murphy(23 mai 19:51)
Hulbei, daca exista ce anume ? Dumnezeu sau Cobid 19 ? Sti ce-i canta Theodosye lui Basescu ? Nu mi-e frica, nu mi-e frcia de Bau Bau....Aleluia, aleluia, aleluia !
13Petre(23 mai 19:40)
BOR ,pochime romaneasca, e baza,stilpii de sustinere sustinere a sistemului securist.Activitatea lor n-are nimic de-a face cu Dumnezeu ci cu dracul.
15Elena(23 mai 19:39)
Teodosie satana pe pamant
33nu mai fiti rai(23 mai 19:32)
Nu inteleg ce are a face o a doua asa zisa inviere cu banii adunati de biserica. De cate ori ati fost obligati sa dati bani atunci cand ati mers la biserica? Nu v-a obligat nimeni sa dati bani. Teodosie nu face asta pt bani. O face pt preamarirea lui.
17Maxim(23 mai 19:12)
korect ce spune Vic , trebuie urgent internat la Balaceanca , aduna bani cat incap in camarile sle.
16vic(23 mai 19:06)
arestati animalul si se rezolva infectarea in Constanta!
61Adi(23 mai 18:55)
Ce va mai place sa bateti campii cand nu mai aveti ce scrie
03Matei nicolae.(23 mai 18:53)
E prietenul meu Teodosie,popa Andrei,popa Vasile ,popa Adrian si ma ajuta cu babele sa ma fac din nou primar.
39evul mediu(23 mai 17:30)
problema nu e teo problema e populatia indobitocita. fac popii astia niste manevre electorale de aia au nevoie de ei politicienii si de aici tot corcul. prosti da multi
415De ce ?,(23 mai 16:16)
Pentru ca poate. Din toate vremurile biserica a fost stat in stat. Si a facut ce a vrut, fara piedici de la nimeni.
413Tarcovnicul(23 mai 16:13)
Minunea mare este ca acest derbedeu e liber.
98Cititi si luati aminte(23 mai 13:57)
Nu va obliga nimeni sa fiti crestini ortodocsi. www.clujust.ro clasare-in-cazul-impartasaniei-cu-o-lingurita-de-la-cluj-ordonanta-procurorului-lectie-de-teologie-un-deputat-si-o-avocata-denuntatori
820Ramona(23 mai 13:57)
Nu m-ar mira sa aiba si credinciosi care sa se inghesuie la luat lumina.
1015necuratului i-au crescut(23 mai 13:42)
aripi mari si negre de cand a primit nup de la fratii lui judecatori !!! Muie la toti hotii cu mult cacat !!!
732Borat(23 mai 13:09)
Daca n-ar gasi prosti nu ar face asemenea circ. Nesimtitul asta isi bate joc de biserica si de cele sfinte. Astfel apar ateii si neoprotestantii.
3319Tudor(23 mai 12:25)
Teodosie nu face rau nimanui, la fel biserica; foarte rau fac populatiei masurile timpite ale guvernului lui papura-voda; bani sunt numai pentru acest guvern mafiot!
817Cel ce va sa vina(23 mai 12:01)
Teodosie- Raspopitul, vin la tine cand oi fi in 4 scanduri, mosule, sa te scuip. Acum nu vin ca esti in viata si sar farisei si obedientii sa te apere. Te asteapta ........
410Gad(23 mai 11:57)
Bine mai Sorine
630constantean(23 mai 11:47)
Un articol, corect! Exista tari cu vechi traditii crestine si sigur, nu isi pot imagina cum este posibil ca oamenii sa sarbatoreasca invierea Domnului de doua ori. In biblie scrie clar,"sa te rogi in odaita ta", ceea ce s-a si intimplat in vremuri grele pentru omenire. Acest individ care isi bate joc de credinta si traditii se poarta ca pe timpul inchizitiei. Face ce vrea, si induce ideea ca daca el hotaraste sa sarbatorim si de sapte ori pastele, asa va fi. Nu suntem instigatori, dar una este una si alta este alta . Ce nu-i clar?!
337bdhhd(23 mai 11:38)
nu a patit nimic in leg cu fondurile europene si altele la fel de grave, doar nu va pati pt o lingurita... Prosti sunt oamenii care sustin specimene de genul astuia.
718Gabriel(23 mai 11:23)
De 2000 de ani Dumnezeu refuza orice semn sau pronie divina asupra lumii ! Cauza ??? Biserica , slujitorii ei si " credinciosii " nu au reusit sa intre in rezonanta cu divinitatea sau alta forma superioara ! Ritualul sacerdotal nu este decat o forma de extorcare financiara a neputintei si ignorantei umane in fata unui Necunoscut ! Succes celor care stau pe Pamantul "plat" !
419Lazar(23 mai 11:05)
De Hoz,ca a vazut cai merge bine si poate fura si pacali.Toata lumea stie numai credinciosi nu stiu.
248mare tupeu(23 mai 10:44)
Si asta a frecventat liceul agricol? Asta e hal de titlu? aveti lacune mari in educatie. Nu abordati subiecte care va depasesc sub toate aspectele.Sinteti de plins .
425cineva(23 mai 10:30)
prostimea l-a facut Dumnezeu, ati vazut cum intra in biserica? cu ambele maini intinse si prostimea se calca-n picioare sa-i pupe mainile.De ce ii pupati mainile?
2310instigatorule(23 mai 10:27)
S.Hulubei, spune-ne si noua cine iti da ordin si te obliga sa scri doar despre IPSTeodosie? Cine nu te lasa de atatia ani sa scri despre economia orasului, despre fabricile, uzinele distruse dupa89, comertul din cta, transporturile din cta_ la art cu bogdan nitu sau nita dir ctbus nici nu ati primit comentarii, cu toate ca lumea e ffff nemultumita de ratc_, de firmele de stat, de renel, raja,radet-in 2012 plateam 50lei mcub apa calda si nu ai venit sa faci articol, de toate societatile particulare din oras, de lipsa camerelor video,de consilieri,de mizeria din parcul tomis2 si celelalte, fmm d
425cornel(23 mai 10:18)
Urmeaza : inmormantarea a 2-a. TOATE inmormantarile din Ct din ultimele 2 luni, pt ca au avut loc doar cu max. 8 oameni, vor fi reluate, pt a permite fast, pomeni si plata popilor
828Invierea sezonul 1(23 mai 09:57)
In rolul principal prea-dosnicul si prea-spagarul Teodosie, in rol secundar prostimea care mai crede in povesti de ev mediu.
523Escu(23 mai 09:34)
Dupa 1990 au stat securisti si activisti de partid linistiti vreo cateva luni,asta pana in luna mai cand a castigat nea Nelu si FSNeul alegerile cu peste 80%dupa care astia au strigat "la vremuri noi tot noi". Imi inchipui cum au ras securisti cand au vazut atatia prosti care pupau sicriul lui Pimen si ii ziceau astuia sfant;la fel si Spagoveanu cine sa ii zica astuia ceva cand el face parte din"vechea garda" aia cu:Iliescu, Pimen,Teoctist,Melescanu,M.Isarescu,Tariceanu,Basescu,etc,adica grei din securitate si P.C.R.fosti si actuali care au condus Romania dupa 1990 pana astazi.
329teo,(23 mai 09:29)
voi ce scriti aici cu ura si cu patima de rau , ave ti grija voastra nu de ...c...meu! nu se stie in viata voastra, ce a ti fost si ce ce o s a fiti , hai sictiri si s a ...traiti!
537Toma(23 mai 09:26)
Credinta crestina e una si BOR, cu homosesexualii si turnatorii care o conduc, e alta. Taina luminii nu se repeta. Nu e revelionul ospatarilor.
527maria(23 mai 09:25)
pai prost nu e ala care cere prost e ala care se duce ce -ar fi ca toti acesti enoriasi care zic ei ca il slavesc peD-ZEU ar IGNORA CHEMAREA acestui asa zis preot hapsan
2810crestin ortodox(23 mai 09:21)
Toti ateii au devenit "doctori in teologie" si dau "instructiuni" crestinilor si clerului ortodox. Habar nu au de canoanele Bisericii si cum se aplica acestea in trairea liturgica dar, ataca in mod fatis credinta crestin ortodoxa. Multi nu au inteles, iar unii se prefac ca nu stiu, ca slujba din noaptea de marti spre miercuri nu este o "reluare" a Liturghiei din noaptea de Inviere ci, o noua Liturghie, care doar se aseamana putin cu Liturghia Invierii. Cat despre impartasirea cu aceeasi lingurita - credinciosii ortodocsi SE IMPARTASESC CU HRISTOS CEL VIU IN MOD REAL, nu simbolic! Pace tuturor!
525cum draq(23 mai 09:16)
nu s a gasit un om din toata dobrogea si l au adus pe molgaldanul asta la constanta sa faca ce vrea el ..siktir cu religia matii
723ela(23 mai 08:51)
e o tampenie sa faci alta inviere si apropo de Pimen a murit ca avea 90 de ani murea oricum nu ca avea covid a trait destul
424ochii lui(23 mai 08:47)
de mafiot sadea, care tot ce face se numara fara numar.
226regrete(23 mai 08:29)
pacat c anu mai poate participa si mascariciul bolnav mintal...! ar fi fost defilari de care alegorice cu zeitza nefututis corina martin si zeul prostilor malgas , poate si fiul gigolo raducu , plus multe proaste care sa-si miste fesele...
3011Sorin Hulubei asta(23 mai 07:28)
cine o mai fi si el, face analize din spatele mintii. Adauga cuvinte si se crede ganditor. Ia zi, tataie, cum cauta el puterea in interiorulbisericii? Ca daca era asa, il zbura multpreaDanielul de nu se vedea. Dar BOR nu s-a delimitat, asa ca aici bati campii. Sigur, mai bati campii si cand spui ca e in cautarea puterii statale. Induci prostia asta plecand cu concluzia in constructia logica: "biserica reprezinta cea mai mare forta in stat". Pulica, daca statul despre care scrii este inca Romania si nu Iran, afla ca Romania este inca stat laic. Puterea BOR in stat nu e trecuta in Constitutie
813preot radu - seimeni(23 mai 07:27)
organele intime ale lui teodosie sunt luna pentru ca i le-a lustruit cu limba batalul de nevasta-mea ca sa ma angajeze la biserica alminteri jagardeaua slinoasa ma alunga de acasa la COVID !
338Dana(23 mai 07:23)
Ziar de cacat
1911Klaus seven home(23 mai 06:13)
Bravo copilasii mei de la igenizarea organelor intime faceti va treaba non stop nu lasati pe nimeni sa va ia fata.Vreau ca organele intime ale dlui Teodosie sa fie ca ale mele luna de limbile voastrea ascutite ca polizorul.Succesur depline celor care ma tineti igenizat pe mine si pesedeul la fel sa fie in forma maxima.Succesuri gugulanii mei scumpi de voturile voastre de incuiati mintali am nevoie.Voturile voastre ne asigura furaciunile traiul bun distractiile plimbatul si alte mangleli.
731Foarte bun articolul(23 mai 06:07)
Felicitari
453Teo(23 mai 04:36)
E mafiot mosu'. Il doare in pula de toti, ii are la mana pe toti inclusiv pe fericitul cel mare.
776Claudiu(23 mai 04:20)
Arma cea mai de pret a voastra este ignoranta. Ignorati-l pe acest infractor cu voce tremuranda! Numai cand il aud, mi se face pielea de gaina pe mine. Nu de emotie, de scarba! Cei care aveti credinta intr-o entitate superioara, Dumnezeu, Allah, Buddha etc, pastrati-va credinta in suflet! Nu trebuie sa o demonstrati prin nimic si in fata nimanui. Mai ales in fata unui nenorocit precum acest barbos inutil.
440Krx(23 mai 02:38)
Daca se aplica pilda cu piatra aruncata atunci vor fi foarte putini politisti,procurori, avocati si judecatori care vor dori sa-l vada pe Spagoveanu si altii ca el in puscarie. Pentru ei pilda e alta' corb la corb nu-si scoate ochii'. SRI-ul tace si bine face si el.
mai mult...Replica
29 mai 00:29ReplicaEXCLUSIV! Șeful pazei de la Flora și un agent de la Penitenciarul Poarta Albă au fost REȚINUȚI pentru 24 de ore!

Un agent din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, fiind vorba, potrivit informațiilor noastre, despre Florin Croitoru,...513

29 mai 00:44ReplicaDe râsul lumii: Avocata Drăniceanu a încasat, ilegal, subvenție pentru căldură!173
29 mai 00:28ReplicaPiața Chiliei, între vile somptuoase și izmene agățate pe sârmă228
29 mai 00:26ReplicaFirma unui fost polițist din Vaslui a prins gustul banilor la Constanța

Locațiile și obiectivele RAJDP Constanța continuă să fie păzite de firma din Vaslui, cu un singur angajat,...153

29 mai 00:35ReplicaŢinte vechi şi noi ale politicienilor din Constanţa pentru atragerea voturilor118
29 mai 00:29ReplicaPSD se bate cu PNL pentru culoarea Spitalului Regional Militar86
29 mai 00:29ReplicaTuriștii vor putea face plajă doar pe șezlonguri!

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anunțat care sunt condițiile pentru deschiderea plajelor, după data de 1 iunie....527

29 mai 00:00ReplicaȘofer de Mercedes cu numere de ‘Texas’: fără permis și cu PIETON sub ROȚI86
29 mai 00:27ReplicaCentrul Vechi din Constanţa arată mai rău ca-n `Evul Mediu`95
29 mai 00:08ReplicaAsta-i culmea! Stăpâna unui cățel a cerut ordin de protecție pe numele vecinului care îi bătea animalul suspect de Coronavirus

Mare e grădina Domnului, poarta e deschisă... şi mulţi sar gardul. Un biet patruped a fost motivul unui scandal...99

29 mai 00:00ReplicaBazinul de înot de la George Călinescu a secat de promisiuni71
29 mai 00:00ReplicaVeste bună pentru pariori: Se redeschid păcănelele!191
Vremea
13.3°13.3° - 14.1° joi, 28 mai 2020
ConstanțaUmiditate: 80%
Vânt: 4.45 m/s
Presiune: 1014 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
29 mai 00:00SportMinistrul italian al Sporturilor: Serie A se poate relua la 20 iunie

Ministrul italian al Sporturilor, Vincenzo Spadafora, a anunţat, joi, că Serie A se poate relua la 20 iunie şi că...46

29 mai 00:00SportNoi probleme pentru Farul Constanța! Firma care a asigurat paza echipei cere falimentul clubului

După ce echipa constănțenilor nu s-a regăsit printre primele șase formații din Liga 2 și, potrivit noului format...66

29 mai 00:00SportFederaţia Europeană de Handbal a acordat un loc în plus României în Cupa EHF la masculin

Federaţia Europeană de Handbal a decis să acorde un loc în plus României în sezonul viitor al Cupei EHF la...52

29 mai 00:00SportCele mai bogate cluburi de fotbal din Europa

Liverpool a depășit-o pe Manchester City în topul celor mai bogate cluburi din Europa, valoarea cormoranilor...62

Local
29 mai 22:39LocalSe va construi un nou cămin studențesc la Constanța!

Miercuri, 28 mai, în prezenţa ministrului lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, Ion Ștefan, s-a...662

29 mai 00:10LocalPERCHEZIȚII la Penitenciarul Poarta Albă!

Acțiune de amploare în județul Constanța! Miercuri, 28 mai, oamenii legii au efectuat mai multe percheziții la...2836

29 mai 22:40LocalCasieriile RAEDPP, închise pentru 1 şi 8 iunie

268

29 mai 00:11LocalDe la începutul pandemiei 430.000 de români au rămas fără un loc de muncă

Un număr de 429.585 de contracte de muncă au fost înregistrate ca încetate de la declararea stării de urgenţă,...176

29 mai 22:42LocalOrban: Plajele vor fi deschise, dar vor trebui respectate anumite reguli

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că plajele vor fi deschise, dar că vor trebui respectate anumite reguli, iar...447

29 mai 22:38LocalSCANDAL la Eforie: Primarul Robert Şerban, acuzat că nu a alocat nici un ban pentru rețeaua de alimentare cu gaze naturale

Consilierii locali, din partea PSD, din oraşul Eforie il acuză pe primarul Robert Ştefan de gestionare defectuoasă a...1104

29 mai 22:28LocalIndivid REȚINUT după ce a furat dintr-o biserică din Năvodari

Nu mai au limite! Au atentat la bunurile sfinte! Urmare a săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiști...432

29 mai 22:28LocalTrei tineri din Constanța, SĂLTAȚI de polițiști și introduși în penitenciar

Trei tineri de 27 ani din județul Constanța își vor petrecere o perioadă destul de lungă îns patele gratiilor,...837

29 mai 22:27LocalProgramul casieriilor RAJA pentru 1 iunie

265

Politică
29 mai 00:00PoliticăIohannis: Examenele naţionale - desfăşurate fizic, cum au fost planificate

Examenele naţionale vor avea loc fizic aşa cum au fost planificate şi anunţate de câteva săptămâni, începând...58

29 mai 00:00PoliticăRomaşcanu: PSD va depune alte două moţiuni simple - pe Muncă şi pe Dezvoltare

PSD va depune în Parlament alte două moţiuni simple - împotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru, şi a celui...56

29 mai 00:00PoliticăOlguţa Vasilescu: PSD depune moţiune de cenzură dacă Guvernul modifică Legea pensiilor prin OUG

54

Interviuri
16 mai 00:50InterviuriEugen Teodorovici: Eu sunt, de fapt, preşedintele PSD

România a intrat într-o nouă etapă din data de 15 mai. Starea de alertă a fost instituită oficial de către...3511

16 mai 13:45InterviuriVictor Ponta: Am înțeles, cu mintea mea de social-democrat, că nu sunt bani pentru măsuri sociale dacă nu merge economia privată

România a ieșit oficial din starea de urgență, intrând, de azi, în starea de alertă. Astfel, despre începutul...3082

13 mai 00:12InterviuriVIDEO! Babu este un laș dacă a avut curajul să lovească o femeie!

5151

8 mai 23:16InterviuriCabinetele stomatologice sunt obligate să mărească prețurile după 15 mai VIDEO

După două luni în care au fost închise din cauza epidemiei și a stării de urgență, cabinetele stomatologice se...7203

6 mai 00:26InterviuriPrefectul Niculescu: Din 605 carantinați la Constanța, 21 aveau Coronavirus! VIDEO

Prefectul George Niculescu, numit în funcție la finele lui 2019, a apucat vremuri greu încercate. Și ne referim la...3219

29 apr 00:26InterviuriProcurorul Teliceanu: dacă minți în adeverință, riști să te alegi cu ani grei de pușcărie! Video

3965

Monden
29 mai 00:00MondenCelebrităţile care au dezamăgit la capitolul performanţe sexuale

La o primă aruncătură de pleoapă, îţi dau impresia că au făcut un pact cu seducţia, dar amele pe care le...68

29 mai 00:00MondenKate Middleton poate fi nemiloasă şi crudă, visând la momentul în care va fi regină!

Şi aşa şi este, căci apariţiile ei oficiale sunt fără cusur. Cei care cunosc şi culisele palatului regal susţin...51

29 mai 00:00MondenMarion Cotillard, vedeta din Contagion, și soțul său, au fost INFECTAȚI cu coronavirus

45

29 mai 00:00MondenPrinţul William a mărturisit că problemele cu vederea l-au ajutat să învingă anxietatea la evenimentele publice

Prinţul William, nepotul reginei Elisabeta a II-a, a mărturisit că problemele cu vederea la distanţă l-au ajutat...46

29 mai 00:00MondenDolly Parton a compus o piesă despre criza provocată de noul coronavirus

Cântăreaţa americană Dolly Parton a compus o nouă melodie, în care abordează subiectul crizei provocate de noul...50

29 mai 00:00MondenGloburile de Aur nu vor include nominalizări pentru actorii ale căror feţe sunt acoperite de măşti

46

Mapamond
29 mai 00:00MapamondPakistan: A fost găsită şi a doua cutie neagră a avionului prăbuşit vineri la Karachi

Echipele de căutare au găsit joi şi a doua cutie neagră a Airbus A320, aparţinând Pakistan International Airlines,...53

29 mai 00:00MapamondItalia - Primarul din Florenţa apelează la ajutoare din străinătate pentru a salva oraşul de criza post-coronavirus

Florenţa este ''în genunchi'' din cauza prăbuşirii turismului şi are nevoie de ajutor din partea donatorilor...50

29 mai 00:00MapamondCoronavirus: Brazilia a depăşit pragul de 25.000 de morţi

53

29 mai 00:00MapamondCoronavirus: 86 de milioane de copii în plus, ameninţaţi de sărăcie din cauza pandemiei de COVID-19

Consecinţele economice ale pandemiei de COVID-19 ar putea expune riscului sărăciei până la 86 de milioane de copii...54

29 mai 00:00MapamondCoronavirus: Peste 100.000 de morţi în SUA

Statele Unite au depăşit miercuri pragul de 100.000 de morţi înregistrate din cauza noului coronavirus, un bilanţ...61

29 mai 00:00MapamondÎn plină pandemie, OMS lansează o fundaţie proprie pentru a atrage fonduri private

52

Sănătate
29 mai 00:00SănătateDe ce să bei un smoothie verde pe zi

Simți nevoia unui meniu mai ușor, pentru a facilita procesul fiziologic natural de detoxifiere sau pentru a slabi 2-3...52

29 mai 00:00SănătateTiroidita autoimună – ce este, de ce apare și cum se tratează

Dacă sistemul imunitar al organismului produce fără motiv anticorpi care atacă țesuturile glandei tiroide,...51

29 mai 00:00SănătatePsihologie: Cum să nu te mai compari cu alții și să-ți cunoști propria valoare

48

29 mai 00:00SănătateProblemele de vedere cresc riscul de demență la femei

Este deficitul vizual asociat cu riscul femeilor de a dezvolta demență? Rezultatele unui nou studiu arată că există...55

29 mai 00:00SănătateSocata: cum o prepari și ce beneficii are

Florile parfumate ale socului sunt sursa uneia dintre cele mai îndrăgite băuturi, socata. Puțini știu, însă, că...60

29 mai 00:00SănătatePneumonia de aspirație: cauze, simptome, tratament

49

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT