REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

De ce se antrenează în poligonul de tragere fostul șef al ISJ Răducu Popescu?!

De ce se antrenează în poligonul de tragere fostul șef al ISJ Răducu Popescu?!

Mirela PASCAL 23 martie 2023 | 00:00 5272

Consilier local PSD la Constanța, consilier al lui Liviu Pop la Ministerul Educației, dar și pe la Ministerul Culturii și șef la ISJ Constanța… sunt câteva dintre pozițiile pe care s-a situat Răducu Popescu în vremea lui de glorie. De câțiva ani, a dispărut din peisajul public, posibil și din politică, însă pare că și-a descoperit o nouă pasiune: trasul cu arma.

De ce se antreneaza in poligonul de tragere fostul sef al ISJ Raducu Popescu?!

Traiectoria lui Răducu Popescu

De profesie cadru didactic universitar în domeniul educației fizice, Popescu și-a început cariera ca preparator universitar în toamna anului 1994 la Universitatea Ovidius  din Constanța. În 1998 a devenit asistent, în 2009 lector, iar prin 2012 ajunsese conferențiar la Facultatea de Educație Fizică și Sport a UOC. În politică, a avut suișuri și coborâșuri, ca tot omul…A fost consilier local PSD în municipiul Constanța din 2008 până în 2015, când Agenția Națională de Integritate l-a găsit incompatibil. În vara lui 2012, PSD l-a propulsat inspector școlar general al Constanței. Ulterior, în vara lui 2017, fostul ministrul al Educației  Liviu Pop l-a adus pe Popescu în minister și l-a însărcinat să mențină relația cu inspectoratele școlare, fiind unul dintre oamenii săi de încredere. Nu a zăbovit mult, a plecat odată cu Pop din Minister, dar a ajuns repede la Ministerul Culturii, în 2019.

După politică, și-a găsit un nou hobby: trasul cu arma

A plecat și de aici, după câteva luni, iar de vreo 3 ani a intrat într-un con de umbră. Cum, politica nu-i mai ocupă timpul, Popescu pare că și-a găsit o nouă pasiune: tirul cu arme de foc, un sport al concentrării, al preciziei și stăpânirii de sine. Pentru a fi cât mai bun în mânuirea armei, Popescu se pregătește la Poligonul Zip Escort… Acolo unde l-am surprins și noi miercuri, 22 martie, destul de grăbit să ajungă în poligonul de tragere. Nu știm dacă se pregătește pentru performanță sau este doar un hobby, pentru că Popescu este destul de scump la declarații, mai ales de când a dispărut din peisajul mioritic.

De ce se antreneaza in poligonul de tragere fostul sef al ISJ Raducu Popescu?!

Așadar, acum că ați aflat cu ce se mai ocupă fostul social democrat, mare grijă cu Răducu Popescu! Dacă se supără prea tare, nu e bine!  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Profesionist la ISJ unde a facut o echipa serioasa cu care s-au facut ultimele proiecte serioase.
15
0
Ce dreak face popescu in UOC si nu se implica sa faca ordine cum a facut la ISJ unde era serparie. Se face ca nu vede, sau are intetese cu gasca corupta de la sport si din UOC?
56
0
Ce a facut el, nu a mai facut nimeni, a lasat ordine si lucrurile au decurs normal inca 3-4 ani dupa ce a plecat. A numit directori indiferent de afiliatiile politice si in scoli era liniste nu haosul si dezastrul de acum, cand nimeni nu mai respecta pe nimeni si toti fac ce vor pentru ca incompetenta si lenea sunt la conducere. Este nevoie de o pesoana care stie si careva dovedit ca poate, asa cum este doamna Bucovala sau Ciucan Dragos.
68
0
Un atarnator de elita.
3
36
Trage bine Răducu aveți grija !Mai bine decât comisarul Moldovan
48
1
Am lucrat cu el in proiecte, Raducu a facut ordine in ISJ si in judet. Dar purcarii, gevatii, directorii spagari au ramas traumatizati la mai bine de 10 ani de cand au fost inlaturati de la ciolanele pe care le aveau si au fost inlocuiti cu directori alesi de profesorii titulari din scoli, prin vot secret, asa cum niciodata nimeni nu a mai facut, nici inainte, nici dupa. Cand lupii pleca, latra javrele frustrate si disperate.
71
1
Un neispravit , ajungand intr-o functie intamplator, care schimba directorii dupa cum vroiau muschii lui. La locul de munca a facut cuplarai, si -a distrus casnicia, combinandu-se cu o clolega parca Dragomir Anca actualmente director la liceul de arta
8
50
da cwrve proste sunteti ....cine draq va plateste pt mizeriile astea,ba?!?!!?
8
40
sa vina sa va impuste pe voi :))
11
29
Sa vina Raducu si sa ne introduca standardul de calitate cat mai repede ca ne+am plictisit cu asta de la grupa mica.
54
2
Baa, asta era la cupa zip la concurs l.am vazut cu trage, din 50 de focuri a ratat 4. Cum plm stie profesoru sa traga asa cu armele ca e cam ciudat
47
2
Dupa ce a distrus invatamantul constantean, normal ca se antreneaza. Atarnatorul se pregateste de vremuri grele.
8
47
daca nu ii mai functioneaza pusca, trage si el cu pistolu
7
40
Are o agentie de turism in Portugalia si nu-l mai inteteseaza nimic. El fratiorii lui din marile loje in ultimii ani au alte treburi se pare.
75
0
E46le de mare angajament, pentru cunoscatori.
33
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108