REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

De ce se judecă prințul Harry și Elton John cu Daily Mail

De ce se judecă prințul Harry și Elton John cu Daily Mail

Valentina CAMARA 29 martie 2023 | 00:00 264

Prințul Harry și Elton John sunt implicați într-un proces fără precedent, cu editorul publicației DailyMail. Procesul se desfășoară în această perioadă, astfel că fiul regelui Charles a fost nevoit să călătorească în Londra, ca să se judece în fața instanței.

De ce se judeca printul Harry si Elton John cu Daily Mail

 În Londra are loc o întâlnire mai puțin obișnuită, după ce prințul Harry a plecat din America în țara unde s-a născut, ca să se judece cu Daily Mail. Alături de el este și Elton John, iar cei doi au făcut acuzații grave editorului, despre care a aflat toată lumea, astfel că au argumente solide pentru a învinge împotriva publicației.

De ce se judecă prințul Harry cu Daily Mail

Se pare că totul ar fi pornit după ce Daily Mail ar fi ascultat, în mod ilegal telefonul prințului Harry și convorbirile pe care le-a avut. Prin acest gest, i-ar fost încălcat dreptul la intimitate, aceasta fiind și acuzația cu care a venit.

În același context sunt implicați și Elton John, Liz Hurley și Sadie Frost. Aceștia au făcut acuzații grave, spunând că au fost angajați detectivi particulari pentru a colecta aceste informații. Așadar, detaliile private au fost aflate fie din mașină sau acasă.

Mai mult decât atât, acest proces l-a făcut pe Harry să revină în Londra, pentru prima dată după ce și-a publicat cartea dezvăluirilor. Vizita lui este și cu câteva săptămâni înainte de ceremonia ce Încoronare a Regelui Charles.

Cum răspunde publicația în fața acuzațiilor

Având în vedere că sunt în mijlocul unor acuzații deosebit de grave, respectiv încălcarea dreptului la intimitate, publicația Daily Mail nu a putut să păstreze tăcerea. Așadar, au respins orice fel de astfel e acuzație și au negat că s-ar fi întâmplat acest lucru.

Mai mult, aceștia au spus că nu este nimic altceva decât o tentativă de a implica numele publicației într-o astfel de situație defăimătoare. Prințul Harry a păstrat și el tăcerea atunci când a coborât din mașină, pentru a intra în sala de judecată, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468