REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

De ce ține morțiș IPJ Buzău să-i ia permisul lui Felix Stroe, deși politicianul a câștigat definitiv procesul!

De ce ține morțiș IPJ Buzău să-i ia permisul lui Felix Stroe, deși politicianul a câștigat definitiv procesul!

Mirela PASCAL 5 iunie 2023 | 00:00 5134

Președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Felix Stroe, nu a scăpat de polițiștii buzoieni, deși le-a dat clasă, după ce i-au reținut permisul pentru viteză. Timp de doi ani i-a târât în instanțe pentru a-și dovedi nevinovăția și a reușit, obținând victorie definitivă în războiul cu polițiștii din Buzău. Chiar și așa, oamenii legii nu se lasă până nu-l văd pe Stroe doborât. Cer magistraților să revizuiască hotărârea prin intermediul căreia Stroe și-a dovedit definitiv nevinovăția. De ce insistă, oare, IPJ Buzău să-l lase pe social democratul Felix Stroe fără permis?

De ce tine mortis IPJ Buzau sa-i ia permisul lui Felix Stroe, desi politicianul a castigat definitiv procesul!

Nu mai este o noutate faptul că senatorul Felix Stroe, liderul PSD Constanța, are rădăcini buzoiene, precum șeful său pe linie de partid, Marcel Ciolacu. Însă, pe Stroe îl mai leagă un detaliu important de Buzău, și anume războiul pe care-l poartă cu IPJ Buzău, după ce a fost prins, în 2020, cu viteză de peste 100 km la oră în localitatea Viperești din Buzău, foarte aproape de zonele în care acesta deține mai multe proprietăți. Ar fi avut o viteză de 103 km/h, depășind cu 53 km/h viteza maximă admisă pe sectorul de drum respectiv. A fost amendat, dar a rămas și fără permis, însă a contestat procesul verbal de contravenție. 

Pe fond a pierdut, la apel a câștigat… definitiv

Pe fond, Judecătoria Pătârlagele i-a respins acțiunea lui Stroe, prin care solicitase transformarea sancțiunii complementare, și anume suspendarea exercitării dreptului de a conduce, în avertisment sau înlăturarea acesteia. Însă a mers mai departe, la Tribunalul Buzău, formulând apel. Și a câștigat! Pe 7 decembrie 2022, Tribunalul Buzău a admis apelul, a schimbat sentința apelată și a anulat procesul-verbal.

De ce tine mortis IPJ Buzau sa-i ia permisul lui Felix Stroe, desi politicianul a castigat definitiv procesul!

De ce insistă IPJ Buzău să anuleze o decizie definitivă?!

Deși decizia a fost una definitivă, IPJ Buzău continuă războiul și speră să obțină anularea deciziei. Pe 5 mai a.c. a formulat la Tribunalul Buzău o contestație în anulare a hotărârii din 7 decembrie 2022. De ce insistă IPJ să-l pedepsească pe Stroe, deși un judecător s-a pronunțat definitiv în favoarea acestuia?! O avea ceva de împărțit comandantul șef Laurențiu Pantazi cu liderul PSD Constanța? În afară de faptul că s-au născut amândoi în Buzău, altceva nu pare să aibă în comun. 

De ce tine mortis IPJ Buzau sa-i ia permisul lui Felix Stroe, desi politicianul a castigat definitiv procesul!Laurentiu Pantazi

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272