REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

De frica lui Șoșoacă, discursul lui Zelenski din Parlamentul României a fost anulat

De frica lui Șoșoacă, discursul lui Zelenski din Parlamentul României a fost anulat

Andreea CONDURACHE 10 octombrie 2023 | 15:02 1085

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a anulat discursul pe care urma să-l susțină marți în Parlamentul României. Astfel, respectivul discurs nu se mai regăsește în programul oficial al ședinței Camerelor reunite ale Parlamentului.

De frica lui sosoaca, discursul lui Zelenski din Parlamentul Romaniei a fost anulat

„Este președintele unui stat aflat în conflict, în urma invaziei Rusiei împotriva Ucrainei. Programul domniei-sale este unul care se schimbă”, a spus președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis, înaintea ședinței Birourilor Permanente reunite ale Senatului și Camerei.

„Asistăm la un moment stânjenitor pentru România”, a precizat deputatul USR Ionuț Moșteanu. „O bâlbâială continuă de două zile”.

 „Vreau să văd hârtia de la Zelenski unde spune că nu mai vine în Parlament”

„Ai noștri, conducerea Parlamentului, s-au speriat de Șoșoacă”, a mai adăugat deputatul USR.

În schimb, a rămas valabilă întâlnirea, programată marți, la de la ora 16.00, dintre Volodimir Zelenski și președintele Senatului, Nicolae Ciucă. Până în acest moment, nu există un comunicat oficial care să confirme sau să infirme o întâlnire similară cu președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis.

Surse parlamentare au declarat pentru news.ro, că intervenția președintelui ucrainean a fost anulată, motivul ținând de „eventuale perturbări ale discursului”.

Senatoarea Diana Șoșoacă anunțase deja că va face „spectacol” marți în Parlamentul României, cu ocazia discursului pe care președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski urmează să-l susțină în fața plenului reunit al Senatului și Camerei Deputaților.

Anularea discursului lui Zelenski din Parlament a fost ironizată de liderul AUR, George Simion. „Cu durere în suflet, anunțăm că viteazul președinte ucrainean, Volodimir Zelenski nu va mai veni astăzi în Parlamentul României”, a spus Simion, într-o postare publicată pe Facebook.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a ajuns marți în România, unde se află într-o vizită oficială. Zelenski se va întâlni la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis și la Palatul Victoria cu premierul Marcel Ciolacu, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Rușine, Parlamentului r*mâniei!!! Cum ați fost mai slabi decât Sosoaca???? Va rog să demisionati cu toții!!! Pe cine reprezentați voi acolo? Pe Sosoaca sau poporul r*mân??? Va rog sa va recunoașteți neputința și să vă cereți- public, iertare poporului r*mân!
0
0
Un mare bravo pentru Sosoaca, RESPECT
1
0
Este pt prima data cand spun asta: bravo sosoaca!
1
1
Ati observat ca desi sunt AGENTI RUSI, KARL NEHAMMER si GEORGIA MELONI au fost in Ucraina (CU MULT SANGE RECE) pentru a-si atinge scopurile electorale, in politica din tara lor. Chiar si in Polonia am vazut ceva asemanator. In schimb, alienatii George Simion si SOSoaca, adunati de prin galerii si spitale de nebuni, precum Simion din "NOII GOLANI"/"Uniti Sub Tricolor" sau NOUA DREAPTA, asta fiind un activisti vesnic somer, aplaudac de fel, doar si-a trait toata viata pe stadion, iar cealalta, SOSoaca, este fiica unui medic ginecolog membru in LOJA MASONlCA DIN ROMANIA, respectiv Tatiana Alice Florescu Bleontu, individa SATANlSTA, care se intituleaza "spiritista" si care declara recent ca poate comunica cu lumea de dincolo si cu spirite si ca le vede nu stim ce "AURa" copiilor direct in VAGlN, la nastere(medic ginecolog). Noaptea mintii, jur! Ce se naste din SOSoaca, tot c****a linge. Apropo de asta, mama DlANEI SOSoaca a avut o relatie amoroasa cu un agent MSS comunist chinez(tot MASON)
33
0
Mancati rahat cu 2 linguri, trolilor AURolaco-SOSocisti putinisti tradatori ! Rusine, ignorantilor! Si noi credeam despre ucraineni ca sunt la fel de SATANlSTl ORCI RUSI ca mai toti din fostul URSS, pana la inceperea acestui conflict in 2013/2014, agravat in 2022. Purul adevar e ca pana la 24 februarie 2022, cei mai multi spioni rusi, tradatori/"agenti rusi", putinisti separatisti putinisti erau in ORDINEA ASTA: Ucraina - Moldova - Romania. Uite ca dupa 24 februarie 2022, topul este exact invers. In UCRAINA nu mai exista aproape deloc "agenti rusi"(exceptand invadatorii), in Moldova au ramas tot atatia, mai ales daca luam in calcul si "transnistrienii", iar in ROMANIA exista acum cei mai multi "putinisti/agenti rusi" rusofoni tradatori de tara si de neam. DUBLU decat avea Ucraina inainte de 2014. Va vine sa credeti? Romania a carei pamanturi romanesti au fost invadate de 12 ori in istorie de orcii rusi, sa aiba"MILIOANE"de AURisto-SOSoci care il aplauda pe Putin "Z" si cer ROXIT 2024?
32
0
pana de curand poate si acum teritoriile romanesti anexate de ucrainieni erau dispretuite, limba, cultura ,religia nu erau recunoscute! acum ne dam cu ajutoare iar pe romanasi ii bagam la super taxe si impozite sa astupam gauroiul!
7
32
Cu Admirația și pentru tenacitatea dânsei la adevăr nu era binevenit respectivul
6
34

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407