REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
11.9° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Au apărut fantomele prin cimitire. Video

Au apărut fantomele prin cimitire. Video

Replica API 14 iunie 2022 | 00:00 8572

Amuzament de mare amploare în cimitire, acolo unde câțiva tineri s-au ”distrat” printre morminte de mama focului. Aceștia s-au ”perindat” pe potecile din cimitir și s-au deghizat în… fantome!

Câțiva tineri din Constanța și Năvodari s-au ”incins” la distracție și au recurs la acțiuni de-a dreptul înfricoșătoare, pe care le-au surprins cu camerele de fimat și le-au postat în mediul online. Totuși, cei care au săvârșit isprava, încercau din răsputeri să pară un fapt real, cel mai probabil pentru a crea panică în rândul privitorilor.

În urmă cu ceva timp, trendurile cimitirelor au luat cu asalt ciudățeniile la un nivel de nedescris, și iată că acest lucru continuă. Amintim că în trecut morții proaspăt scoși din groapă erau pozați și filmați, groparii erau ciomăgiți de către preoți, chindiile făceau ”furori” printre cadavre, iar grătarele ardeau printre sufletele celor adormiți. Însă, în acea perioadă toată lumea se întreba ce mai urmează oare? Ei bine, după cum puteți observa, fantomele au devenit noul ”trend” printre morți.

De altfel, la Năvodari, un șofer a surprins imagini de groază în timp ce conducea. O femeie îmbrăcată în negru statea la marginea drumului împreună cu o pisică neagră. Cel care a filmat-o, a postat în mediul online video-ul și a ”prezentat-o” ca fiind dintr-un film horror renumit.

Astfel că, normalitatea a luat o întorsătură macabră, motiv pentru care unii se tem să-și părăsească locuințele.

Video:

Aceștia susțin faptul că la fiecare pas, se întâlnesc cu persoane lipsite de discernământ din cauza alcoolului, a substanțelor interzise, a fenomenului zombie care apare adesea prin scările de bloc, iar teama care se instalează este destul de mare. ”Au luat-o razna tinerii din ziua de astăzi… ba se droghează, ba se îmbată și fac ca nebunii, ba se distrează prin cimitire… Ceva de speriat. Nu știu cum li se acceptă aceste fapte” , a declarat un bărbat pentru Replica Constanța.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce c*r mare are prima fantoma. Zici ca e una de pe centura ieșită la produs
0
0
Niste cretini .
0
0
au imbracat o pe vrejoiu in cearceaf si au cacat un articol marca replica
1
0
Cum sa stergeti mesaju doaru ca v-am zis ca sunt articole penibile bai ? Asa frustrati sunteti, nu sunteti in stare sa primiti o parere ? Vai de voi
2
0
Pe fantomele astea le-a deranjat preturile mari, dar nu le-a deranjat si pprrosstii care se duc sa voteze ? Pacat !
0
0
Au spus vreo doi trei tineri,hai ma sa facem o caterinca o punem pe net sunam pe cineva de la"replica"si aia din lipsa de alte stiri or sa publice chestia asta in ziar cu un titlu pompos.
1
0
daca nici campionatul urmator nu terminam macar in primele patru locuri dau foc la tricouri la steag la fular la tot!!
2
0
ati imbracat o pe vrejoiu in cearceaf si ati facut articol. felicitari
0
0
Sigur nu era Cimitirul Central, ca ii fugareau cainii
0
0
Diavolul iese din om cu parul, asa ca aplicati procedura standard. Doua-trei bate pe spinare si ati scapat.
2
0
prima. u e fantoma,e momiie muslima naspa!
0
1
politia nu se implica , pentru a prevenii, e mai simplu si placut sa faca caz in cercetare dupa!
0
0
Cimitirele nu au paza?
0
0
Drogaletii prieteni cu boschetii
1
0
Foaie verde de cucuta, m-am basit si astept sa puta. Cam asta e nivelul articolelor . O constipatie neuronala scremuta pana ii ies ochii.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515