REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

De la 1 FEBRUARIE, restaurantele s-ar putea REDESCHIDE în Constanţa

De la 1 FEBRUARIE, restaurantele s-ar putea REDESCHIDE în Constanţa

Replica API 15 ianuarie 2021 | 00:15 5640

Restaurantele din municipiul Constanţa s-ar putea deschide la interior din data de 1 februarie 2021. Lucrul acesta s-ar putea întâmpla dacă incidenţa pe municipiu scade sub 3 la mie iar cea pe judeţ rămâne şi ea, de asemenea, sub 3. Redeschiderea restaurantelor s-ar putea hotărî în următoarea şedinţă a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, de peste două săptămâni, iar situația pare că în acea direcție duce.

Din 14 ianuarie 2021, judeţul Constanţa a ieşit din zona roşie după ce incidenţa ratei de infectare cu COVID-19 a scăzut sub 3 la mie. Municipiul Constanţa împreună cu alte 6 localităţi (Mangalia, Costineşti, Cumpăna, Limanu, Lumina şi Tuzla) rămân în continuare în zona roşie pentru cel puţin 2 săptămâni. Una dintre principale măsuri aplicate este „Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 06.00-23.00”.

Rata de incidenţă e pe un trend descrescător

În acest moment, incidenţa ratei de infectare pe municipiul Constanţa este de 4,12, valoare care se situează pe un trend descendent. În ultimele zile incidenţa a scăzut pe municipiul Constanţa, iar dacă acest trend va continua, iar incidenţa va scădea sub 3 la mie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ar putea hotărî ieşirea municipiului din zona roşie, şi automat redeschiderea restaurantelor la interior.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vedeti ca nu a crescut incidenta desi a fost aglomeratie in perioada dinainte de craciun, de craciu, de anul nou. magazinele pline, petreceri pe la casele oamenilor au fost destule.
3
1
Spunea cineva cand scapam de masca. Cred ca daca ma vaccinez si umblu cu dovada la mine nu are voie sa-mi impuna purtarea mastii ca nu-i mai vad rostul. Daca nu te mai imbolnavesti nici nu mai imbolnavesti pe altii.
3
0
Eu nu cred ca se BOR deschide pana nu scade rata de infectare sub 1%!!
1
0
Daaaaaa !----sa vezi cozi infernale la intrare in rest -----poate la vara ----oamenii n-au bani nici sa treaca strada de saracie
3
1
Vestea buna este ca raman inchise cluburile.
2
1
Articol cu miros tendentios de branza
4
2
Foarte bine, ca si-asa mi-e o foame!
2
1
Crinu Danu in anul 1988 lucra la Hanul Piratilor, in anul 1990-1996 la Rex, iar in 1996-1998 sef unitate la Perla Majestic. A avut un sigur sef pe mine, iar din 1998-2021 a pus bazele rest Marco Polo si la mentinut lider pe piata. Intelegand ca este singurul proprietar pe locatie din constanta , asa ca las o mai moale cel cu 0 barat
8
2
Restaurantele ... ca restaurantalele ... dar sa scapam de mastile astea insuportabile !!! Macar in spatiile libere sa nu ne mai oblige sa le purtam !!!
7
1
E nevoie mare pentru parastase
4
0
...urgent...deschideti si taverna marelui...SAVA NELUTU...din CERNAVODA...are probleme grele...ARISTOTEL..n-are ce manca...trantorii primariei...n-au unde sa se mai adune la POMENILE ELECTORALE...este grav...toti sunt in cadere libera...DECHIDETI CARCIUMA...
8
0
Be he he, restaurante cu miros de branza. Mizere!
6
3
barul de la intersectia mircea si crisana, unde patron este o fosta salariata a primariei, este deschis. iar politia locala stie, si asigura loc de parcare la clienti, radicand masinile locatarilor din zona. oare primarul stie acest lucru?
8
0
da, deschideam restaurantele ca sa se inchida scolile din cauza incidentei peste limita. super strategie!!
9
2
Crinu Danu, este un zero barat
3
13
Mai lasati.ma dracu cu restaurantele , covrigi gasiti la coltu strazii.
8
3
Mai bine machedon care miroase a branza decat sarac si prost ca tine.
6
16
de asta nu merge nimic in tara. O sa zica 30 la suta capacitate si o sa fie full! ia faceti controale putori ale statului. nu vreti sa deranjati?sambata la Beta era localul full la interior. Iglurile de afara goale. si nu, nu era 30 la suta din mese, era ca deobicei. Toti macedonii luau linistiti cafeaua. mirosea a branza si am plecat!
19
6
Si Crinu Danu ce zice? Ca doar el e port drapelul carciumarilor din C-ta! Debiteaza vreo duma!
7
11
Bla bla bla. Vorbe goale, atat!
7
2
Asa v a mintit si acum 14 zile! Sunteti naivi sa credeti minciunile ordinarului de Cosa! Dar, sa speram ca pleaca acasa pana atunci ,asta ar fii singura sansa ca C ta sa si revina!
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108