REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.1° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
20.1° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

De la 1 iunie, Mangalia va avea două bazine de înot și o bază sportivă. Video

De la 1 iunie, Mangalia va avea două bazine de înot și o bază sportivă. Video

A.C., M.M, A.V. 26 aprilie 2024 | 00:00 5349

Primăria Municipiului Mangalia a organizat în cursul zilei de joi, 25 aprilie a.c., o conferință de presă, care a fost susținută de reprezentanții din conducerea instituției.

De la 1 iunie, Mangalia va avea doua bazine de inot si o baza sportiva. VideoCristian Radu, primarul municipiului Mangalia

Evenimentul a avut loc la sediul Clubului Nautic Callatis, din Portul Turistic Mangalia. Prezenți sunt primarul Cristian Radu, viceprimarul Dragoș Angelescu, dar și Lucian Nichita, directorul Direcției Cultură și Sport Mangalia.

De la 1 iunie, Mangalia va avea doua bazine de inot si o baza sportiva. VideoDragoș Angelescu, viceprimarul municipiului Mangalia

Tema abordată se referă la implementarea unui pachet de măsuri destinate sprijinirii și încurajării tinerilor, în plan socio-profesional, la nivelul municipiului Mangalia. Primarul Cristian Radu se adresează tinerilor prezenți la eveniment. ,,Văd în ultima perioadă că mai toți tinerii stau pe telefoane. Multi dintre voi o să plecați în străinătate. Eu vă înțeleg, va chinuiți aici. După atâta scoală, după atâta chinuială. Este neplăcut sa ai salariu de 2000-3000 de lei. Si de aceea pleacă în străinătate, unde este salariul mai bun. În câțiva ani nu o sa mai avem tineri talentați în țară”, a transmis Cristian Radu.

De la 1 iunie, Mangalia va avea doua bazine de inot si o baza sportiva. Video

,,Mă face să mă simt inconfortabil faptul ca nu știți despre proiectele noastre. De la 1 iunie veți avea 2 bazine de înot și o bază sportivă. După 20 de ani, vom deschide Grădina de Vară ;Farul”. La sfârșitul lunii iunie este gata. Proiectul a fost depus în 2019. Din păcate, atât durează să faci ceva în Mangalia. Acolo vom avea spectacole. Grupul de teatru și corul Mangalia vor putea face spectacole în aer liber. Toți tinerii Mangaliei vor avea acces gratuit în cadru organizat la acestea”, a mai spus acesta.

Video 1:

,,Toti cei care vor să facă sport de performanță pot veni aici. Vreau să vorbim de un caz special. Andreea. Are 23 de ani, a făcut sport de performanță la Mangalia. Este primul sportiv din Mangalia care va participa anul acesta la Sporturile Olimpice, la lupte. Va fi făcuta cetățean de onoare al municipiului. Este de apreciat și de aplaudat”, a mai transmis primarul.

Video 2:

Video 3:

Viceprimarul municipiului Mangalia, Dragoș Angelescu: ,,Acum multi ani aveam o scoală de Karting. Astăzi avem un campion la Katring, pe Emil. Are acum 45 de ani. Emil este multiplu campion. Din păcate, nu a avut resursele necesare. A avut când era mai tânăr în Mangalia, însă în timp scoală a dispărut.”, a transmis acesta.

Video 4:

Cristian Radu spune că va extinde liniile autobuzelor. ,,Tinerii din Mangalia au asigurat transportul comun. Este gratuit spre unitățile școlare. Este un cartier mărginaș, cartierul zootehnie. În 2012, când am ajuns acolo, erau 45 de copii, mergeau pe jos, prin ploaie, vânt, viscol, prin câmp. Se duceau la scoală. Mi-am spus ca nu este posibil așa ceva. Acum nu mai exista așa ceva. Am intrat în casele lor. Aici vorbesc și de zona barăcilor. Nu mai există zona acum. Era o zona rău famată. Erau mulți copii. Dintr-o zona defavorizată, unde trăiau în niște condiții oribile. Am zis ca trebuie sa fac ceva, o decizie imediată. Era o iarnă grea atunci. Părintii lucrau la salubrizare. Tatăl nu mai venise acasă de 24 de ani. Mama se trezea de la 4 dimineața pentru a da cu matura.  Fata avea 13 ani si băiatul 8 ani. În casă era o curățenie extraordinară. Fata făcea curățenie în casa și își întreținea fratele. Ea gătea. Problema este exclusiv a noastră. Copiii ăștia au ajuns departe. Din păcate, nu am mai ținut legătura cu ei, dar au ajuns departe. Vom extinde liniile autobuzelor. Mangalia s-a extins si trebuie sa ajungă în toate zonele orașului.”, a mai spus Cristian Radu.

,,Aud mulți care spun că nu au timp să facă sport. Ba da, aveți timp. Mai bine te duci o ora și jumătate la un spectacol decât sa stai pe Facebook și să comentezi despre ce face unul sau altul. Mai bine te duci la un film decât sa stai cu orele pe Instagram. Haideți să ieșim mai mult în Mangalia. Am făcut centrul sa arate foarte bine. L-am făcut pentru a vedea oameni care ies din case”, a mai spus Cristian Radu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515