REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

De la agricultură la imobiliare! Un bloc nou de locuinţe pe strada Griviţei

De la agricultură la imobiliare! Un bloc nou de locuinţe pe strada Griviţei

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:00 771

Primăria Constanța a eliberat certificatul de urbanism pentru firma SC BIODAM SRL pentru „construire imobil 2S+P+4E locuințe colective cu spații comerciale la parter, împrejmuire teren și organizarea execuției lucrărilor”, pe strada Griviței nr. 40. Certificatul a fost eliberat la data de 9 septembrie și are valabilitate 24 de luni. Firma respectivă se ocupă de producție și comercializare de produse ecologice.

Societatea a mai obținut, anul trecut, un certificat de urbanism pentru construcția unui bloc cu 4 etaje pe strada Atelierelor. În vara anului 2017, societatera a primit certificatul de urbanism pentru construcția unui imobil cu locuințe colective pe Olteniei nr. 34.

Asociatul unic al firmei este Gigi Uda. SC BIODAM SRL are sediul social în Tulcea, cu capital privat, activă în domeniul producerii, procesării și comerțului cu cereale, uleiuri și sroturi ecologice. A luat ființă în anul 2006 și se axează în principal pe comerțul cu materii prime și derivate brute ale lor, acestea aparținând în totalitate agriculturii ecologice: floarea soarelui ecologică; rapiță ecologică; grâu ecologic; porumb ecologic; mazăre ecologică; soia ecologică; orz ecologic, ulei ecologic din floarea soarelui presat la rece, brut sau winterizat, higholeic sau linoleic; ulei ecologic din rapiță presat la rece.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...alt cipan ? Vrea pe Givita ca acolo vinde el branza ...ce nu ati inteles...ce daca construieste bloc intre case...nu intereseaza pe nimeni...nici macar pe arhitectul ce i-a emis autorizatia...
9
1
a trecut de la zootehnie la imobiliare nu de la agricultura .produse ecologice cu aracet sa se inchege brinza .paratii fac legea la hraparetii astia
10
2
Mai e putin si toata Tulcea se muta in Constanta
14
3
Am imputit urasil cu miros de oaie dar ce sa va fac dragi fraieri Constanteni , daca mi iese spaga in rest nu mai conteaza ! Voi ciocu mic si la alegeri vedeti voi ! Ha ha
13
2
CE ORAS FRUMOS !
9
0
In curand ne vom inneca in atatea blocuri. Nu vom mai vedea lumina soarelui. Nu vom mai vedea un fir de iarba. Destul. Este prea mult.
16
0
Idioti, idioti, idioti!... Pana cand?...
15
0
A primit autorizatie de 2 plus 1 apoi cere de 4 plus 1. Si se rezolva! Ca asa-i in Cta.
17
0
stirea e ca se mai ridica un bloc intre case, nimic surprinzator pentru arhitectura locala, arhitectul orasului sau Primaria Ct....daca este niste branza la ciorapi se aproba
18
0
Deci blocul il construieste Gigi Uda. Pe mushata lui cum o cheama - Chiratza Uda ? Branzarii astia inclusiv numele le au pocite!
24
3
Numa betoane au astia in cap
22
0
Acel mozaic de la ividius cand ploua aluneca jale mare
6
2
Si care plm e stirea? Ca a obtinut certificate de urbanism. Legal. Si ca e agricultor. Sunteti bolnavi! Sau ca e machidon din tulcea. De asta nu ii creste lu ala floarea soarelui. Neam de comunisti ..sa se duca sa.si cheltuie banii la monaco...nu sa faca blocuri in oras...da.l in plm de fraier.
8
19

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272