REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

De la o reclamaţie privind câinii de pe terenul de tenis, s-a ajuns la o realitate mult mai dură: romii care fac ce vor, iar Locala ridică din umeri!

De la o reclamaţie privind câinii de pe terenul de tenis, s-a ajuns la o realitate mult mai dură: romii care fac ce vor, iar Locala ridică din umeri!

Replica API 30 iulie 2019 | 13:01 431

INCREDIBILA SITUAŢIE DE LA LICEUL SPORTIV!

INCREDIBILA SITUAŢIE DE LA LICEUL SPORTIV!

Părinții care își aduc copiii să se joace pe terenul de tenis de la liceul cu program sportiv “Nicolae Rotaru” din Constanța reclamă faptul că în acel loc se află mai mulți căței care ar deveni agresivi. Aceștia cer intervenția poliției locale sau a ecarisajului. Mai mult, persoanele nemulţumite indică şi un “vinovat” pentru situaţia de la terenul de tenis: un antrenor care ar aduna acolo animalele şi le-ar hrăni!

La faţa locului, într-adevăr, găsim nişte câini, însă nu sunt violenţi; la rândul său, Andrei Szemerjai. directorul liceului cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru”, susţine că situaţia nu este aşa dramatică precum o descriu părinţii. “Sunt câțiva căței care întră și ies în toată unitatea de învățământ de la vecinii noștri “bruneți” de peste drum, dar nu putem să îi numim câini agresivi. Există vreo reclamație? Nu-mi aduc aminte să avem elevi traumatizați”.

“E vorba de niște căței de la vecinii romi, care intră prin gardul pe care vecinii romi l-au rupt. Cățeii aceștia mai latră, dar ei sunt crescuți în preajma școlii, deci ei aici s-au născut, aici au crescut. N-a venit nimeni la mine să reclame că vreun copil a fost speriat de acești căței. Poliția Locală, de câte ori a venit, ne-a zis că nu avem ce să facem. Au fost chemați de noi, au venit și cu diverse reclamații și le-am adresat cât se poate de clar de ce nu iau măsuri, și au zis: “nu avem ce să le facem”. Nu au fost reclamații din partea elevilor, doar reclamații depuse de scoală, solicitarea făcută de scoală ca să vină să rezolve problema într-un fel sau altul. Vecinii noștri romi vin și iau din sediul școlii apă, ei nu sunt racordaţi la apă, trebuie să spele, să gătească și de unde să ia apă…?! Din curtea școlii. Iar în șantierul care este în curtea internatului liceului, acolo iarăși s-a dezvoltat o faună de căței care asigură siguranța acelui șantier, din cățeluși au ajuns căței care asigură, pe lângă paznicul de noapte și de zi, siguranță acelui șantier, deoarece alarmă mai bună decât un cățel care simte orice mișcare nu există. Noi nu avem acces la acel șantier, este blocat, este în grija primăriei. Noi nu avem probleme cu cățeii, dacă cineva avea o problemă, mi se părea normal să vină aici, să vedem ce putem face. Am chemat hingherii de câteva ori, dar nu au reușit să prindă nici un cățel. În momentul în care apar hingherii, cățeii dispar imediat, nu mai e nici o urmă de cățel, iar după ce pleacă hingherii, ei reapar. România a devenit țara delatorilor și reclamagiilor, dacă ai ceva de spus, vino la locul faptei și discută cu cine este implicat, nu ne ducem la presă și așa mai departe. Cei de la Poliția locală au venit și au plecat, asta e situația. Nici cu romii nu există rezolvare, nu au vrut să se mute… asta e”, a declarat Andrei Szemerjai, directorul liceului cu Program Sportiv ”Nicolae Rotaru”.

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da' cu animalele cu doua picioare care isi parcheaza masinile in curtea liceului in timpul anului scolar, cum ramane???
5
0
Si mai intai sa-i rezolvam pe ocrotitorii lor de la PSD si PNL. Aia cu manele in campaniile electorale. Cand n-o sa mai fie tigani, Constanta va devein un oras de minima decenta. Acum e sub orice critica. JOS FAGADAU SI TIGANII LUI.
7
1
Simona Halep, Horia Tecau si Andrei Pavel sunt produsul LPS Nicolae Rotaru. Acolo nu cainii sunt problema, ci situatia dezastruoasa a bazei sportive lasata in paragina de primarie si acesti absolventi de renume. Rusine pentru nepasare.
8
0
Constanta este un oras in faza terminala ..cangrena de culoare inchisa ..
8
1
Tigani sau nu,chiar nu conteaza. Cei ce trebuie sa aplice legile sa o faca sau sa-si depuna CV-urile la AJOFM,sa-si caute alte meserii unde pot face fata. E simplu,nu poti pune un frizer sa repare masini,un cofetar sa repare calculatoare si un babalau sa fie politist. Poate acei politisti chiar ar fi buni in alte meserii si nu-si dau seama,incurcand pe altii si ratandu-si propriile vieti. Aia din primarii la fel,or fi buni sa faca sarmale,ceva acolo.
5
0
primaria ct pe un contract ilegal cu hingherii cheltuie milioane de lei, banii vs! ganditi logic nu mai puneti botul la toate rahaturile date de presa
5
1
tiganimea din cta,mangalia este mina in mina cu politia.Vind tigari de contrabanda,fac circ de dimineata pina seara.e bine in romanua.unul nu munceste!
5
0
Tiganii sunt masa de alegatori ai lui fagadau! Iau ajutor social, pe spinarea noastra, fara sa presteze o zi de munca, sunt o plaga sociala pentru orasul nostru! Imputiti si hoti!
16
0
sa scapam de javrele de pe strada
8
4
Problema aceasta e mai veche, si nu cainii sunt in primul rand problema de acolo. Problema principala sunt indienii care au devastat zona acea de pe Ion Corvin , focarul de mizerie ce exista e ceva de nedescris. Au devastat acele doua cladiri ocupate abuziv una cat de curand va cadea si fereasca Dumnezeu sa fie vreun copil prin preajma.Nu exista ca nu au vrut sa se mute ca locuintele nu sunt ale lor. Primarul trebuia sa se ocupe sa ia legatura cu proprietarii si sa-i evacueze sa igienizeze zona. Dar Constanta nu are primar asta e problema majora.
19
3
Tiganii fac tot ce vor in tot orasul. Vand orice oriunde. Politia locala cunoaste situatia in detaliu dar nu mai vrea sa lupte cu ei. PSD scade in sondaje, deci politia PSD nu mai este interesata de oras.
27
0
O plaga a societatii ce numai consuma, dar nu produc nimic.Fac copii cu cohorta pt ca sunt odihniti .Pina cind aceste lucruri domnule primar.Despre ciini nu mai vorbesc.Plaja cartierele sunt pline de canine.Merg la mare si trec pe str Renasterii unde este un ciiine hranit de politisti si care ataca turistii si localnicii.Nu se rezolva aceste probleme?
18
2
Sunt caini ... si au sunat la locala. Dc nu au sunat la jandarmerie sa-i bata cu pulanele, sau la sri poate sunt teroristi, sau aviatie...solicitati ecarisajul, ei se ocupa cu cainii.
6
5
toti habarnistii ii dau cu reclamatiile, toti sunt mari pozari, toti speriati de drobul de sare
12
4
Asta e, nu sa se mute, doar sa se fute, si sa face copii multi, si voi sa lasati in pace la noi ca daca nu mai votam, sa moara bibi daca va mint, Ca aici e rrromania tata, tara tiganizata mama hotzilor si impostorilor Daca tot tii asa la ei de ce nu ii trimiti la scoala ca stau peste strada, macar macar s-ar lipi ceva de ei
13
1
sa vorbiti asa e votanti lui...
2
4
Fagadau poate sa i prinda ... el are rezolvare la orice este o Vulpe in toata regula...
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272