REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

De la "Românii au talent", s-a făcut de râs în Costineşti pentru o ciorbă! Video

De la "Românii au talent", s-a făcut de râs în Costineşti pentru o ciorbă! Video

Replica API 10 mai 2022 | 23:00 9750

Halude Alkalaf, un tânăr constănțean, concurent la emisiunea "Românii au Talent", s-a făcut de râs în Costinești. Alături de un alt tânăr, cei doi au servit masa în localul Casa Ardeleanca și au încercat să plece fără să-și achite nota de plată. Doar că, din păcate pentru ei, au fost prinși și puși să achite cele consumate. Imaginile au devenit virale, iar internauții l-au recunoscut de îndată pe băiat.

Halude, o ,,tânără speranță” a umorului, fost concurent la emisiunea Românii au Talent, a încercat să scape de achitarea unei note de plată apelând la un gest incredibil. După ce a mâncat pe săturate, băiatul alături de prieten, s-au ridicat de la masă și s-a făcut nevăzut. În urma lor a plecat imediat un angajat al locației, acesta reușind să-i prindă pe cei doi și să le țină o morală. Întregul eveniment a fost surprins de tinerii care se aflau în zonă.

Evenimentul s-a petrecut în stațiunea Costinești, la Restaurantul Casa Ardeleancă, în perioada festivalului ,,Beach, Please!”.

Halude, recunoscut de internauți

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, iar internauții l-au recunoscut de îndată pe constănțeanul Halude, iar reacțiile negative nu au contenit să apară. ,,Halal! Bine că are haine de la Barrow și nu e în stare să-și plătească nota!”, ,,Ăsta-i ăla de a fost la Românii au Talent și a înjurat-o pe Andra că i-a dat X” sau ,,Halude, te-a prins femeia”.

De asemenea, locul unde s-a petrecut evenimentul a fost recunoscut cu ușurință de cei mai mulți dintre tinerii care au mers măcar o singură data în Costinești.

,,Casa Ardeleanca e greu de nerecunoscut”, ,,Nu există om să nu o știe pe femeia asta” sau ,,Bine le-a făcut, la spălat de vase cu ei”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Video:

Reprezentanții Restaurantului Casa Ardeleanca nu au putut fi contactați telefonic pentru un punct de vedere.

Date despre Restaurantul Casa Ardeleanca

Restaurantul Casa Ardeleanca este situat în centrul stațiunii Costinești, imediat după calea ferată, pe strada Tineretului, numărul 9. Firma care administrează locația este Floricica VSF SRL și are sediul în București, pe strada Danubiu, numărul 12B. Societatea este condusă de Calotescu Florentina (90%) și Calotescu Cristian Nicolae (10%).

Video:

(moment Românii au Talent)

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
zi gipsan t**c si trage apa.ciordeala e in singe
0
0
trebuia arestati pe loc...fomistii plmele
2
0
vedeta FOMYSTA RUPTAN KUR DA FOAME !! Are MOBRA IN STOMAK
1
0
Si apropo, cine dracu'mai e si a***?
1
0
Un lake cu basini de pseudovedeta.
3
0
Gheorghe Neagu nu mai finantezi familia sotiei? Rusine! Asa va face nepotul familia vedeta!!!
2
0
Cum sa nu plateasca??? Nu i-a mai dat matusa Ioana Neagu bani de buzunar?
2
0
Haine furate sau fake-uri..basini ieftine de cacacios
2
0
HALUDE O BARAGLADINA FLAMANDA
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272