REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

De la SCANDAL cu SĂBII în Km 5, la URMĂRIRI cu POLIȚIA în TOMIS NORD!

De la SCANDAL cu SĂBII în Km 5, la URMĂRIRI cu POLIȚIA în TOMIS NORD!

Replica API 22 octombrie 2020 | 00:00 8167

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a pus pe jar polițiștii constănțeni, după niște urmăriri ca-n filme pe străzile din Constanța. Individul, fiind vorba despre Cosmin Alin Andrei, se afla la volanul unui Audi A6, care, în urmă cu ceva timp, se afla pus la vânzare pe internet. S-a stabilit că acesta nu are permis de conducere și că este și o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii, fiind implicat în scandaluri cu săbii. Acum a ajuns, din nou, după gratii.

O patrulă mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 2 și un jandarm al G.M.J Tomis Constanța, a efectuat în data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 19.25, un semnal regulamentar de oprire unui autoturism Audi A6, care circula pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre magazinul Penny Market către aleea Hortensiei. Întrucât șoferul nu s-a conformat somațiilor legale, s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, conducătorul auto coborând din vehicul și încercând să fugă, în dreptul hotelului Austin. Bărbatul de 27 de ani, fiind vorba de Cosmin Alin Andrei, a fost prins în scurt timp și condus la sediul Secției 2 Poliție. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare. ”Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. În baza art.226 alin.(1) şi (2)/Cod proc.pen. raportat la art.223 alin.(2)/Cod proc.pen. dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, de la 20.10.2020 până la 18.11.2020 inclusiv, a inculpatului”, potrivit minutei judecătorești.

Scandal cu săbii în 2016

În urma cercetărilor efectuate în cazul comiterii unei infracţiuni de distrugere pe raza municipiului Constanţa, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 i-au identitificat pe George Rogoveanu şi Cosmin Alin Andrei, ambii în vârstă de 22 de ani, din Constanţa, care ar fi distrus un autoturism aparţinând unui bărbat din Constanţa. Mai exact, ținta atacului este chiar un fost amic. Acesta a precizat că bărbații, în seara de 10 iulie 2016, au dat buzna peste el în casă, înarmați cu săbii. După ce l-ar fi bătut, au ieșit în curte și i-au distrus mașina, folosindu-se, bineînțeles, de săbii. Persoana vătămată a fost la Serviciul de Medicină Legală și a relatat apoi anchetatorilor că era amenințată de ceva vreme întrucât începuse să refuze să se mai învârtă în gașca agresorilor. Astfel, se pare că Rogoveanu și Andrei au decis să-i dea o "lecție". Oamenii legii au demarat ceretările, constatând că autoturismul este distrus, iar în curtea locuinței de pe strada Soarelui a fost găsită o bucată de sabie, înfiptă în gard. Persoanele în cauză au fost reţinute pe bază de ordonanţe și prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
UN terminat , CARE UMBLA CU MASINILE ALTORA DE SARAC CE E , S-AU COMBINAT 5 insi la un S class de 40 de mii si acuma vinde cocaina in constanta si cumpana pulanmasii de unde sa platesti rata la. S Smecherii cu datorii
4
0
PROSTAN cu OPEL.
0
0
adica smardoi ii urmarea pe politieni,nu!ca cam asa sta treaba in rumunia.
3
0
visezi, nu vezi ca au sarit deja noua asistati sociali pe tine. Stai lin ca si daca da radetul caldura, babele si mosii au facut cerere de amanare la asociatie pana la 1 decembrie. La Bucuresti e ca-n Bucuresti, au caldura la vreo 200 lei gcal, platesc pausal si stau cu geamurile deschise toata iarna si toata primavara pana la 1 mai. La noi o ia imediat dupa paste, iar daca pica la inceputul lui aprilie, te caci pe tine de frig o luna de zile. Eu insa prefer sa ma cac pe RADET si pe sustinatorii lui si va urez faliment placut.
6
0
Mai e un sarac din 4-5 cu un a6 gri IL XX CMT se caca pe el, zici ca sia luat ferrari dar n are bani sa si luna numere, il articulez in curand cand il torn
13
0
De azi dimineata Bucurestiul are caldura in caloriferele radetului. Constanta ce are? Politicieni ordinari de 30 ani? Are infectii pulmonare datorita temperaturilor din apartamente
8
12
Constanta inseamna Nuevo Craiova
14
3
Pai inseamna ca in 2016 gunoiul asta a stat doar un pic in arest preventiv si probabil a primit cu suspendare, bravo gunoaielor din justitie.
38
1
impuscat fara drept de apel!scursura!
39
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218