REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

De la ţară, la viaţa în Capitală. Bianca, tânăra din satul Arsa care s-a angajat la Manuel Kermany, să fie model!

De la ţară, la viaţa în Capitală. Bianca, tânăra din satul Arsa care s-a angajat la Manuel Kermany, să fie model!

Replica API 30 octombrie 2019 | 13:14 1458

click pe imagini!

O fată din mediul rural a avut ambiția, contrar descurajărilor prietenilor, să iasă din acest mediu participând la două concursuri de modă, unde a fost remarcată. Tânăra a dorit să povestească experienţa sa, explicând clar că da, acest stil de viaţă este cel pe care şi-l doreşte.

Iată însă ce spune Bianca Bulai despre participarea sa la concursuri de modă şi miss:

Reporter: Te rugăm să te prezinți. Spune-ne câteva lucruri despre tine și familia ta.

Bianca Bulai: Numele meu este Bianca, am 19 ani și sunt din sat Arsa, comuna Albești, județul Constanța. Despre mine pot să vă spun că sunt o fire foarte ambițioasă, nu îmi este rușine de faptul ca sunt un om muncitor și spun asta pentru că vin dintr-o familie modestă cu o gospodărie mare, unde mi-am ajutat părinții indiferent de situație. Stiți cum este la casă, la sat, sunt foarte multe de făcut iar eu și sora mea mai mică am ajutat mereu la treburile gospodăriei. De curând am terminat liceul tehnologic, filiera Turism și Alimentație.

Reporter: Spune-ne te rog, cum ai ales acest drum al modei și ce te-a motivat să continui?

Bianca Bulai: Sincer, mie de mică mi-a plăcut acest domeniu, de când mă jucam cu păpușile și le confecționam haine și îmi spuneam că într-o zi voi deveni un model de renume. Ce-i drept, am întâmpinat foarte multe piedici în a mă afirma în acest domeniu, de la prieteni care îmi spuneau că nu am nici o șansă, că o fată de la țară nu o să reușească niciodată, până la cunoștințe apropiate, cum sunt unele rude. Însă eu am continuat să îmi văd țelul și nu m-au afectat deloc cele spuse de cei din jurul meu.

Reporter: Ce satisfacții ti-a adus până acum lumea aceasta a modei?

Bianca Bulai: Cele mai mari satisfacții au fost cele două premii pe care le-am primit, mai exact, „Miss Plaja Mamaia” și „Miss Diamond” din București. Acestea m-au motivat extrem de mult și mi-au arătat că și o fată de la țară poate să iasă în evidență într-un mod frumos și se poate realiza.

Reporter: Care este secretul tău pentru un corp frumos?

Bianca Bulai: Nu pot să spun că am un secret. Am doar mese regulate și fac multă sală.

Reporter: Ce anume mănânci și câte ore petreci la sală?

Bianca Bulai: În primul rând trebuie să spun că nu mănânc carne și asta de la 12 ani, chiar. Spre exemplu, un program de masă pe o zi este: dimineața mănânc doar fructe, cum sunt merele, banane sau strugurii, la prânz ceva ușor, cum ar fi un piure cu o salată, fără carne bineînțeles, iar seara o supă. La sală merg zilnic de la ora 16 și lucrez câte o oră și jumătate, axându-mă foarte mult pe abdomen.

Reporter: Ce înălțime, câte kilograme și ce dimensiuni ai?

Bianca Bulai: Am o înălțime de 1,70m, 51 de kilograme iar ca dimensiuni am 92-60-84.

Reporter: Ai cumva un „plan de rezervă” în cazul în care nu vei mai continua în domeniul modelingului?

Bianca Bulai: Nu îmi doresc să mă gândesc la posibilitatea de a nu mai fi model însă, da, am un plan de rezervă, și anume desenul pentru că îmi place enorm de mult sau să muncesc în domeniul turismului.

Reporter: Spune-ne dacă în momentul de față ai o relație și cum arată „bărbatul perfect” pentru tine.

Bianca Bulai: Da, sunt într-o relație în momentul de față. Modelul de bărbat perfect pentru mine este cel romantic și protector și bineînțeles să fie cât mine sau un pic mai înalt.

Reporter: Ce planuri de viitor ai?

Bianca Bulai: Recent am semnat un contract cu firma „Luna di mile” a lui Manuel Kermany din București. Și da, așa este mă voi muta în București însă Constanța rămâne mereu în inima mea.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ii miroase scorbura a peste stricat
1
4
Va ramane fara aer facand orale!
5
4
altceva in afara de 2 tate un fund si 2 picioare..ai? ....ca tine miliarde pe glob si astia cu reportajul, de ce nu a ti pus intrebarea cheie: " ce sacrificii ai facut si de ce ordin"?
5
4
Felicitati. A reusit sa depaseasca o conditie de fata de la tara.
9
0
ce saracie boschetara
2
8
Ce ambitie iti trebuie ca sa etalezi calitatile sexy pe care cu noroc le ai. Pentru asta in lumea noastra se dau bani. Prostii care creeaza, proiecteaza, radpund penal de viata altora, sunt sclavi. Asa e acum.
9
2
horror tipa
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108