REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

De Niro ar vrea să joace rolul lui Cuomo, guvernatorul New Yorkului, într-un film despre pandemie

De Niro ar vrea să joace rolul lui Cuomo, guvernatorul New Yorkului, într-un film despre pandemie

Replica API 11 mai 2020 | 00:00 1036

Actorul Robert De Niro a afirmat în cadrul emisiunii de televiziune ''The Late Show with Stephen Colbert" că, dacă se va face un film despre pandemia de COVID-19, ar dori să interpreteze rolul guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, potrivit site-ului revistei Variety, citat de Agerpres.

Robert De Niro

''Cred că l-aş juca pe Cuomo'', a sugerat De Niro. ''Face ceea ce ar trebui să facă un preşedinte'', a adăugat el.

Mai târziu, pe parcursul emisiunii, actorul l-a catalogat pe preşedintele Donald Trump drept ''idiot'' şi a spus că, la apropiatele alegeri prezidenţiale din 2020, îl va susţine pe Joe Biden, prezumtivul nominalizat din partea Partidului Democrat.

''Bineînţeles că am fi putut traversa mai bine această pandemie dacă idiotul ar fi făcut ceea ce era corect, dacă ar fi ascultat şi ar fi ţinut cont de toate avertizările'', a spus actorul. ''Au existat multe, multe avertismente, iar acum trebuie să suportăm cu toţii costurile. Ar fi fost şi zile mai rele, dar nu ca acum'', a adăugat el.

De Niro mai spus că îl consideră pe Cuomo un posibil candidat la preşedinţie şi că vede un preşedinte Cuomo în viitor întrucât strategia sa împotriva pandemiei a fost superioară măsurilor luate de Trump de la Casa Albă pentru combaterea virusului cu potenţial mortal.

Actorul, care l-a criticat pe Trump în trecut pentru acţiunile sale prezidenţiale, a blamat membrii Partidului Republicat, pe care i-a numit ''facilitatori'', comparând întreaga administraţie cu o tragedie shakespeariană.

''E o nebunie, nici nu mai am cuvinte, iar ceea ce mă sperie şi mai tare este că republicanii şi facilitatorii din jurul lui nu iau nicio măsură'', a spus acesta. ''Se află în preajma unei persoane nebune şi nu fac nimic. Nu îl confruntă'', a continuat De Niro.

''Nimeni nu are curajul să-i ţină piept tipului ăsta. Cu toţii au o strategie, doar că nu fac nimic. Pentru ce anume merită să-şi sacrifice sufletele ca să facă acest pact cu diavolul şi să lucreze cu acest tip?'', a mai spus actorul, citat de Variety.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un cacat de idee. Nu m-as uita la un asemenea film. Nu mai au idei? Tot reiau filme vechi si le fac fara sare si piper. Vezi Frumoasa si bestia, Regele leu, Cimitirul animalelor de casa si altele. Sunt fenomenale dpdv al efectelor speciale, dar nu aduc nimic nou. Acum se inspira din Brexit. Este un astfel de film, tot ruleaza pe HBO. Nu m-am obosit sa-l vad. Iar acum vad ca au idei ciudate cu pandemia si guvernatorul NY. Pai ce ar putea sa ma atraga la un astfel de subiect?
2
0
Un client al liniei aeriene numita Lolita Express detinuta de Jeffrey Epstein,obsedatul asta sexual are numele trecut de foarte multe ori pe lista de imbarcare! VA ZICE BINE DONALD TRUMP: HUMAN SCUMS! Asta sunteti!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272