REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

De Paște și de 1 Mai, meniu festiv pentru angajații Penitenciarului Poarta Albă

De Paște și de 1 Mai, meniu festiv pentru angajații Penitenciarului Poarta Albă

Replica API 9 aprilie 2022 | 13:52 849

Paștele este una dintre cele mai așteptate și respectate sărbători religioase care comemorează Învierea Domnului Iisus Hristos. Din păcate, mulți dintre angajați sunt nevoiți să muncească în această zi de sărbătoare, iar sărbătoarea vine un meniu special pentru angajații Penitenciarului Poarta Albă, aceștia fiind răsfățați cu bucate alese. În acest sens, reprezentanții Penitenciarului au lansat licitația în vederea achiziției serviciului de catering pentru 270 de meniuri, valoarea estimată fiind de 5.940.36 lei.

O mare parte a angajaților români care lucrează atât la stat, cât și la privat, vor beneficia în luna aprilie, cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului, de o minivacanță de 4 zile. Cu toate astea, există și angajați care au neșansa de a lucra în aceste zile, printre aceștia numărându-se și angajații Penitenciarului Poarta Albă. Pentru a sărbători așa cum se cuvine, reprezentanții Penitenciarului au lansat licitația în vederea achiziției serviciului de catering pentru 270 de meniuri, valoarea estimată fiind de 5.940.36 lei.

Sâmbătă, 24 aprilie a.c., angajații sunt răsfățați cu sărmăluțe în foi de varză cu mămăliguță și ardei iute acompaniată de un desert ce constă într-un ecler, alături de o binemerită cola.

Și în prima zi de Paște va fi un bun prilej de a se bucura de un meniu variat, pentru angajații care au avut neșansa de a lucra pe 25 aprilie a.c.. Angajații vor avea un meniu ce cuprinde un piept de pui la grătar cu cartofi țărănești, salată de varză asortată, acompaniat de o amandină și o Coca Cola.

Angajații răsfățați cu mici cu muștar de 1 Mai

Nici masa pentru 1 Mai nu putea rămâne neadaptată la cerințele angajaților, în consecință, aceștia fiind răsfățați cu tradiționalii mititei la grătar cu muștar, cartofi prăjiți, prăjitură șarlotă și o Coca Cola.

Revenind la ”poftele” angajaților, precizăm că reprezentanții Penitenciarului au lansat licitația în vederea achiziției serviciului de catering pentru 270 de meniuri, valoarea estimată fiind de 5.940.36 lei.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mancare, odihna, scolarizare, tigari, telefoane etc, s a mai vina si dupa ce ies !
0
0
e vorba de angajati nu de detinuti, trei sarmale si o cola meniu festiv? inseamna ca in restul zilelor mananca varza si fasole
0
0
puneti trintorii la sapat gropi pus pomi,varuit borduri,vopsit poduri.nu e de treaba in tara?adunat gunoaie,etc
0
0
din banii nostri normal .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108