REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

De Rusalii, cu greu mai găseşti câte un loc în Deltă

De Rusalii, cu greu mai găseşti câte un loc în Deltă

Replica API 3 iunie 2020 | 23:13 1448

1 iunie a venit cu o speranţă pentru relansarea turismului românesc. Plajele şi terasele de pe litoral şi-au aşteptat cu mare drag şi interes primii turişti din această vară. Pentru operatorii economici din Delta Dunării, acest început nu a fost deloc unul fulminant. Însă, se pare că lucrurile se schimbă în minivacanţa de Rusalii.

1 iunie nu a adus semne bune pentru Delta Dunării

Motivul? Măsurile de relaxare începute de luni, 1 iunie nu au oferit un weekend pe măsura turiştilor care ar fi vrut să facă o oprire în Deltă. “Weekend-ul aceasta nu a fost unul bun pentru Delta Dunării. Deoarece abia de luni, 1 iunie, au fost puse în aplicare măsurile de relaxare de către autorităţi, turiştii nu au venit în număr mare”, a declarat preşedintele Asociaţiei de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării, Cătălin Ţibuleac.

Cătălin Ţibuleac

Ţibuleac: Delta Dunării va deveni o destinaţie ideală în acest an

Weekend-ul aflat la orizont vine însă cu semne bune. Turiştii au înroşit telefoanele, iar Delta Dunării va putea înflori din nou. Cel puţin aşa a declarat pentru Replica de Constanţa, Cătălin Ţibuleac. „În schimb, prognoza pentru weekend-ul următor de Rusalii arată o avalanşă de rezervări pentru Delta Dunării. Cea mai importantă măsură din partea autorităţilor ar fi să dea drumul la activităţile turistice. Delta Dunării va deveni o destinaţie ideală în acest an, mai ales că permite această distanţare socială, prin modul de vizitare şi faptul că nu avem un turism de masă”, a mai declarat acesta.

Turiştii sunt aşteptaţi în Delta Dunării

Chiar dacă este o perioadă mult mai slabă faţă de anul trecut, Delta Dunării îşi aşteaptă turiştii, mai ales că preţurile au rămas nemodificate faţă de anul trecut. Operatorii economici vor doar să îşi recupereze din pierderi şi nu speră la profit.„Este o perioadă mult mai slabă faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Să nu uităm că Delta trebuia să fie acum în plin sezon. La sfârşitul lunii martie trebuia să dăm drumul. Abia acum se pornesc motoarele şi sperăm că vom recupera ceva pe parcurs. Nimeni nu se aşteaptă să iasă pe profit. Fiecare va încerca să supravieţuiască. Preţurile nu au fost modificate”, a mai spus Cătălin Ţibuleac.

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cu noile reglementari pentru pescuit??? 10 m intre pescari, fara gratar si alcool.....cat de prosti suntem ...vai noua
0
0
O sa va luati o mare tzeapa pe pine cu delta.Nu mai calc pe acolo in veci.Litoralul bulgaresc sa traisca!
4
0
abia asteapta, sunt infometati rau, au stat in izolare!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367