REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

De UNDE sunt INFRACTORII care URMĂRESC oamenii care scot BANI de la BANCOMAT!

De UNDE sunt INFRACTORII care URMĂRESC oamenii care scot BANI de la BANCOMAT!

Replica API 3 septembrie 2021 | 00:30 4260

Patru persoane, între care și un bărbat care a fost arestat pe 1 septembrie într-un dosar de proxenetism, au fost cercetate de oamenii legii pentru furturi din autovehicule. Însă, nu orice furturi, ci la sigur. Anchetatorii au stabilit că este vorba de o tehnică folosită de locuitori din Piața Chiliei, care urmăresc persoanele ce scot sume de bani mai mari de la bancomat. Însă, procesul penal în cazul celor cercetați și trimiși în judecată s-a încheiat, pe motiv că părțile s-au împăcat.

Potrivit informațiilor noastre, Ibraim Robert, Hagiveli Ervin, Ali Enghin și Suliman Egevit pândeau viitoarele victime și nu dădeau lovitura decât dacă observau că în mașinile sparte existau bani. Astfel, ei au reușit să pătrundă, prin spargerea geamului, într-un autoturism și o autoutilitară de unde au reușit să sustragă diferite sume de bani. Doar că, ulterior, așa cum este precizat mai sus, părțile s-au împăcat.

Din procesul-verbal întocmit la data de 17.07.2020 a reieșit faptul că în urma investigațiilor informativ-operative efectuate în legătură cu unul dintre inculpați, acesta este cunoscut că săvârșește infracțiuni de furt din autoturisme, împreună cu alte persoane din anturajul său, după ce în prealabil urmăresc persoanele vătămate în timp ce acestea schimbă sume mari de bani la diferite case de schimb valutar de pe raza municipiului Constanța, mod de operare specific persoanelor ce domiciliază în cartierul Piața Chiliei, potrivit anchetatorilor.

Astfel, oamenii legii au menționat că: ”În cursul anilor 2015 – 2018 au fost instrumentate mai multe dosare penale privind comiterea de furturi din autoturisme cu același mod de operare, respectiv urmărirea persoanelor vătămate de la casele de schimb valutar sau sedii de bănci și ulterior sustragerea sumelor de bani din autoturisme, fapte ce au fost probate, iar autorii au fost trimiși în judecată și condamnați. Autorii faptelor cu acest mod de operare sunt persoane ce domiciliază în cartierul Piața Chiliei din municipiul Constanța”.

Prin urmare, mare grijă, întrucât această tehnică nu a dispărut!

Revenind la cei care se ocupă cu astfel de fapte, menționăm că Hagiveli Ervin este acum arestat pentru proxenetism. El este cunoscut și pentru alte fapte, precum scandaluri și înșelăciuni.

Citește detalii aici: CUM FAC băieții BANI la CONSTANȚA: ÎNCHIRIAZĂ apartamente la Brașov și SCOT fete la PRODUS

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa reveniti si pentru daune morale si pentru calomnii.
1
2
sunt din parlamentul coloniei.
1
1
cum adica s-au impacat ?
5
4
Sunt ramasi de pe vremea invaziei mongole secolul 12 ,de aceea le place doar ciordeala.
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468