REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

De ZIUA MARINEI te poţi vaccina pe faleza Cazino

De ZIUA MARINEI te poţi vaccina pe faleza Cazino

Replica API 11 august 2021 | 11:23 1408

Petrecerile şi evenimentele sunt în toi la malul mării, fiind un sezon plin de oameni dornici de senzaţii tari şi seri de neuitat. Organizatorii le oferă ceea ce îşi doresc, însă statisticile celor de la Direcţia de Sănătate Publică Constanţa sunt îngrijorătoare şi informează, publicul larg, locurile unde îi puteţi găsi pentru serviciile ce le oferă. Inspectoratul Naţional de Sănătate Publică prin Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, desfăşoară ample activităţi de vaccinare şi testare tip drive through sau sedii special amenajate în tot municipiul Constanţa.

Litoralul Mării Negre a devenit atracţia principală pentru concediile plănuite, serile organizate pentru divertismentul turiştilor, dar şi al localnicilor. Însă acest dezmăţ are un preţ uriaş. Autorităţile ne avertizează că varianta DELTA al virusului SARS-Cov-2 atacă Sud Est-ul României.

Evenimente sunt organizate în fiecare săptămână pe litoral, controlul participanţilor intra în atribuţiile organizatorului, însă şi DSP Constanta va organiza controale la intrările evenimentelor. Toate programele de vaccinare şi testare de către DSP Constanţa sunt anunţate pe pagina de Facebook a acestora, unde detaliază locurile şi intervalul orar unde pot fi găsiţi.

Porţi de acces cu intrare doar pe bază de vaccin

Primăria Constanţa se va ocupa de accesul în cadrul evenimentelor organizate în următoarea lună, mai ales la cel din 15 august, respectiv Ziua Marinei. Eveniment organizat în Portul Militar. Potrivit surselor noastre se anunţă că vor fi porţi de acces cu intrare doar pe bază de vaccin, test sau dacă dovedeşti că ai trecut prin boală recent.

Potrivit surselor noastre, DSP Constanţa va organiza un nou centru de vaccinare pe faleza Cazino pe perioada 12 – 15 august, unde doritorii le pot trece pragul. Participanţii la Ziua Marinei se pot testa şi la porţile de acces, testarea se va face contra cost. Toate aceste demersuri sunt în colaborare cu DSP Constanţa pentru siguranţa celor prezenţi.

Alături de autorităţile constănţene, Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) desfăşoară mai multe activităţi de promovare a vaccinării, în special pe litoralul românesc, deoarece este îngrijorat de noua variantă a virusului.

Rafila: Vedeți ce se întâmplă pe la festivalurile acestea în momentul de față

Alexandru Rafila a făcut și el precizări cu privire la noile relaxări. „Noi avem în momentul de față un soi de acordeon, așa, de armonică, în care domnul prim-ministru deschide armonica, adică renunță la orice fel de restricții și vedeți ce se întâmplă pe la festivalurile acestea în momentul de față, și o să vedem cel mai mult peste 2-3 săptămâni, domnul Barna vine și strânge armonica, venind cu niște propuneri pentru unele măsuri foarte severe. Păi cum să înțelegi dacă primul-ministru și viceprim-ministrul au păreri diametral opuse, cine îi mai ia în serios pe acești oameni care au promis tot felul de lucruri, că vaccinează 10 milioane de persoane, că nu o să avem niciun fel de probleme legate de informarea diverselor categorii de populație… ”, a spus deputatul PSD, luni, 9 august la un post TV.

Alexandru Rafila

M.T.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu mai plateasca taxe nimeni ca oricum se platesc degeaba
2
0
Nu mai platiti taxele daca nu sunteti vaccinati
17
1
Te poti si arunca din spatele cladirii cand ai pus totul pe vecini si au iesit orfanii
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272