REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

De ZIUA MARINEI vor avea loc SCHIMBĂRI MAJORE!

De ZIUA MARINEI vor avea loc SCHIMBĂRI MAJORE!

Replica API 4 august 2020 | 00:00 2738

Sărbătoriţi pe 15 august, marinarii au oferit întotdeauna momente memorabile pentru constănţenii şi turiştii prezenţi la ceremoniile organizate pe faleza Cazinoului din Constanţa. Ceremonialul militar al întâmpinării oficialităţilor, arborarea pavilionului şi a marelui pavoaz, în acordurile Imnului naţional şi pe fundalul celor 21 salve de salut, serviciul religios, parada navală şi aviatică, defilarea Gărzii de onoare au fost doar câteva dintre momentele organizate în fiecare an.

La data de 15 august, în fiecare an, mii de militari ai Forțelor Navale Române, dar și ai forțelor NATO au participat cu zeci de nave și aeronave, la festivitătile de Ziua Marinei de la Constanţa. Grandiosul spectacol naval a fost urmărit, de fiecare dată, de cel puțin 10.000 de turiști și localnici, pe Faleza Cazinoului de pe malul mării. Publicul a putut participa la jocurile marinărești organizate în Portul Turistic Tomis, dar şi la concertele fanfarei militare a Marinei Române.

Evenimentul nu va mai avea aceeaşi amploare

În acest an, situaţia diferă. Din cauza pandemiei de coronavirus în care se află tot mapamondul, evenimentul organizat de Comandamentul Flotei va suferi schimbări majore. Potrivit organizatorilor evenimentului, acesta va avea loc ca în fiecare an, pe 15 august, dar “nu cu aceeaşi amploare”. Un set de măsuri drastice vor fi luate pentru a preveni răspândirea coronavirusului şi urmează a fi comunicate publicului, în scurt timp, de către reprezentanţii Comandamentului Flotei. De asemenea, aceştia vor anunţa şi desfăşurătorul programului.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic sa se anuleze,ce sa vada lumea,aceleasi sicrie plutitoare? Submarinul mai lipseste la parada, luat la remorca!
11
5
se vor inghesui ghertzoii mancatori de seminte veniti la mare cu bonuri de vacanta date de pesede .pregatiti spitalele ca o sa fie jale .
12
7
Aglomeratia provocata va raspandi coronavirus.
11
2
Felicitari !!!
6
0
Care mii de militari ai marinei? Care amploare? In ultimii ani nici macar nu s-au organizat spectacol dupa festivitate si concerte in portul Tomis seara,cum erau odata.In ultimii ani totate imitatiile de parade au fost foarte slabe. Nici nu aveai ce sa vezi.Mergeai degeaba.Care armata marinei? Care nave? Nu mai avem nimic.Anul acesta nici atat.
21
7
MUIE ARAFAT
8
12
Ce amploare avea ziua marinei? Doua barci si doua fregate de la fier vechi din Anglia? In rest mici bere si manele.
32
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614