REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Debut cu dreptul pentru 'CORMORANI' în Champions League. Liverpool a învins Ajax

Debut cu dreptul pentru 'CORMORANI' în Champions League. Liverpool a învins Ajax

Replica API 22 octombrie 2020 | 00:29 1618

Liverpool a câștigat cu 1-0 pe terenul lui Ajax Amsterdam în primul meci din acest sezon din Champions League. Autogolul lui Tigliafico din prima repriză a decis meciul din această seară, care a fost în general unul foarte disputat.

Cele 2 echipe au preferat să se tatoneze în prima parte a meciului, astfel că nu au fost mari ocazii de gol la cele 2 porți. Meciul s-a aprins în minutul 35, când ghinionistul Tagliafico și-a trimis mingea în proprie poartă, după o centrare șutată a lui Mane.

Ulterior, "lăncierii" au ieșit la joc și au avut o mare ocazie de a egala, dar lobul lui Tadic a fost scos in-extremis de Fabinho de pe linia porții. Salah a ratat șansa de a face 2-0, astfel că la pauză s-a intrat cu avantaj minim pentru Liverpool.

Repriza secundă a început cu Ajax în ofensivă, iar Klaassen a zguduit bara în minutul 47. Fromes a avut și el șansa egalării, dar șutul său de la marginea careului a fost respins în corner de Adrian.

Ulterior, Liverpool a preluat conducerea jocului și a avut câteva șanse bune să își mărească avantajul, dar fie portarul Onana, fie impreciziile "cormoranilor" au ținut tabela intactă. Ajax a încercat să pună presiune pe final, dar nu a reușit să egaleze, deși Ekkelenkamp a avut o șansă uriașă la una dinttre ultimele faze, când a trimis peste poartă o minge respină greșit de Adrian.

Noi probleme pentru Klopp! Mane a ieșit accidentat

Liverpool obține astfel o victorie importantă, în special pentru moralul echipei, care a traversat o perioadă foarte grea în ultimele zile din cauza accidentării grave a lui Virgil Van Dijk, .

Nici astăzi problemele nu au lipsit pentru "cormorani", Sadio Mane părăsind terenul șchiopătând, iar apoi a fost filmat ținând o pungă de gheață pe genunchi.

n celălalt meci al grupei, Atalanta a învins-o în deplasare pe Midtjylland, scor 4-0. Italienii au condus cu 3-0 la pauză prin golurile marcate de Zapata (min.26), Papu Gomez (min.36) și Muriel (min.42), iar rezultatul final a afost stabilit de Miranchuk în minutul 89, care a marcat așadar la debutul pentru echipa lui Gasperini.

Săptămâna viitoare vor avea loc partidele din etapa a 2-a: Liverpool-Midtjylland și Atalanta-Ajax.

REZULTATELE SERII ÎN UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Bayern-Atletico Madrid 4-0

Inter - Borussia Monchengladbach 2-2

Manchester City - FC Porto 3-1

Midtjylland - Atalanta 0-4

Olympiakos - Marseille 1-0

Real Madrid - Șahtior Donetsk 2-3

RB Salzburg - Lokomotiv Moscova 2-2

Ajax-Liverpool 0-1, scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367