REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
12.2° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Decanul Facultății de Arte, de la Ovidius, a scăpat de două credite și și-a tras teren de 600 mp

Decanul Facultății de Arte, de la Ovidius, a scăpat de două credite și și-a tras teren de 600 mp

Replica API 12 septembrie 2022 | 23:18 6190

Nu mai este o noutate faptul că profesorii universitari au lefe de invidiat. Toți vânează bani din proiecte, unde își pun la muncă, cei mai mulți dintre ei, asistenții, iar așa zișii manageri de proiect vin doar să încaseze leafa. Cei care sunt implicaţi în astfel de activități pleacă acasă chiar şi cu câteva mii de euro bune în buzunar, pe lângă leafă. Au doctorate, gradații de merit, diplome, deci… bani fără număr. Decanul Facultății de Arte a încasat anul trecut, lunar, în jur de 14.000 de lei….fără activități suplimentare care să-i completeze leafa. Cu toate acestea, și-a permis să scape, anul acesta, de două credite și să-și cumpere un apartament de 600 mp…. Care-o fi rețeta?!

Daniela Vitcu

Daniela Vitcu, decanul Facultății de Arte din cadrul Univrsității Ovidius Constanța, s-a îmbogățit, anul acesta, cu un teren intravilan de 600 mp în județul Constanța. Nu ne spune, exact, unde… dacă în municipiu sau în Năvodari, acolo unde deține o casă de locuit încă din anul 2020.

declarația avere din anul 2021

Aflăm însă că a scăpat de două credite, unul din 2020, în valoare de 401.625 lei, scadent în 2034, iar celălalat, contractat în 2021, de 100.000 lei, scadent în 2026.

au dispărut creditele din declarația de avere de anul acesta

Daniela Victu a câștigat, anul trecut, aproximativ 14.000 de lei pe lună, nu este implicată în vreo afacere, nu a câștigat alțâi bani din activități … așa că nu putem să nu ne întrebăm cum a reușit performanța de a-și mări palmaresul cu proprietatea de 600 mp și să scape și de două credite.

...în schimb, a apărut un teren

Dar, nu este treaba noastră să investigăm, sunt instituții ale statului abilitate să investigheze problema.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daniela VICTU, alta greseala. Vezi ca te suna mentoru si te cearta ca gresesti mai mireluta. Grele cu limbile romane
0
1
Jurnalizde JURNApyzde
0
2
dupa ce ai scris un articol e bine sa-l recitesti!!Ori e apartament de 600 mp ori este teren???E o diferenta ,nu??Observ ca marea majoritate a jurnalistilor,chiar la case mai mari faceti greseli puerile!Sa fie asta nivelul jurnalistului din Romania??
0
1
Si cine sa verifice? Procurorii care predau la universitate, sau judecatorii care au cursuri acolo, sau avocatii care intermediaza relatii si intentii intre ei?Fratilor, ori se baga DNA ul si face curatenie, ori pa si fata merge linistita inainte, ca mare intreprinzator de succes. Cu salariul nu se cumpara terenuri si case, ci ulei si se platesc facturi la lumina. Asa e peste tot!
2
0
si unde i averea? unde se vede? in creditul imobiliar? voi chiar sunteti cretini!
0
2
Si tanti asta nu facea cu studentii de la clasa meditatii la penal....
1
0
Ce.as da in ea ca surdul in tobe! Chiar este buna tanti!
0
1
Daaaaa pe vremea lui Ceausescu pt ca nu era hotie era armonie ....si dna decan ar fi stat in continuare cu chirie
3
0
Doamna ziarista care a scris articolul, cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Nu vad nimic rau in a-ti lua un teren. La salariul care-l are isi poate permite multe lucruri la care tu nici nu indraznesti sa gandesti. Tu in saracia ta de pseudo ziarista n-ai cum sa ajungi la asa nivel nici daca te mai nasti odata vaco!
0
1
Fure de unde prinde, contracte cu primaria pt festivaluri etc
1
0
Aceleasi zi de zi. Suntem satui de povestile astea. Vrajeala asta era in urma cu 10 ani. Lumea nu mai "inghite" vrajeala obosita. Vino cu ceva palpabil. Suntem satui de propaganda ieftina. Mai bine vezi-ti de apartamentele de pe Str. Calugareni.Ai din ce trai.Ai scapat cu suspendare, fii sanatos.Numai un frustrat mai crede ca poate sa se intoarca la fostul loc de munca.Ai din ce cheltui si tu si familia ta.Stai si imbatraneste frumos ca niciodata nu se stie ce se intampla cand calci pedala de acceleratie.Nu fii nebun sa-ti strici libertatea pentru un post la care ai renuntat din cauza lacomiei
0
1
BOBE ESTE SEFUL EI. LA BOBE COTIZEAZA PENTRU CA EL A FACUT ARANJAMENTELE CU MULTI DECANI CARE 4 ANI SUNT SLUGARNICI SI ASERVITI. ILIESCU ESTI FIGURANT IN PIESA ASTA DE TEATRU.
1
0
Mirelo..iti e gandu la berea lefe cred...Tuta mai esti
0
1
bati campii! sporul de doctorat este la toata lumea 950 brut si vreo 500 net, deci nu din asta se imbogatesc unii.
1
1
stiu ca lefuri
0
0
Articolul este de fapt reclama la berea Lefe, cu doi de ff... Mamica ei de gramatica!
0
1
Norme didactice duble, gradatii, prime. bani pe proiecte culturale nerambursabile, unde in distributie sunt familia ei si prietenii subordonati din facultate, care incaseaza sume mari si apoi le dau sefei lor. Cum probezi?Plus actori fripturisti care figureaza pe state in facultate ca predau, dar ei stau la Buc.Cum probezi?Raspunsul e la Fagadau si Chitac, care i-au dat bani cu sacul din fonduri nerambursabile. Nimeni nu verifica nimic. Nimeni nu raspunde. ONG uri peste fundatii si asociatii, Si totul sub tutela universitatii. Banii insa intra la ea si nu la UOC.Afacerea merge unsa!Joaca tare.
2
0
Salarii mari nu sunt decat in invatamantul universitar.O gaselnita este sporul de doctorat.Sporul de doctorat este ca si pensiile speciale.Trebuie desfiintat.Partea urata este ca asa functioneaza Romania.Si va functiona multa vreme de acum incolo.Salarii nemeritate au si medicii.Medicii sunt si in spitale,si in invatamant,si in clinici particulare,si in proiecte.De-aia moare lumea pe capete in spitalele care arata atat de precar.Din pacate suntem singura tara din Europa de Est in care medicii sunt peste tot. Avem o populatie extrem de bolnava si imbatranita. Totul este pe bani si pe spagi.
3
0
I SE RUPE. ARE VIATA FRUMOASA
1
0
Sifoanelor, de ce nu rascoliti si la case mai inalte? Ghinion!
0
1
Naste frustrari, asta se stie insa, sa mai incepi sa si critici, deja o dai in p******.
0
1
de kkt. Se vede ca e scris la comanda.
1
1
ce au profesorii, Mirelo?? Lefe de invidiat?! sa nu fie lefuri... HAHAHA
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515