REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Decebal Făgădău: „Nu plec nicăieri din PSD, chit că se întâmplă ceva rău, rămân ultimul să sting lumina!”

Decebal Făgădău: „Nu plec nicăieri din PSD, chit că se întâmplă ceva rău, rămân ultimul să sting lumina!”

Replica API 2 februarie 2019 | 00:08 468

Decebal Făgădău, primarul Constanței și președintele Organizației Municipale PSD Constanța, a afirmat, joi, 31 ianuarie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, că nu intenționează să plece din PSD și că la alegerile europarlamentare va susține candidații social-democrați.

Afirmația vine în contextul în care, Victor Ponta, președintele Pro România, a afirmat că îl provoacă pe Făgădău să o susțină pe Corina Crețu la următoarele alegeri europarlamentare.

„O cunosc şi o respect pe doamna comisar european Corina Creţu, dar eu sunt şi voi fi membru al Partidului Social Democrat. Nu plec din PSD, ba din contră, într-o discuţie cu Felix Stroe i-am zis: ‘Felix, eu voi rămâne ca Victor Ciorbea, chit că se întâmplă ceva rău, rămân ultimul, să sting lumina, nu?’. Nu plec nicăieri din PSD, nu am fost în niciun alt partid politic, nu-mi doresc să fiu într-un alt partid politic. Nu-mi voi spăla niciodată rufele în public, şi mă cunoaşteţi, dacă sunt discuţii le fac în interiorul partidului’, a spus primarul Constanţei.

Decebal Făgădău a mai spus că va susţine toţi candidaţii PSD la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European, subliniind: „Şi, credeţi-mă, vom câştiga şi alegerile europarlamentare”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...te imbeti cu apa rece mai baiatule ! Esti jalnic !
3
0
Parol ca pleci? Sa nu iti faci iluzii ca mai stai. Vei fi inlocuit de Titel Brailoiu.
1
1
Tariceanu,o SLUGA care l-a servit pe Dinu Patriciu. Nu tara, Nu poporul Roman, Nu. A fost gladiatorul celui mai mare HOT care-a jecmanit tara asta si pe noi toti. Pentru el si alti hoti ca el a slujit naparca asta cat a fost premier! I-a dat Rafinaria Petromidia hotului aproape pe gratis, ala a juns miliardar si-a tocat banii cu toti golanii si toate curvele iar tara asteapta si acum datoria promisa! Un excrok si-un tradator de tara, asta-i tariceanu. Naparca asta de om trebuie judecat de tradare de tara nu sa mai stea in fruntea tarii, ca nu suntem o tara de HOTI.
5
0
Nu pleca te iubim ca ne-ai scumpit gcal -multumim mult !--asteptam noi masuri in interesul nostru --La Buc gcal este 108 lei
1
0
Te inseli magarule ..va veni si ziua ta ..cine stie poate iti va cadea o bucata de meteorit in cap sau pe casa si praful se allege ...
5
0
Esti slab rau!
6
0
Un om deosebit! Daca aveti rabdare si "ochi" si daca lasati deoparte rautatea, veti vedea adevarata lui valoare
0
6
cat de curand scapam de mizeria psd si la Constanta.mai e putin.....
6
1
Bineinteles ca nu ai cum sa pleci , esti prima sluga a lui stroe -cacanarul-militarul si a doua la mana mai ai datorii neplatite tot la stroe-cacanarul-porcul umflat, MUIE PSD
6
2
Ciinele nu pleaca de la macelarie
3
1
Da cine te ia? Cap de oaie
6
1
Ceas, butoni, okelari si carpele de pe tine din salariu, nu? Masina , la fel?? Paharul de pe masa stiu ca e cadou mokangeala. Nu stiu daca la tine sau la liceu, de la un tatic simpatic si platitor. Bucura-te, lache, ca mai ai un an si vreo doua-trei luni. Pregateste-te pentru o stralucita cariera de NIMENI.
8
1
Sper sa ramaii ultimul si singurul PSD-ist in Constanta.
12
3
taceai din gura ....
8
3
...cica el nu pleaca din psd...pai ai ma vreo meserie pe care sa o stii bine si care sa-ti puna o paine pe masa. sigur nu. siktir in plm de atarnator
17
2
Asta sa ii zici lui Dobre painarul
10
2
Cel care stinge lumina ar fi draknea daca nu il aresteaza intre timp...
14
2
Cine dracului te curteaza,pampalaule?Mazare fura dar mai si facea cate ceva prin oras,huuuuo!
12
4
Indiferent de primar , totdeauna ma intreb , de ce in Constanta , lucrurile merg greu . De ce orasu asta , in afara de anumite zone , este gri , ca aspect . Cum de Constanta , este cu cativa ani in urma , oraselor surori , din Transilvania sau Banat ? Constanta , este o locomotiva , economic si comercial vorbind , pentru sud estu Romaniei. Pacat .
14
2
Te-au votat oamenii pentru ca s-a pozat Mazare cu tine! Daca se poza Mazare cu maimuta de la zoo iesea maimuta primar. Si apoi l-ai tradat pe Mazare. Pentru noi esti un tradator, pentru constanteni esti o copie nefericita toti te compara cu Mazare care a facut treaba in oras, iar tu ai oprit dezvoltarea.
19
3
si sa traga si apa , la closet dupa el !
18
3
Poti sa scoti chiar siguranta generala! Opreste si prizele,nu numai lumina,numai grabeste-te, sa nu o opreasca enelu-l !
16
1
frumos,om de caracter,bravo Fagadau
2
16
Ramai acolo unde nimeni tu te alunga . CINE MAMA DRACULUI TE MAI PUNE PRIMAR CRETINULE . PSD-isti au pus primari prin forta cetateenilor care au crezut in minciunile voastre .Acum si acei votanti psd au inteles ca sunteti niste nemernici si la alegerile viitoare o sugeti pe limba voastra .
23
3
Nu avem nici o sansa sa pleci. Nasol
18
2
Pai cine te ia mai,Decebale?Ce stii sa faci?Mazare te-a luat in echipa lui pe post de yes-man,nu te-a luat sa-l contrazici sau sa iei decizii!Te-a luat ca erai fiul unui angajat al lui!Promovarile si functiile obtinute pe baza de apartanenta politica nu reprezinta criteriu de competenta!Sunt o multime de oameni mai capabili ca tine in orasul asta,dar nu vor sa intre in vreun partid si sa fie dirijati din umbra de toti ,,patatii".Ce aptitudini speciale ai?Pai daca maine iesiti din politica,multi din Primarie nu va gasiti decat locuri de muncitori necalificati!
26
2
Frumos discursul. Dar a trantit cu mucii in fasole pronuntand numele vomitatului Victor ciorbea.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108