REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
13.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Decebal Făgădău şi Costin Răsăuţeanu ALEG autobuzul albastru

Decebal Făgădău şi Costin Răsăuţeanu ALEG autobuzul albastru

Replica API 20 aprilie 2019 | 17:39 674

Luni, 22 aprilie, angajații Primăriei Municipiului Constanța, cei ai structurilor subordonate, împreună cu primarul Decebal Făgădău și viceprimarii Costin Răsăuțeanu și Dumitru Babu aleg autobuzul!

Demersul angajaților municipalității se încadrează în campania cu același nume, demarată la începutul acestei săptămâni în care toți cei menționați se vor deplasa cu mijloacele de transport în comun la și de la sediile instituțiilor unde își desfășoară activitatea.

„Alege autobuzul“ este o campanie civică derulată de Primăria municipiului Constanța și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța“, în cadrul proiectului „PORTIS (PORT-Cities: Innovation for Sustainability) - Dezvoltare durabilă prin inovare“, ce are ca scop promovarea transportului public, integral restructurat prin înnoirea bazei cu mașinile ISUZU Euro 6, și încurajarea locuitorilor municipiului Constanța în alegerea autobuzelor RATC în detrimentul autoturismelor personale.

Campania este parte integrantă a obiectivului general al actualei administrații constănțene, care vizează aerisirea bulevardelor și a străzilor principale prin fluidizarea întregului flux de transport, după conceptul - „omul înaintea mașinii”.

Amintim tuturor persoanelor care se vor alătura campaniei „Alege autobuzul“ că tariful pentru o călătorie este de 1.50 lei, cost care poate fi achitat fie prin achiziționarea unui bilet de la punctele de vânzare situate în vecinătatea stațiilor, fie prin SMS cu textul L (pentru linie), ORA (valabil pentru o oră), ZI (valabil pentru o zi) sau S (valabil pentru o săptămână), pentru titlul de călătorie dorit, la numărul scurt: 7475.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
0
0
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
4
0
Si eu tot Autobuzul aleg ! Dar la anu' ! LA ALEGERILE LOCALE ! Si voi alege Autobuzul ala care-l va trimite pe Fagadau acasa, definitiv. La tomberonul galeriei primarilor Constantei, pe ultimul loc, sub Mazare.
1
1
scarba asta imputita a intordus taxa pe toate locurile de parcare amenajate din taxele si impozitele constantenilor si acum da lectii de educatie civica....nu stiu cine o sa candideze dar voi merge sa votez pe oricine in afara de jigodia asta ordinara , un imbecil avortat care nu are nici o initiativa in folosul cetatenilor ci doar in favoare firmelor de cacat abonate la banii publici sparti numai pe tampenii de acest dobitoc retardat
5
1
Vaiiii! Ma doare! Mai incet! Nu o baga pe toata dintr-odata!
0
2
... dar zilnic vrem sa vedem autoritatile in MTC-uri macr o luna incheiata. Atunci probabil vor sti ce au de facut. Si familiile lor deasemeni.
5
0
Abureala de doi bani. Prosteala pe fata. Cu siguranta copii lor sunt dusi la scoala tot cu autobuzul.
7
1
Poate , daca tot promovam transportul in comun mai scurtam timpul de asteptare in statii. Ca a cam crescut usurel in ultimele luni. Nu mai avem concurenta cu maxi-taxi deci mai lungim timpul si probabil o sa si scumpim biletele ca sa platim noile autobuze. Cam asa facea mazare parca. Poate acum facem altfel...
6
4
cred ca o sa-i placa asa de mult ca deacuma o sa mearga numai cu fagabuzul
0
4
Merg si io sa iau lu FAGABOU-KARAMBOU autograf
4
1
Hotii de buzunare apreciaza aceasta initiativa cel mai mult
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468