REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Decebal Făgădău şi viceprimarii au mers la serviciu cu autobuzul

Decebal Făgădău şi viceprimarii au mers la serviciu cu autobuzul

Replica API 23 aprilie 2019 | 17:38 700

Călători RATC pentru o zi

Călători RATC pentru o zi

Angajaţii Primăriei Constanţa, în frunte cu primarul Decebal Făgădău, şi viceprimarii Costin Răsăuţeanu, respectiv Dumitru Babu, au mers luni dimineaţă la serviciul cu autobuzul. Astfel, aceştia s-au alăturat campaniei de responsabilizare civică „Alege autobuzul“.

„Alege autobuzul“ are ca scop promovarea transportului public, integral restructurat prin înnoirea bazei cu mașinile ISUZU Euro 6, și încurajarea locuitorilor municipiului Constanța în alegerea autobuzelor RATC în detrimentul autoturismelor personale.

Campania se derulează în cadrul proiectului „PORTIS (PORT-Cities: Innovation for Sustainability) - Dezvoltare durabilă prin inovare“, este parte integrantă a obiectivului general al actualei administrații constănțene, care vizează aerisirea bulevardelor și a străzilor principale prin fluidizarea întregului flux de transport, după conceptul - „omul înaintea mașinii”.

Persoanele care se alătură campaniei municipalității trebuie să știe că tariful pentru o călătorie este de 1.50 lei, cost care poate fi achitat fie prin achiziționarea unui bilet de la punctele de vânzare situate în vecinătatea stațiilor, fie prin SMS cu textul L (pentru linie), ORA (valabil pentru o oră), ZI (valabil pentru o zi) sau S (valabil pentru o săptămână), pentru titlul de călătorie dorit, la numărul scurt: 7475.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
0
0
cum sa procedam.facem un semn discret mati si ne apucam de treaba.
1
1
Si cand vrem sa dam o mooie pe bancheta din spate a otobuzului cum procedam?
4
1
Poste sa circule si cu tractoru nu ma intereseaza.
4
1
Imi place ce vad, isi fac selfie de parca sunt la zoo. Vi se pare ca ceilalti participanti la distractia lor sunt la fel de veseli ??
4
0
Cea mai slaba echipa din toate timpurile la Constanta. Avem port,avem deschidere fata de alte orase din tara. Stam si ne uitam catre Cluj,Brasov,Oradea. Noi tinem tiganii in brate de dragul voturilor....
8
0
replica , nu cenzura
4
0
mai bine amplasati automate pentru bilete in fiecare statie sau posibilitatea achizitionarii acestora de la soferul autobuzului.asa cum exista peste tot in europa.si cum functioneaza.
4
0
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
2
1
Si, nu erau si tuciurii tai, stii tu, votantii tai din HCoanda pe langa tine in autobuz sau au facut curat special ca sa va nu va puta voua a cioara?aia ma de nu au bilet si stau jos. Cum, nu stii ca ei merg gratuit si au casa langa Mamaia, ca sa te voteze pe tine?ai invatat ceva de la Mazare, propaganda ieftina, dar stai ca s-au trezit prostanii de constanteni si te-au mirosit.Oi avea tu 50.000 de suflete in HC, dar si cand or iesi constantenii la vot sa te dea jos, sa te tii..Cine muta HC in Palas, langa jegarderia mobila, are votul meu.
4
2
Mai bine era cu hotii decat cu prostii ..
3
4
ce dovedeste asta? evident ca au facut asta cu intentie, ca sa arate ce? m-am saturat de prosteala lor
10
0
IMI VINE SA VOMIT
11
0
Lu' domnu viceprimar Rasauteanu i s-a inrosit botu de la cat a prestat la partid. Bravo baieti, nu doar ca va bateti joc de acest oras pe zi ce trece, ne mai luati si la misto cu astfel de mascarade, tupeul vostru este incredibil...
12
0
acum cativa ani mai era unu care mergea cu bicicleta prin oras....acum se plimba prin madagascar..
15
0
Pai daca toate strazile din constanta sunt stricate si numai gropi, cum mortii vostrii sa nu mergeti cu autobuzul ,sa nu cumva sa-si strice zdreanta de BABU BMW-UL. Cine va mai voteaza pe voi sa de-a dumnezeu CANCERUL SA-I MANANCE
8
1
Scoate popicii,da drumul la trafic prin piata Ovidiu si mai discutam,daca nu alegem primarul care face asta!Daca ma dau cu autobuzul cu amanta cum dreak o mai pipai ca ma ia garda si sigur a IIa oara n-o mai prind.
4
6
Fagabou du-te mai bine in Madagascar si fa o poza la picioarele Mazaroiului care te-a crescut, poate asa te voteaza lumea , decat sa mergi cu autobuzul diesel cumparat pe o tona de bani luati cu japca de la constanteni. Cat ai facut parcarea in mamaia 10 ron pe ora?
18
0
...si cu restul angajatilor ce faceti...ca ati imprastiat draqu primaria in tot orasul...puneti cate un autobus pentru fiecare sediu...? Sunteti jalnici...papusile Muppets show...nici mamele voastre nu va vor mai vota ...!!!
15
0
Mai Fagadau bulangiul,pai de-aia crezi ca mi-am luat masina,ca sa aleg autobuzul? Adica in prostia ta crezi ca las masina in parcare ca sa merg cu autobuzele luate de voi si pe care vreti sa le platiti din banii nostri! Sa merg cu autobuzul tau care ma lasa la mama dracului,sa suport toata inghesuiala din ele,mirosul care te omoara,sa stau in picioare si sa-mi zguduie pilotii tai mancarea si sa plec de acasa cu trei ore mai devreme? Ma tu esti periculos de prost!
12
2
Teatru si fariseism de doi bani, acum in prag de alegeri.
21
0
sunteti penibili bai cacatilor.niste mascarici care cred ca o sa prosteasca lumea cu circul asta de doi lei!
20
1
BIZAR E CA TOTI ANGAJATI AU ACEASI RUTA SI VA.TI INTALNIT SI IN ACELASI TIMP, EU ZIC CA SA FII MAI CREDIBIL MAINE SA.TI FACI UN SELFIE DE PE WC DE ZECI DE MII DE EURO DIN PARCUL DE LA PRIMARIE
20
1
javra, sper sa mori , ai distrus orasu cu machedonii tai!! sa numai zic de parcarea cu plata . NU TE MAI VOTEAZA NIMENI!! sa muriti toti ...machedonilor
13
2
Fagadau si isuzu egal rahat turcesc !
18
3
Pentru ca stergi comentariile la articolele din Cernavoda si nu lasi rubrica de comentarii la articolele despre Cernavoda!Multa Muie de la noi!
14
3
Vrem sa ii vedem cum se plimba cu dricul!!!
14
0
Fagadau si penibilii lui, cred ca au lasat 50 RON fiecare la bilet, nestiind cat costa, ca sa nu se faca de ras, au lasat hartia de 50 Ron, oricum in buzunar, fiecare dintre ei, mai avand cate 50 de astfel de hartii. Doar sunt bugetari.
18
0
Muie Ploscaru Nicoleta
11
1
Se ducea la sofer sa dea un leu ?
23
1
propaganda electorala . muie psd-ului
26
3
Imi vine sa vomit
26
0
Acum vreau sa vad cum beau cu totii apa de la robinet. Avem un oras nepoluat, apa e curata dar nu ai ce sa faci cind cetatenii sint murdari si lasa urme peste tot.
19
1
Tot fata de prost are si in autobuz .
32
0
fagadau,o fi asteptat mult in statie? Nu cred,altfel ajungea vanat la un ochi,daca nu la toti trei! Cred ca l-a luat autobuzul din fata scarii!
27
0
Propaganda de doi lei comunista !
29
2
In completare adaug ca au platit fiecare biletul prin sms in afara de dl. Fagadau care are abonament pe un an ...
18
1
comunistii au onceput propaganda.
31
2
Toata primaria sa mearga macar o luna
31
2
repede presa pe mine. pai cum sa stie sclavii mei ca am mers cu trocariciurile la pret de avioane. sa filmeze. breaking news. eu boul orasului merg cu trocariciu. maine inapoi la septar. gata v-am spalat pe ochi prostii mei
29
1
doamne ce penibili sunt baaa. cu mutrele alea de habarnisti imbecili ...sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva pe viitor
34
1
Acasa trebuie sa mearga cu autobuzul. Definitiv. Numai greseli, numai spagi, blocuri in parcuri, palavre si nimic. Constanta e in pragul ruinei.
35
1
jenant acest circ. penibili.penibila situatie. ajunge
35
2
Penibil doamne fereste
26
1
Ca sau uitat la un film romanesc . Directorul nostru . Pe acesti netrebnici nu ii vindeca nimeni . In mintea lor isi inchipuie ca daca se plimba cu autobuzu sunt credibili .
25
2
Rasauteanu vine rujat la munca?
37
0
Vrajeala ieftina!
33
1
Ce cacat. ...penibil
32
0
Cea mai slaba echipa de la Revolutie incoace !
28
2
au compostat biletu ', ...sau au mers moca ???
33
0
desfiintati pomana si risipa numita transport in comun. Niciun calatori nu composteaza bilet, toti au reduceri, scutiri, abonamente la jumate sau pur si simplu fac blatul. In ziua de azi iti iei o epava de golf IV la 1000 de euro, mai bagi o mie sa mearga si-ti faci treaba. Nimeni nu mai vrea transport in comun. A murit odata cu Ceausescu. S-a dus mirosu de subtioare nespalate si de motorina din 23. Hai ajunge, mai civilizati-va si voi.
21
16
penibil. praf in ochi. si de maine...???
47
4
Ce vrajeala electorala ieftina are dobitocul asta in el!
49
2
suntem luati de prosti si trist este ca uneor merge, mai ales la constanteni . sper sa scapam de penibilul asta
37
4
Du-te ba de aici, am mers cu autobuzul in comunism de mi-au sarit capacele si mi-a iesit pe nas in timp ce America si Europa de Vest se lafaia pe banchete de piele in simfonii de opt in v si sase in linie fara capastru si zabala de siguranta. VREAU SI EU!!! SI VREAU DIN PLIN!!! FAGADAU HAI SICTIR!
34
7
Va mai aduceti aminte de Mazare care mergea cu bicicleta de 2000 de euro la primarie si ne arata el noua exemplu de fapt a mers de doua ori odata cand l au filmat si o data de proba sa nu se incurce la filmari . Fagadau care este carpa lui Mazare si imitatorul lui ne invata cum sa mergem cu autobuzul . Ma voi de luati de prosti credeti ca va mai merge . De ce dai ma autorizatii la blocuri fara parcari
52
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218