REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Decizia de EXCLUDERE a lui DONȚU, din PSD, a ajuns la PREFECT

Decizia de EXCLUDERE a lui DONȚU, din PSD, a ajuns la PREFECT

Replica API 21 iulie 2021 | 00:25 1546

Gheorghe Donțu a fost exclus din PSD, la sfârșitul lunii mai, pentru că a votat, în ședința de Consiliul Județean, proiectele PNL. Decizia a fost luată în BPJ. Consilierul Județean a contestat decizia la Tribunalul București, chemând la bară atât Organizația Județeană a PSD Constanța, cât și Comisia Județeană de Etică, Integritate și Arbitraj - PSD Constanța. Primul termen în dosar a fost stabilit pentru 20 septembrie. Între timp, PSD a transmis la Prefectura Constanța decizia de excludere din partid.

Precizăm că Gheorghe Donțu nu își va pierde, deocamdată, mandatul din Consiliul Județean. Deși decizia de excludere a ajuns, încă de la sfârșitul lunii trecute, la Prefectura Constanța, prefectul nu poate semna ordinul de încetare a mandatului decât după rămânerea definitivă a contestației formulate de fostul social democrat. ”Ordinul de prefect se emite numai după rămânerea definitivă a excluderii, iar excluderea este definitivă în momentul necontestării ei sau, în cazul de față, în momentul soluționării de către instanță a contestației pe care a făcut-o”, ne-au transmis reprezentanții Prefecturii.

De ce a fost exclus din PSD

Concret, nemulțumirea liderilor PSD Constanța a fost faptul că ai lor colegi din CJ au votat proiectul privind acordarea unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2021 pentru susținerea programelor de dezvoltare locală. De altfel, după ședință, președintele PSD Felix Stroe își arăta indignarea de modul în care au fost împărțiți banii.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Verificati si pe Mosnianu,joaca la multe capete si era omul lu nea Ghita
1
1
ghita sistemul nu mai are nevoie de tine si te-a aruncat la caini
2
1
alt bosorog comunist care trebuia sa dispara din politica de balta a PSD ului
3
3
Ba da cand DICOT si DNA se vor ocupa de cel nai mare hot din din toate timpurile Ion Dumitrache ce fura de 15 ani de rupe !
12
1
O noua strategie falimentaro-lasa marca stroe
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212