REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Decizia luată de Lorena Buhnici după valul de comentarii negative din mediul online

Decizia luată de Lorena Buhnici după valul de comentarii negative din mediul online

Replica API 25 iulie 2022 | 00:00 937

Soții Buhnici au ajuns în atenția publicului la scară largă după declarațiile neașteptate făcute de George Buhnici într-un interviu recent. Totuși, Lorena Buhnici a atras comentarii negative și pentru propriile păreri expuse în mediul online. Se pare că hate-ul primit a fost atât de puternic încât a făcut-o să ia o decizie radicală.

Lorena și George Buhnici

Lorena Buhnici a decis să-și închidă contul de Facebook după ce a primit un val de comentarii dure la anumitor afirmații recente pe care le-a făcut în mediul online. Soția lui George Buhnici ar fi criticat-o aspru pe o tânără supraponderală care își făcea poze pe plajă. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, la fel cum s-a întâmplat și după declarațiile controversate ale soțului ei în care o lăuda pentru că „arată a o minoră”.

Lorena Buhnici a decis să-și șteargă contul de Facebook

După ce George Buhnici a ajuns să-și de-a singur o lovitură de imagine colosală, Lorena Buhnici a arătat că este pe aceeași lungime de undă cu soțul ei în ceea ce privește standardele de frumusețe în cazul femeilor. Acest lucru nu a rămas nepedepsit de opinia publică și se pare că soția bloggerului nu a mai comentariile dure și a luat măsuri pentru a scăpa de ele.

George Buhnici

La fel ca soțul ei, Lorena Buhnici pare să aibă o problemă cu femeile care nu au formele perfecte din punctul ei de vedere, dar aleg să vină la plajă și să poarte costum de baie. Antreprenoarea ar fi ținut să critice o femeie plinuță care se poza, în costum de baie, pe litoralul turcesc, potrivit click.ro, citat de spynews.ro.

„Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta.”, a scris Lorena Buhnici pe Facebook.

După acest moment și comentariile care au urmat, Lorena și-ar fi șters contul de Facebook. Totodată, a ales să limiteze publicarea comentariilor la postările sale de pe Instagram, semn că s-a simțit copleșită de reacția oamenilor cu privire la afirmațiile sale și ale soțului ei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urati amandoi!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272