REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Decizie neașteptată în divorțul dintre Sylvester Stallone și soția sa, Jennifer Flavin

Decizie neașteptată în divorțul dintre Sylvester Stallone și soția sa, Jennifer Flavin

Redacție 28 septembrie 2022 | 00:00 752

Decizie complet neașteptată în divorțul dintre Sylvester Stallone și Jennifer Flavin. Soția starului de la Hollywood s-a despărțit în urmă cu o lună de celebrul actor, după 25 de ani de căsnicie.

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin

Jennifer, fost model de profesie, se săturase de viața alături de „Rocky” și ceruse compensații considerabile la partaj, printre care se numără și o vilă enormă din Palm Beach Florida. Cu toate acestea, câteva săptămâni mai târziu, cuplul a făcut un anunț neașteptat, scrie People, citată de click.ro.

Un reprezentant al actorului a precizat că cei doi „au decis să discute problemele și să le rezolve. Amândoi sunt extrem de fericiți”.

Sylvester Stallone și soția sa s-au împăcat

Așadar, faimosul actor și partenera lui de viață s-au împăcat după ce, în urmă cu o lună, Jennifer Flavin a cerut să divorțeze.

Fanii cuplului au speculat că cei doi s-au împăcat încă de la începutul săptămânii. Actorul a postat două fotografii pe rețelele de socializare, una cu fiicele lor, iar alta cu el și soția sa.

Jennifer Flavin a dorit să divorțeze deoarece actorul „s-a implicat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale care a avut un impact economic negativ asupra patrimoniului conjugal”, pe care el a negat.

Flavin mai spusese că dorește, de asemenea, utilizarea exclusivă a casei conjugale din Palm Beach, Florida, în timp ce Stallone locuiește în proprietatea lor din California.

Ulterior, actorul a făcut o declarație publică, explicând că problemele dintre el și soția sa vor fi remediate pe cale amiabilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614