REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DECLARAȚIA MINORULUI care a OMORÂT două persoane la MEDGIDIA!

DECLARAȚIA MINORULUI care a OMORÂT două persoane la MEDGIDIA!

Replica API 8 ianuarie 2020 | 00:00 380

Minorul din Medgidia, care s-a urcat la volan și a pierdut controlul direcției de mers, intrând cu mașina pe trotuar, într-un grup de persoane, și-a recunoscut fapta și a spus că o regretă. Acesta a fost condamnat, pe fond, la 1 an și 6 luni într-un centru de detenție, iar acum se judecă apelul.

Amintim că un teribil accident rutier a avut loc pe 12 iulie 2019! Un grup de persoane (5 la număr), ce se afla pe trotuarul străzii, a fost lovit de un autoturism scăpat de sub control! După producerea accidentului s-a constatat că la volan era un minor. Persoanele implicate sunt de etnie romă, la faţa locului intervenind, în afară de ambulanţă, Poliţia şi Jandarmeria, pentru aplanarea scandalului iscat. Imediat după accident, minorul a plecat de la fața locului, dar a fost depistat rapid de oamenii legii. Conform cadrelor medicale, o femeie rănită grav a fost resuscitată la faţa locului şi transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa, în timp ce o altă femeie, cu vârsta de circa 50 de ani, a fost resuscitată la faţa locului, transportată la Spitalul Medgidia, resuscitată din nou, dar, din păcate, i-a fost declarat decesul. Au mai ajuns la spital o femeie de 50 de ani şi doi copii (băieţi), de 4 şi respectiv 5 ani. Ulterior, încă o persoană a fost decalarată decedată!

Fiind audiat în calitate de suspect, minorul care se afla la volan a declarat următoarele: ”Autoturismul marca Volkswagen Passat, de culoare gri este proprietatea unchiului meu, și se afla parcat pe Fdt.Viilor din Medgidia, în fața imobilului de la nr.5. Unchiul meu fiind plecat în Germania la muncă, se folosea de ea, bunica mea. Autoturismul era condus de un șofer angajat de bunica. La data de 12.07.2019, în jurul orelor 16.45 acest șofer a adus mașina în fața casei și a parcat-o. Șoferul a plecat, iar cheile au rămas în contact. De obicei îi dădea cheile mașinii bunicii mele, însă aceasta nu era acasă. Când am ieșit din curtea imobilului, am observat că autoturismul este deschis și cu cheile în contact și am vrut să ascult muzică. M-am așezat pe locul șoferului, la volan, iar pe locul din dreapta față o rudă pe în vârstă de 35 ani, care ținea în brațe un minor în vârstă de 3 ani. Am ascultat muzică circa 10 minute, după care m-am hotărât să plec cu autoturismul pentru a merge la un magazin din cartier să cumpărăm ceva. Am pornit motorul autoturismului și am plecat din fața imobilului unde locuiam. Am condus autoturismul pe respectiva stradă, am accelerat brusc, am pierdut controlul direcției de mers și am pătruns pe trotuarul din partea dreaptă, moment în care am accidentat un grup de persoane care stăteau pe trotuar în dreptul unui imobil. M-am dat imediat jos din mașină am luat pe minor în brațe și am sunat la ambulanță. La fața locului a venit un unchi al meu, care m-a luat de mână să mă ducă acasă pentru că veneau alte persoane să mă bată. Am stat acasă până au venit agenții de poliție și m-au dus la sediul Poliției. Am fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Ulterior am aflat că două femei au decedat la spital. Recunosc că am condus autoturismul deși nu posed permis de conducere și regret faptele sâvârșite. Împreună cu familia voi despăgubi victimele accidentului pe care l-am produs”, a spus acesta. Acum se va judeca apelul.

Liliana IONIȚĂ

Citește și: https://www.replicaonline.ro/minorul-din-medgidia-care-a-ucis-doua-femei-trimis-intr-un-centru-educativ-ce-spun-rudele-victimelor-413232/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bhai, declaratia data de puriu este Eminescu curat. Citesti si te crucesti cat de corect gramatical se exprima troscotul ala.
2
1
munca in germania....
0
2
Omori 2 oameni, iei un an jumate, furi 2 batoane de salam, iei 3 ani. Ce valoare are viata unui om?
4
1
Moarte CIORILOR din Medgidia!!!!
8
1
Omori 2 oameni fara permis si mafia din justitie corupta din Medgidia ,Deliorga,Nita,Adina Florea ii da criminalului 1 an si 6 luni cu suspendare?Sa fie copiii vostri ucisi asa sa vedem
13
1
Dupa relatare totul este un aranjament al politiei si parchetului condus de Ciorobea care de mult trebuia scos din functie! Nu mai suportati marsaviile criminale ale criminalilor si justitiei corupte!
8
2
Unchiul era pelecat la ''munca'' in Germania...In legatura cu accidentul , asta a fost un caz fericit , sau omorat intre ei !
8
0
Da mah, tigani e rai ? Dar de mario iorgulescu, fiul lui gino iorgulescu, nu ziceti nimic? Macar tiganul si-a recunoscut fapta si o regreta, pe cand alde iorgulescu, huidu, chitoiu si multi altii romani, nu le recunosc. Dar asa ne place sa-i aratam cu degetul.
9
4
Acestea sunt Ciorile adica tigani care ne omoara in tara noastra...noi ce facem?
16
3
Gipsanii inutili ai Dobrogei. De muncit nu muncesc dar pagube produc.
21
0
moarte ciorilor borate
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218