REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Declarațiile femeii ACUZATE că a FURAT BANI din DONAȚIIlLE pentru COPIII BOLNAVI: 'NU este adevărat'

Declarațiile femeii ACUZATE că a FURAT BANI din DONAȚIIlLE pentru COPIII BOLNAVI: 'NU este adevărat'

Replica API 1 martie 2019 | 02:23 553

Tânăra din Constanța, acuzată că a furat banii strânși din donații pentru copiii bolnavi spune că nimic nu este adevărat din tot ce se întâmplă! ”Adevărul o să iasă la iveală! Dumnezeu sa le dea minte oamenilor ăstora care îmi fac atât de mult rău pe nedrept!”, a spus ea. Menționăm că există două plângeri depuse pe numele ei, la malul mării și în Piatra Neamț.

”Am documentele necesare și dovezile că eu am banii în România și că eu nu am fugit cu nimic si că nu am primit nici o chitanță sau factură la nici o plată care a fost făcută de către ei! Familia Curca nu vrea să apară în televiziune (dubios, nu? După toate injuriile și acuzațiile făcute), dar în schimb vor sa mă dea pe mâna Politiei, la fel și familia Juncu. (...) Vreau să spun că eu nu am primit nici o chitanță sau factură până acum de la oamenii aceștia! Nici pentru tratamentul Adelinei la Roma și nici pentru cel al lui Andrei în Turcia! Trebuie să mă justific la bancă atunci când dau banii ăștia că altfel vine ANAF-ul sau Fiscul peste mine, ce nu înțelegeți? Sunt încă persoana fizica si pot impozita banii! (...) Mulțumesc că ați blocat contul meu de strângeri.Oamenii și plățile au de suferit pentru că au nevoie de banii ăia! Faci un bine și ești luat de prost!”, a scris ea pe rețelele de socializare.

click pe imagine!

Și au apărut și mesaje de încurajare, din partea celor care susțin că au fost ajutați de Florentina.

” Florentina dragă, ai luptat cu o boală necruțătoare și ai învins. Ai ajutat în continuare oameni bolnavi pe care nu i-ai văzut în viața ta fără nici o recompensă, ești și vei fi o luptătoare. Mergi înainte cu capul sus. Familia mea o să îți mulțumească toată viata deoarece dacă tu nu erai poate soțul meu nu mai trăia acum. Esti și vei fi un înger. Suntem alături de tine”, a scris Cecilia P.

” Ești un om cinstit și dornic de a ajuta multă lume în dificultate, Flori ești o fată puternică, nu lua în seamă tot veninul pe care îl scoate lumea fără minte, care te judecă fără sa te cunoască. Te pup, mergi mai departe și demonstrează-le că ai avut dreptate!”, a spus și Gina I..

click pe imagine

Dosare penale deschise pe numele Florentinei

Amintim că, la data de 27 februarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Mihai Viteazu - I.P.J. Constanța au fost sesizați de către un bărbat, de 43 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, la data de 20 ianuarie 2019, a contactat-o pe o rețea de socializare pe o femeie de 28 de ani din Constanța, cu scopul de a iniția o campanie de strângere de fonduri pentru fratele său, diagnosticat cu o tumoră. În urma strângerii de fonduri, în contul femeii ar fi intrat aproximativ 5.500 de euro. La data de 23 februarie a.c., bărbatul ar fi luat legătura cu femeia în cauză, pentru a intra în posesia sumei de bani, însă a fost refuzat de aceasta, pe motiv că dorește să înființeze o fundație și are nevoie de capital social, urmând ca suma să îi fie înmânată la sfârșitul lunii martie. Polițiștii constănțeni au demarat activitățile în cauză și au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. Cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor și a situației de fapt, urmând a se dispune măsurile legale. O plângere a fost depusă și la Piatra Neamț, acolo unde ar fi vorba despre o campanie de donare lansată în numele Adelinei, o fetiță bolnavă de leucemie. Și aici familia acuză că nu a primit banii.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai are bani si in conturile de la Milano, asa a sustinut acum cateva zile aceasta Florentina Gavrila, pe facebook. Doar minte, azi zice intr-un fel, maine in altul, si ne ia pe toti de fraieri. Ce impozite cucoana? Pentru donatii nu se iau impozite! E greu de mers la banca si de completat un ordin de plata? Cum Dumnezeu numai unor hoti le vine in minte sa-si faca fundatie? La ce-ti trebuie fundatie cucoana? ca sa furi banii destinati celor in suferinta? Nah! Fura-i cu tot cu cancerele si bolile terminale ale celor de la care iei, hoata ordinara!
3
0
O tarfa ordinara!Cand o sa se imbolnaveasca de cancer, sper sa ajunga in situatia celor carora le fura dreptul la viata.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272