REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DECLARAȚIILE MARTORILOR în dosarul individului care a AMENINȚAT cu un BRICEAG un autobuz întreg!

DECLARAȚIILE MARTORILOR în dosarul individului care a AMENINȚAT cu un BRICEAG un autobuz întreg!

Replica API 12 octombrie 2019 | 00:00 325

Halucinant ce a spus inculpatul în apărarea sa!

Halucinant ce a spus inculpatul în apărarea sa!

Un individ a fost condamnat, de instanța de fond, la 3 ani de închisoare cu suspendare, pe un termen de încercare de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Decizia nu este definitivă. Este vorba despre faptul că acesta, pentru a scăpa întrucât era urmărit de un agent de pază, a amenințat cu un briceag mai multe persoane aflate într-un autobuz, inclusiv pe șofer. Inculpatul și-a recunoscut fapta, precizând că a furat întrucât avea o datorie la cineva în valoare de 100 de lei.

Cu ocazia audierii, una dintre persoanele vătămate a precizat că, în data de 22.06.2019, în jurul orelor 20.25, în timp ce se afla de serviciu ca agent de pază, în cadrul magazinului Carrefour, a surprins o persoană necunoscută care a sustras mai multe produse cosmetice din magazin și care a fugit, urcându-se în autobuzul RATC 42 afla în stația din apropiere. Procedând la urmărirea autorului, persoana vătămată l-a ajuns din urmă în autobuzul RATC 42, ocazie cu care, după ce l-a imobilizat cu ajutorul unui martor și după ce i-au căzut produsele cosmetice sustrase, acesta a scos un cuțit tip briceag cu care i-a amenințat pe cei prezenți și pe șoferul autobuzului, cerându-i să deschidă ușile. După ce ușile s-au deschis, făptuitorul a fugit. Prejudiciul cauzat în valoare de 83 lei a fost recuperat în totalitate.

Un alt martor a spus: ”În data de 22.06.2019, în jurul orei 20.20, am urcat în autobuz de la stația Dacia, pe ușa din spate, în același timp cu autorul. Eu m-am așezat pe primul scaun din dreapta ușii iar el pe partea opusă. La acel moment nu i-am dat importanță și vorbeam la telefonul mobil. După ce s-au închis ușile autobuzului am observat un agent de pază care alerga dinspre magazinul Carrefour și striga la șofer, cerându-i să deschidă ușile. Șoferul a deschis ușile, agentul de pază a urcat în autobuz și atunci am presupus că se uită după cineva care ar fi furat ceva din magazin dar nu știam despre cine este vorba. La scurt timp am văzut cum dinspre partea din față a autobuzului înspre spate venea grăbit un tânăr, care se îndrepta spre ușă, iar în spatele lui agentul de pază îi striga să se oprească. În acel moment m-am ridicat de pe scaun și am intervenit, oprindu-l pe acel tânăr. În momentul în care l-am oprit pe acesta am scăpat telefonul mobil și borseta din mână și am observat că de sub tricoul tânărului au căzut mai multe sticle de șampon. Atunci mi-am dat seama că după el se uita agentul de pază și am bănuit că furase sticlele. Acesta a devenit foarte agresiv și încerca să coboare din autobuz iar agentul de pază îi cerea șoferului să închidă ușile, lucru pe care acesta l-a și făcut. Tânărul a continuat să se manifeste agresiv fizic și verbal și trăgea de ușa de la partea din spate a autobuzului, încercând să coboare și striga: Vă tai! Vă tai pe toți! Cu ajutorul agentul de pază și al altui pasager am reușit să-l liniștim pe tânăr și acesta s-a așezat pe un scaun de la partea din spate. În acel moment a venit și șoferul și tânărul a spus că se liniștește iar eu mi-am recuperat bunurile de pe podeaua autobuzului. Agentul de pază i-a cerut șoferului să lase închise ușile autobuzului până la sosirea poliției. Crezând că șoferul și agentul de pază l-au liniștit pe tânăr m-am așezat pe un scaun de la partea din spate a autobuzului și îmi verificam telefonul. Tânărul s-a ridicat de pe scaun și a scos un briceag și l-a îndreptat spre șofer și spre agentul de pază. În acel moment m-am panicat foarte tare și nu am mai putut interveni, efectiv „mi s-au tăiat picioarele”. Tânărul a îndreptat briceagul înspre șofer și l-a condus pe acesta de umăr până la ușa din față a autobuzului și i-a cerut să deschidă ușa. Acesta, sub amenințarea cuțitului, a deschis ușa iar tânărul a coborât și a fugit”. La scurt timp, individul a fost identificat.

Audiat fiind în calitate de suspect, individul și-a recunoscut fapta, precizând că avea datorie la cineva în valoare de 100 de lei și astfel a decis să fure câteva produse din Carrefour, pe care apoi să le vândă în Tomis III.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost amenintat un autobuz intreg ? Era complet, nu avea lipsuri ! Au fost amenintate inclusiv rotile si volanul ?!!!! Nu se poate asa ceva !
3
6
Judecator cretin ca deobicei.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108