REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

DECLARAȚIILE unei BOLNAVE de CORONAVIRUS: Este GROAZNIC, dragii mei, PROTEJAȚI-VĂ!

DECLARAȚIILE unei BOLNAVE de CORONAVIRUS: Este GROAZNIC, dragii mei, PROTEJAȚI-VĂ!

Replica API 29 iulie 2020 | 00:00 2046

Pandemia de coronavirus a împărțit România în două tabere. Cei care cred și cei care nu cred. Din cea de-a doua tabără fac parte cei care spun că nu au cum să creadă în așa ceva pentru că printre cunoscuții lor nu a fost nimeni bolnav și nu există dovezi. În următoarele rânduri vom afla prin ce a trecut și trece în continuare o bolnavă de COVID-19, dar și sfaturile ei pentru cei care cred că totul este o conspirație mondială.

Sper că Dumnezeul vostru are o secție ATI dotată corespunzător

”Sunt om simplu, un pacient docil, un suferind infectat cu sars cov 2, nu știu cum m-am infectat, am respectat regulile, m-am protejat, chiar nu înțeleg cum s-a întamplat, celor ce râd și susțin în gura mare că este făcătură le urez mult noroc să nu aibă nevoie de medic și tratament, este o boală perfidă, se merge din aproape în aproape, unii vor trece, alții nu vor trece, indiferent de vârstă, celor care spun că ei cred în Dumnezeu nu în covid... le spun așa: sper că Dumnezeul vostru are o secție ATI dotată corespunzător, suntem lași, râzători... și needucați foarte mulți dintre noi... cadrele medicale, tot personalul sunt echipați până în ochi, nu îi recunoști, aveți înțelegere, au familii acasă, nu pot duce moartea cu ei copiilor lor... celor ce vor comenta că fabulez inventând lucruri… le dăruiesc panica și frica mea de moarte, că nu voi fi destul de puternică să duc accesele de tuse la sfârșit... este groaznic... dragii mei, aveți grijă, protejați-vă… pe voi, pe familiile voastre, pe prietenii voștrii... vă iubesc pe toți și pe fiecare în parte! Am norocul de a fi înconjurată de oameni frumoși, familie, prieteni, cunoscuți, care mă ajută și-mi ajută familia izolată, vă iubesc, mă înclin în fața fiecăruia dintre voi, sunteți neprețuiți”, a spus Aurora Oțelea.

Aurora Oțelea este în spital de vineri

Potrivit spuselor ei, Aurora Oțelea este în spital de vineri, după ce testul făcut miercuri a relevat infectarea cu COVID-19. Sâmbătă, după ce făcut o radiografie pulmonară, plămânii acesteia erau aproape albi. În acest moment se simte un pic mai bine, nu se mai sufocă, însă tușește în continuare.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
milfa virusata
1
3
Doc si astia ca el sunt batuti in cap,adica ce spun medici specialisti romani ca dealtfel din toata lumea"pentru ca deocamdata nimeni nu stie totul despre virusul asta"sunt recomandari proaste. Adevarul este ca oameni mai usor de manipulat decat uni romani nu sunt nicaieri,peste tot in lumea asta cetateni unei tari respecta legile tari lor pentru ca legile vin la cererea medicilor specialisti si astia stiu mai bine decat,conspirationisti,politicieni sau televiziunile care imprastie minciuni si indeamna la neascultarea legilor statului cum este cu virusul asta.
4
0
doc,dupa ce te virusezi,du-te la pesede,consiliu judetean si primarie cu spagi,apoi acasa,da la toti,ca sa vezi daca recomandarile sint false sau nu.
5
2
Acesta este un exemplu real al unei persoane de buna credinta care respecta recomandarile autoritatilor si se viruseaza. Asta arata ca recomandarile sunt false.
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272