REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Declarațiile unui șofer înainte să FUGĂ de la un accident rutier: 'Cred că a MURIT și mi-e TEAMĂ!'

Declarațiile unui șofer înainte să FUGĂ de la un accident rutier: 'Cred că a MURIT și mi-e TEAMĂ!'

Replica API 21 noiembrie 2019 | 23:34 312

A provocat un accident rutier în municipiul Constanța, în sensul că a lovit un pieton care se deplasa pe carosabil, după care a ales să părăsească locul faptei. Persoanele cu care se afla în mașină au încercat să-l convingă să rămână, însă acesta ar fi spus că oricum a murit și îi este teamă de consecințe. Dar a fost găsit de polițiști la scurt timp. A fost cercetat, trimis în judecată și condamnat la 2 ani cu suspendare.

Prin actul de sesizare s-a reținut în sarcina inculpatului faptul că, la data de 21.08.2019, în jurul orelor 12,26, inculpatul G. Iașar, a condus autoturismul marca Mercedes, model Vito, în municipiul Constanța, iar când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 27, a fost implicat într-un accident de circulație în sensul că a surprins și a accidentat o femeie, care se afla pe partea carosabilă. Din raportul de expertiză medico-legală, potrivit rolii.ro, a rezultat că, pentru vindecarea vătămărilor corporale suferite a fost necesară o perioadă de circa 50 de zile de îngrijiri medicale. După producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției și a plecat la domiciliul său, unde a fost găsii ulterior de către lucrătorii de poliție. Potrivit declarațiilor persoanelor cu care se afla în mașină, inculpatul le-ar fi răspuns, întrucât îi cereau să nu părăsească locul faptei, explicând gestul său prin convingerea că victima pe care o accidentase chiar decedase în urma izbiturii puternice cu partea frontală a mașinii lui și îi era teamă de consecințele faptei sale. Inculpatul chiar le-a spus celor din mașină să declare cu toții ulterior la poliție, că nu el ci în altul dintre ei fusese la volanul autoturismului în momentul producerii accidentului, lucru pe care aceștia i-au promis că-1 vor face deși ulterior nu au dat ascultare solicitărilor inculpatului și au spus adevărul. În continuare, inculpatul i-a dat o sumă de bani victimei, iar aceasta nu a mai depus plângere. Astfel, cauza privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă a fost clasată, fiind condamnat doar pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia (art.338 NCP).

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Baga-mi-as". Dar dincolo de ea legea e si mai de cacat. Adica de mai era nevoie de plangerea din partea persoanei vatamate. S-a demonstrat in instanta ca plangerea nu a fost retrasa prin amenintari? Pai cand iti spune iti dau un rahat de bani sau iti iau gatul ce alegi domnule judecator? Politistii mananca bataie in vazul lumii de la interlopi si voi aveti pretentia ca un amarat dupa ce zace in spital sa mai depuna plangere? Justitie de cacat! da ... da, stim scuza nu voi legiferati.
1
0
Iasar asta nu stie sa citeasca. E un tigan borat din piata Chiliei. Ce face Politia? Doarme? Bagami as pula in ea de tara de cacat.
3
0
A fost interesat judele cata clase are onorabilul Iasar si cum a obtinut permisul? condamnat cu suspendare?
4
0
Poate conducator auto cu permisul de condiucere luat pe spaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A fi sofer este alta mancare de peste. Nu toti cei care conducem autovehicule suntem soferi !!!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369