REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Deea Maxer, ajutată de fiul ei, Andreas: „Este bărbatul în casă”

Deea Maxer, ajutată de fiul ei, Andreas: „Este bărbatul în casă”

Replica API 30 septembrie 2021 | 21:03 903

Deea Maxer și cei doi copii s-au întors din vacanța de pe litoral, acolo unde au stat nici mai mult, nici mai puțin de două luni. Ei bine, după perioada de timp lungă în care membrii familiei Maxer n-au trecut deloc pe acasă, odată întorși de la mare, Deea a fost nevoită să se apuce serios de curățenia generală, dar bineînțeles, ajutată de fiul ei, Andreas, scrie spynews.ro

Andreas, fiul cel mare al Deei și a lui Dinu Maxer, este ajutor de nădejde pentru mama sa și asta nu o spunem noi, ci chiar vedeta care a declarat acest lucru în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici de la Antena Stars.

Familia Maxer este tot timpul activă și au demonstrat acest lucru de fiecare dată când au avut ocazia, așa cum s-a întâmplat și în cazul de față, căci nici bine nu s-au întors din vacanța de pe litoral, iar Deea s-a apucat de curățenia generală a locuinței.

Bineînțeles, ajutor de nădejde în lipsa soțului său, Dinu Maxer, este chiar Andreas, fiul cel mare al cuplului, în vârstă de zece ani. Așadar, Deea i-a dat câteva sarcini băiatului ei, iar Andreas, le-a rezolvat rapid, chiar dacă i-au mai atras atenția și alte lucruri între timp.

Astfel, bucuros că este din nou acasă, Andreas a tras puțin de timp până a ajunge să îndeplinească sarcinile pe care mama sa i le dăduse, dar în cele din urmă, fiul cuplului Maxer s-a apucat serios de treabă.

„Copiii mă ajută, dar mă și încurcă pentru că mă bazam pe ndreas pentru că este ajutorul meu de nădejde și bărbatul în casă când tati lipsește, dar de data aceasta a fost entuziasmat cu venirea acasă. Jucăriile lui, camera lui, așa că nu a fost el prea atent la ce rugăminți am avut eu, așa că m-a lăsat baltă, dar nu sunt supărată pe el. M-a ajutat și cu Maysa, așa că ce să-i cer mai mult.”, a declarat Deea Maxer la Antena Stars.

Așadar, Deea l-a rugat pe Andreas să împacheteze hainele din bagajul cu care a venit de la mare, fapt ce a și făcut, după ce mama sa i-a spus de mai multe ori să se mobilizeze. De asemenea, în calitate de frate mai mare, Andreas s-a ocupat si de surioara sa, Maysa, având grijă de cea mică în timp ce Deea a rezolvat celelalte treburi casnice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272