REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Defrișări ilegale de copaci, în Constanța. VIDEO

Defrișări ilegale de copaci, în Constanța. VIDEO

Replica API 10 februarie 2020 | 12:00 769

Un bărbat a fost surprins, de un participant la trafic, în flagrant în timp ce tăia copacii de la marginea drumului comunal Ostrov-Almălau. Fără nici o jenă, după ce și-a săvârșit “opera”, individul a încărcat lemnul într-o dubiță. Bărbatul ar putea fi cercetat pentru tăiere ilegală de arbori.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu intarziere ai aflat Ostrovul stie de mult
4
0
Alina savu ti ai luat mos cu bani ca tanar are verisoara de la ostrov Si te folosesti de al ei
4
0
Neam de prosti si invidiosi ca ei nu au fost in stare sa faca ceva vreodata
10
0
Neam de prosti .SAVU
14
0
Alina savu spune in fata ce ai de zis nu mai manca rahat! Ma semnez nicoleta Saceanu! Esti tu scula! Uitate in gradina ta
16
0
Nu le purta tu de grija e problema lor cine si ce face fiecare aveti si voi copii si nu se stie niciodata
14
0
Se stie clar cine a facut acest gest ! Nu are rost sa dati comentarii sub anonimat. Fiecare sa se uite in gradina lor tinand cont de infractiunile pe care le face fiecare... probabil aici sunt doua mame care la final vor ramane cu buza unflata una mai mult alta mai putin. In cea dea doua parte nu doar feciorul practiva activitati ilegale ci si fiica ginerele etc. Domnii procurorii stiu tot si nu va fi prea bine. Caitiva cat mai puteti. Si asa e cam tarzior
2
13
A mai venit o 50 mil la un dosar de Savu in Ostrov rusine sa fie
22
0
Urat din partea lui
24
0
Nu trebuia sa ea pomul el
28
0
Savu o saracie care este invidios si din invidie a Facut rau
31
1
La scos tica savu cu tractorul
35
0
Se vede clar on filmare ca acel copac este smuls din radacini si nu a fost taiat de Savu asa cum sa spus in comentariile anterioare.
3
32
Ce prieteni era ei ce face invidia din om
33
1
Savu nu se uita in curtea lui sa vada ce are si dupa sa faca rau
39
0
El a facut dosar la neamul lui ce sa mai zic de straini
38
0
Bravooooo saceneeeeeeeeeeee
40
0
Bravo Saceanu 80%din zona se ruga sa pice savu a avut Dumnezeu grija
40
0
Saceanu o sa plateasca in curand pentru tot raul pe care la facut Dumnezeu are grije de toate
1
43
Ba fraierilor Saceanu are clar scris pe foaie ca maicasa lu savu a anuntat ca s a urcat el la volan dar defapt era sorsa si au scris ca prosti ca era el da sunt filmari
46
1
Baa dc vorbiti in nestire de cauza voi dar cand savu la facut pe saceanu a fost frumos lasa sa o traga si el acum sa vada cum este si saceanu are sofer a luat gagicasa permisul intrati in el daca aveti tupeu si va bazati ca conduce el nu comentati ca pizdele aici !
42
1
Gargaianu tot escroc care numai rau a facut la fel ca Savu
41
1
Si daca cade e problema lui o trage si si tu esti curat
34
2
Cel care a filmat, este un penal, care incearca sa se dea justitiar, dupa ce a ramas fara permis. Si a pus folie pe parbriz si conduce in continuare. Stai linistit jegule, ca ce i ai facut tu lu gargaianu, o sa iti faca si altii tie curand, foarte curand. Esti pe zar si pici primul
3
41
Mai e si sef la dosare
42
1
Nu i trece nimeni pe la nas si ea lemne de pe drum
45
1
Na venit la masa ta
38
4
Cel mai mare infractor a inceput sa dea pe goarna pe toata lumea crezint ca o sa scape de pirnaie
2
44
Bulangiilor
4
1
Sa va fie rusine
30
0
Fura lemne sa ii le duca lu Saceanu ca are datorie la el o remorca cu lemne
49
0
Rusine sai fie
40
3
Stati linistiti ca nu a facut de ras pe nimeni
2
39
Dar cand au taiat cei de la consiliul judetean aflat sub patronajul lui Porcusor, toti copacii de pe marginea drumurilor judetene unde erau primari psd, de ce nu s-a sesizat nimeni? S-au taiat de-a valma plopi, duzi, nuci, fara o inregistrare a lemnului, care a disparut astfel pe cai obscure. Insumati, acei copaci ar fi format o padure imensa, cu toate beneficiile sale. Este doar una din ispravile acestei gasti care a "administrat" judetul si orasul in dispretul legii si al cetatenilor.
26
0
Chiar daca pomul a fost daramat de vant nu il iei acasa,normal se confisca caruta adica masina cu care ai fost la furat si amenda,daca era asa nu lua nimeni pomul si scuza aia cu"alti sunt adevarati hoti din Romania nu eu"care este preluata de la mici hoti,gainari aia care nu au furat statul cu acte,NU TINE.
38
3
primul defisator al judetului este polaris,care.i cotizeaza lui mazare pirnaie. La 23 aug,linga mangalia,in zona turnukui de apa auras tot,inclusiv Nucii,de care Nu aveau voie sa se atinga! Primaria plateste taierea,transportul,copacii se vind sau se dau moca tiganimii care o arde pe acasa contra voturi.Banii se duc la pesedea iar noi ne alegem cu praful si poluarea.muriti bai!
29
0
Azi 09.02 au fost toaletati , aproape de tot, copacii
34
0
de langa Terasa Colonadelor vis a vis de Primarie ! Angajatii primariei care fac toaletari NU lucreaza in weekend ! Alo Militia Locala ?! Voi lucrati sau nu ???
31
0
Sarmani cu ajutor social nu au voie
42
0
ASTIA SUNT INFRACTORII PERICULOSI CARE DEFRISEAZA PADURILE TARII? DAR CONCERNUL AUSTRIAC CARE A DEFRISAT 50% DIN PQDURILE ROMANIEI??? PE AIA NU-I MAI VEDE NIMENI, BQI PULITIA PULII CE SUNTETI???
41
2
De ce nu spui adevarul ca circuli pe drumul ala de n de ori pe zi participantule la trafic si stiai destul de bine ca a fost doborat de vant.Rusine tie si rusine replica pt stiri neverificate.
14
46
Nemernici in tot judetul.
40
1
STIMATA REDACTIE, Va facem cunoscut urmatorul eveniment petrecut in cursul zilei de azi, 02.02.2020 , in jurul orelor 11.15: POLITISTII DE LA BANEASA PLEACA CU MASINILE INSTITUTIEI ACASA PENTRU A-SI PRIMI MUSAFIRII Asta s-a intamplat in cursul zilei de duminica, 2 februarie 2020, cand dna agent de politie ROSU GEORGETA a mers cu masina institutiei la domiciliu sa-si primeasca niste musafiri , desi distanta dintre locuinta de domiciliu si sediul Politia Baneasa este de maxim 200 de metri.
35
3
Are tupeu ca i politist
48
7
Daca era copac rupt nu il mai taia si el cu drujba uitate la filmare
45
6
Si daca ar fi fost cazut avea voie sa l taie sa l ia acasa ?
49
7
DESFIINTATI VA BORFASILOR
44
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272