REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Delegaţie basarabeană, în vizită la Constanţa. Conducerea CJC a promis că va întoarce vizita

Delegaţie basarabeană, în vizită la Constanţa. Conducerea CJC a promis că va întoarce vizita

Replica API 9 iulie 2016 | 00:00 570

Consiliul Județean Constanța a fost gazda, vineri, 8 iulie a.c., unei delegații basarabene, sosite la Constanța. Președintele CJC, Horia Țuțuianu, și vicepreședinții Daniel Learciu și Claudiu Palaz, s-au întâlnit cu oficialitățile de la Chișinău, la o masă rotundă, și au discutat despre o posibilă colaborare, relație de prietenie, între autoritățile constănțene și cele de la Chișinău. Conducerea CJC va întoarce vizita, astfel că, până la sfârșitul anului, președintele și cei doi vicepreședinți vor merge în Republica Moldova.

„A fost o întâlnire prietenească între reprezentanții Republicii Moldova, respectiv șapte primari, o întâlnire de colaborare pentru a stabili o relație cordială între Constanța și Republica Moldova și primarii de acolo. Ne-am cunoscut, au venit să viziteze zona noastră, iar noi le-am promis că le vom întoarce vizita“, a declarat Horia Țuțuianu.

Delegația basarabeană este formată din Tulbure Ion, primarul comunei Tirșiței, raionul Telenești, Tcaciuc Veaceslav, primarul din Brinzenii Noi, raionul Telenești, Mihalcenco Maria, primarul din Pistruieni, r. Telenești, Verejan Tamara, primarul din Scorțeni, r. Telenești, Mardari Efim, primarul din Meșeni, r. Rezina, Ursachi Angela, primar la Mateuți, r. Rezina și Calaraș Alexandru, primarul din Ignaței, r. Rezina. Conducerea CJC a primit din partea musafirilor câteva cadouri, respectiv o biblie și câteva sticle cu băuturia alcoolice rafinate, însă nici Horia Țuțuianu nu s-a lăsat mai prejos, la rândul său oferind membrilor delegației câteva pliante, hărți cu prezentări și informatii turistice despre litoralul românesc.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218