REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Delia se pregătește să devină mamă? Ce spune Gina Matache: "Ea nu acceptă sfaturi!"

Delia se pregătește să devină mamă? Ce spune Gina Matache: "Ea nu acceptă sfaturi!"

Replica API 13 octombrie 2020 | 00:00 1289

De-a lungul timpului, Delia a fost întrebată dacă își dorește să devină mamă sau nu. Iată că mama ei, Gina Matache, a oferit câteva declarații prin care a încercat să explice acest aspect.

Delia și Gina Matache

În cadrul unui interviu la tv, Gina Matache a avut numai cuvinte de laudă pentru fiica ei cea mare, pe care a descris-o ca fiind o femeie extrem de rațională și puternică, care întotdeauna s-a concentrat pe muncă și pe succes, indiferent de obstacolele pe care le-a întâmpinat.

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.”, a spus Gina Matache, potrvit antenastars.ro, citat de Click.

Mai mult de atât, mama artistei a oferit amănunte și din căsnicia Deliei cu Răzvan Munteanu, iar despre soțul artistei a avut numai cuvinte de laudă: „Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.”, a mai spus mama artistei.

Își dorește Delia copii?

„Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a mai spus mama Deliei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212