REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Delia, vacanţă exotică în Zanzibar. Insectele şi şopârlele au ţinut-o trează în primele nopţi

Delia, vacanţă exotică în Zanzibar. Insectele şi şopârlele au ţinut-o trează în primele nopţi

Replica API 30 decembrie 2020 | 00:00 2184

Cum a terminat filmările la Antena 1, jurata de la "iUmor" și "X Factor” a fugit împreună cu soțul ei, Răzvan Munteanu, într-o vacanță în Zanzibar. Au ales o insulă retrasă, unde au doar plajă, mare și localnici.

Delia

Și mai au multe insecte și șopârle din cauza cărora Delia (38 de ani) nu se prea poate odihni pentru că mișună pe lângă patul ei toată noaptea. Inițial asta a deranjat-o, dar încet-încet s-a relaxat și când nu se bălăcește și nu mănâncă, face exerciții fizice pe plajele însorite.

Cum cântări nu are perioada aceasta, solista și vedeta de televiziune se mulțumește cu deplasările în zone exotice. Așa că momentan Delia își încarcă bateriile pentru un 2021 plin de proiecte muzicale, concerte și filmări la emisiuni de televiziune, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fac ce fac panaramele si se lipesc la bani moca,numai buni de spart in madagascar,zanzibar,etc!sper sa vii panarama de acolo cu viermi paraziti in singe si alte boli exotice,sa te vad cu cersesti in latrinele lui voiculescu!
1
0
protectia animalelor,de ce n ati anuntat insectele ca o sa vina o vedeta din romania care cerea ajutor de la stat pt ca nu mai are job
7
0
cere bani de la guvern si ea pleaca in zanzibar cu saracii .siktir ca o faceti pe matache celbra.
9
0
cred ca soparla de pantaloni a nimicit-o
10
0
Vai de capul ei de bulbucata! Noroc ca a facut-o masa gurista si a lansat-o Nick.
13
0
Ce mi-e sila de bulbucata asta, de hipertiroidiana asta care se crede rapitoare, de holbata asta infecta. Pleda pentru ajutor de la stat, in conditile in care are penthouse de 1 milion de EUR. Du-te, fa, in pizda ma-tii de nasoala ce esti. Nu te mai pretinde superbitatea intruchipata, ca nu esti. Nici pe departe. Ramai definitiv acolo unde zbori pentru a-ti petrece rahatul tau de vacanta.
19
0
paparuda mergi in vacanta in maldive si zanzibar , dar semnezi petitie sa primesti bani de la guvern
18
0
o sa ajunga zanzibarul asta o maneloteca precum e Costinestiul acum.la cita reclama se face si citi ghertzoi merg acolo o sa ajunga precum Bali un loc cu mici ciorba de pesisoare si manele .Siktir si faceti o hora pe acolo .Sa va luati pungile cu seminte din tara ca acolo nu se gasesc .
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212