REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Demi Moore, fotografii incendiare în costum de baie la 59 de ani!

Demi Moore, fotografii incendiare în costum de baie la 59 de ani!

Replica API 31 august 2022 | 00:00 980

Cunoscuta Demi Moore a plecat să se relaxeze în Grecia, iar pozele postate de aceasta pe rețelele de socializare au făcut furori.

Demi Moore

Este cunoscut faptul că Demi Moore arată foarte bine pentru vârsta pe care o are, însă fotografiile postate de actriță pe Instagram întrec orice așteptare. Aceasta este plecată în Grecia, iar în poza pe care a împărtășit-o cu fanii poartă un costum de baie roz, care îi scoate în evidență silueta de invidiat. Fiica sa, Rumer Willis, este mândră că are o mamă cu un trup de invidiat, așa că a ținut să o laude.

„Ești o mamă atât de sexy, Dumnezeule”, a comentat Rumer Willis.

Reacția fanilor la imaginile lui Demi Moore în bikini

Nici fanii nu au trecut cu vederea peste postarea lui Demi, așa că i-au transmis doar lucruri frumoase.

„Superbă ca de fiecare dată!”, „Iubesc rozul...tu arăți fantastic!”, „Care este secretul tău?” , „Nu este legal să arăți atât de bine la vârsta asta”, „Ești minunată!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

La începutul acestei săptămâni Demi a mai postat două fotografii din vacanță, una cu ea în care stă pe bancă și una cu câinele ei care se relaxa pe canapea.

Fotografiile cu Demi Moore în costum de baie apar în urma unei colaborări cu Andie Swim, pentru o linie de costume de baie, care au rolul de a face femeile să fie mulțumite de corpul pe care îl au și să se simtă mult mai încrezătoare.

„Am început să mă gândesc la felul în care a fost vorba în ultimii ani despre costumele cu aproape deloc pânză și cât de mult mi-a plăcut genul de eleganță și glamour, în percepția mea, a unora dintre aceste costume de epocă și imaginile care au venit cu ele și cum te poți simți sexy, împuternicit și confortabil și nu trebuie să arăți multă piele”, a spus ea pentru People, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272