REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

DEMIS de CHIȚAC, MEREUȚĂ vrea ÎNAPOI șef la Direcția de Asistență Socială

DEMIS de CHIȚAC, MEREUȚĂ vrea ÎNAPOI șef la Direcția de Asistență Socială

Replica API 13 februarie 2021 | 00:21 4677

Emil Mereuță, fostul șef al Direcției Generală de Asistență Socială din Primăria Constanța, vrea înapoi pe funcție. Acesta a fost demis de primarul Vergil Chițac, în luna decembrie, pentru modul defectuos în care a gestionat pandemia la nivelul Căminului de Bătrâni Constanța Mereuță a contestat actul de demitere.

Luni, 15 februarie, a fost stabilit termen în dosar, atunci când magistrații s-ar putea pronunța în acest caz.

Emil Mereuță a fost șeful DGAS, în trecut Serviciul Public de Asistență Socială Constanța, încă de pe vremea lui Radu Mazăre. Reamintim că în locul lui a fost numită Monica Poptile.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt o gramada in primarie care trebuie dati afara,dar statutul ii protejeaza,alea de la juridic,itoafa,sunt o gramada de inutili platiti cu salarii de zeci de mii.
54
0
Amirale ma felicit ca nu te-am votat dar un prost mai mare ca tine nu putea fi ales primar. Ai promovat numai incompetenti pe criterii politice iar tu ca primar esti o nulitate. Adica esti primarul zero.
1
53
Normal ca vrea inapoi...daca a fost suspendat pe nedrept...locul lui este la dgas ...acolo unde a muncit si a realizat multe proiecte de succes! Mereuta te sustinem!
2
54
Terminati odata cu promovarea incompetenta si prostitutia in functii le de conducere in sistemul public!!
52
2
greu sa dai afara ciinele de linga macelarie!cum sa nu mai fure bouarul mereuta,se poate?
52
3
SA stea sa vanda ciolane in satul de vacanta, ce-i mai trebuie DGAS!!!!
53
3
Alo, domnu primar, ca kakati pe dumneavoastra cu lucralile de la lupoaica. Ca faceti, ca dregeti, "domnu" Ovanesian se batea cu curamida in piept, nu se construieste nimic acolo, sanchi, lati pus pe lup la oi, Hira , Bucovala, va dat spaguta si moclis, merge pe burta ca e apa mica. Deja sa facut fundatie. Dar oare alti oameni nu mai sunt in oras? Doat machidoni pusi pe japca aveti in sleatca voastra???
10
52
Cardasie, esti mai prost decat prevede legea. Daca ai avea un pic de creier, ai cauta contractul de inchiere si ai vedea ca niciodata, dar niciodata nu a fost vorba despre 7000 euro chirie, iar daca ai capata un gram de creier, ai cauta noul contract, renegociat si ai vedea ca suma a scazut considerabil. Dar asa sunt unii, postaci si atat...Astia de cred ca Bill Gates le baga cip cand ii vaccineaza
3
54
PRIMARUL POTRIVIT LA LOC DE CINSTE PRIN VOTUL CONSTANTENILOR FUNCTIA DE PRIMAR ESTE MERITATA PE DEPLIN CA SE TINE DE PROMISIUNI REALE SI VIABILE PRIMARUL CHITAC ESTE IN MIJLOCUL OAMENILOR MAMICI TINERI COPII SI PERSOANE CARE AU FACUT DETENTIE DAR NESPRIJINITE LA UN PLAN DE INSERTIE SI REINSERTIE SOCIALA ASTAZI GLASUL LOR PRIN RUGACIUNI IN LACRIMI A FOST AUZIT DOMNUL EMIL MEREUTA A FOST ESTE SI VA FI MEREU UN INCOMPETENT FATA DE PROASTA GESTIONARE SI RESPONSABILIZAREA FAT DE NEREZOLVAREA MULTOR ATRIBUTII PE CARE D.G.A.S. LE ARE CA SI PROGRAME PREVAZUTE IN STRATEGII DE INCLUZIUNI SOCIALE
156
8
Sa fie clar...Mereuta merita locul de director la dgas...activitatea lui in 4 ani de zile a fost impecabila...a realizat lucruri pe care altii nici in 20 de ani nu reusesc...succes mereuta
8
55
...e plin DGAS de fine ...cumetre...nasi si alte rude de-ale acestui personaj ...toti sunt rude intre ei .....Individului ii este dor de licitatii si combinatii ...unde mai gaseste el loc de munca pe un asa salariu baban...iar restul executivelor din DGAS , 5 la numar ... taie frunza la caini in continuare ...micsorati organigrama in functiile de conducere ...sunt o gramada de bani ce se irosesc in zadar...
53
4
Virba raposatului Vadim, dar o mwie nu vrea?
24
3
Directorul asta demis, atat de frumos costumat si cravatat, e in stare sa dea un examen serios la limba romana? Gramatica, sintaxa, morfologie si alte maruntisuri de-astea?
55
4
Pe Mihaela Popescu de la evenimente,omul lui Fagadau de ce nu o dai afara? Ca o tine Ionut Rusu ca se lauda ca si-a negociat postul?
52
3
Pe Liviu Popa de la Radet cand il dai afara ??? Cu el trebuia sa incepi !
52
2
Dnl-e Vergil nu toti directori de deconcentrate sint lepre.Tre sa aveti in vedere si activitatea dnl-ui Mereuta Emil.Cred ca acesta a activat fara pata la conducerea DGASPC.Acu daca dvs aveti de platit cu functi oameni din campaniea dvs ii alta sit.Succes ddomnule EMIL MEREUTA.
10
54
domn amiral .. ce se aude bre ca nici ai tai nu prea te halesc ? saracu de tine ai zile grele si sunt multe
9
53
Asta este ruda cu mereuta zis "padre" care in anii trecuti aranja examenele la u.m.c., pe bani?
6
4
Chiar a facut treaba, chiar s-a implicat, nu aveau nici un motiv sa-l puna pe liber.Dar isi aduc oamenii lor.Ce vroiati sa faca ?Sa opreasca coronavirusul la intrare in oras? Voi restul ce ati facut? DSP ce a facut? Sunt curioasa pe cine veti aduce in locul lui.
12
53
ca vrea inapoi, salarii babane ca la primarie la privat nu pupa... cum i-ai incredintat contractul de inchiriere afaceristului izet, mereuta?
54
8
Cand il aduci pe un pacalici penibil ca Horia Constantinescu si il dai afara pe Mereuta, un director foarte apreciat de colegi, inseamna ca esti exagerat de prost.
14
53
Cresa licuricii,7000 euro platiti pt o cladire fara autorizatie de la pompieri.
55
4
Pe ce criterii se dau afara? Sunt pesedisti sadea promovati de chitac ovanesian hira. Oameni apolitici inlaturati fara motiv.
21
11
La vremuri noi...tot noi.
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468