REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Demolării bisericilor ar putea fi interzisă!

Demolării bisericilor ar putea fi interzisă!

Replica API 22 iunie 2022 | 23:42 2133

În contextul scandlului cu demolarea bisericii de pe trotuar, din Constanța, președintele AUR, George Simion, va iniția un proiect de lege propus de partidul său pentru stoparea demolării bisericilor.

Proiectul de lege inițiat de AUR pentru oprirea demolării bisericilor și a lăcașelor de cult din România este semnat de parlamentarii George Simion, Claudiu Târziu și George Axinia.

George Simion

„Mâine poate fi depusă. Am stat de aseară până acum să găsim soluțiile cele mai bune pentru a realiza acest proiect de lege. Dacă avem susținerea și celorlalte partide politice, vom avea o lege trecută în timp record prin Parlament. Gânduri bune la toți românii care sunt creștini și nu numai, dar este o majoritate a românilor care sunt creștini. Și cei care vor să ne demoleze bisericile să-și pună pofta în cui!”, a anunțat George Simion, marți seară, la Realitatea PLUS, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Una e Biserica, alta e un garaj, hai sa fim seriosi
1
0
Interzicerea demolarii lacaselor de cult care au avut avize de constructie
0
0
Atentie, a mai rasarit una, in Mamaia, langa terenurile de tenis de la On Plonje Junior. Un nebun pune geamanduri cu cruci, altul face biserici in carciumi, ajunge !
1
0
"Nimeni,nu este mai presus de lege".In Constanta,Teodosie este.mai presus de "lege",face ce vrea ,nu respecta institutiile statului.
0
1
Cati dintre comentatori sunt adventisti martori lui Iehova sau chiar musulmani si cati ortodocsi de vor sa demoleze neaparat o biserica chiar daca nu se incadreaza in arhitectura zonei!Daca nu va place nu margeti la biserica respectiva,simplu!
0
0
la fel, interziceti construirea cocinilor pe trotuar care incurca circulatia si strica tot aspectul orasului. un grajd cu doua lumanari si trei prostalai care se inchina, aia nu-i biserica
0
0
Bai tigane de drogat siminoc,du te dracu de pederast!
2
0
Simioane Nebunule,cum sa iti treaca prin cap asha ceva ma?,pai tu spui cu alte cuvinte ca pentru biserici sau alte lacase de cult nu este nevoie de autorizatie de constrictie,de mediu,de,urbanism,nimic;daca un popa diliu ca M**E vrea sa construiasca o biserica poate sa o faca oriunde pe domeniu public si odata ridicata pa puiu nu se poate nimeni atinge de ea,atentie popimea nu aveti voie si la privat pt.ca acolo va ia ala cu parul.
0
0
Biserica este o structura de tip mafiot
1
0
pai nu a zis nimeni sa se demoleze biserici ci grajdul ala infect construit pe domeniul public fara autorizatii .
2
0
Un grup de infractori in frunte cu Teo-dos bolsevicul ,care pretind ca reprezinta ortodoxia,fac ce vor in Cta sfidand legile din cauza lor foarte multi aleg sa se duca spre tot felul de secte Demolati saivanul care nu are nici o legatura cu arhitectura bisericilor ortodoxe
0
0
Amice esti idiot rau! Si ce-i mai nasol este ca te-au spalat pe creier! Mai folositi-va si creierele alea minuscule si ganditi si voi, pupatori de ciolane putrezite! Cat despre baraca aia de-i ziceti voi biserica, trebuia sa fie una cu pamantul cu mult timp in urma!
0
0
de ce?orce p***t de popa face biserica intre blocuri,distruge parcuri,pe banii nostri,ca sa ce?sa se umple de bani?vedeti mangalia infestata de biserici,parcul orasului distrus,neptunul infestat de o mirlanie in parcul de stejari brumaroi,defrisati fara mila de un popa mirlan!
0
0
Un jeg de constructie ilegala. Ar fi trebuit sa raspunda pentru abuz in serviciu si alte infractiuni, nu sa faca slujbe de protest...Dar, cum suntem o natie de tampiti, bineinteles ca la slujba erau adunate 100 de oi si 15 popi
1
0
Dar de ce nu o lege care sa interzica construirea bisericilor ilegale. Atunci nimeni nu le va mai demola.
1
0
Nu exista biserica in Romania care sa fie "goala si rece", chiar sunt insuficiente biserici pentru cati credinciosi sunt.
0
1
Baraca aia din Constanta, sa fim seriosi, nu este biserica. Biserica este acea cladire frumos pictata, uneori cu o arhitectura, chiar daca de cele mai multe ori sunt goale si reci. Dac-ar fi dupa George sau Teodosie, orice cort care are doua lumanari este biserica.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614