Demonstraţii culinare cu bucătari francezi, la Constanţa
Demonstraţii culinare cu bucătari francezi, la Constanţa
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestSchimburi de experienţă:
Schimburi de experienţă:
Din data de 1 septembrie 2010 a început implementarea proiectului "Califică-te! E şansa ta de a te integra în muncă", proiect strategic cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Proiectul, care se desfăşoară în Constanţa, Bucureşti şi Iaşi, este rezultatul unui parteneriat transnaţional ce reuneşte Fundaţia "Ing. Nejloveanu Niculae -Maestru în arta culinară"- Constanţa, S.C. Compania de Investiţii pentru Turism S.A. -Bucureşti, S.C. Succes TGM S.R.L. -Bucureşti şi Centrul European de Profesii Culinare - Paris. În perioada 14-16 mai 2012 va avea loc activitatea "Schimburi de Experienţă şi Bune Practici pentru Tutori" la care vor participa 50 de specialişti în gastronomie şi turism, formaţi ca instructor preparator-formare, care au îndeplinit rolul de tutore de practică pentru elevii şi studenţii din grupul ţintă al proiectului în Bucureşti, Constanţa şi Iaşi. Astfel, luni, 14 mai a.c., ora 09.00, la sediul Fundaţiei Ing. Nejloveanu Niculae -Maestru în arta culinară va fi realizat un regal interactiv de demonstraţii culinare - se vor dezbate teme principale ale bucătăriei franceze precum şi tendinţele din bucătăria festivă. Invitaţii speciali Vincent Perre - maestru bucătar şi profesor Ceproc Paris şi Bernard Calvet - maestru bucătar şi formator Ceproc Paris vor împărtăşi participanţilor secretele acumulate personal în zeci de ani de activitate derulată la nivel internaţional, în slujba interesului de a conferi gastronomiei rangul de "Art de Vivre", precum şi elemente de pedagogie gastronomică.
Mirela Sorina PASCAL
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News