REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Lun., 20 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6308
6.4° Constanța Luni, 20 Martie 2023 Anul XX Nr. 6308

Demostene, olimpiada copiilor cu CES, a ajuns la etapa premierii

Demostene, olimpiada copiilor cu CES, a ajuns la etapa premierii

Valentina CAMARA 20 martie 2023 | 00:00 408

Dragii noștri dascăli vizionari, în urmă cu ceva vreme vă invitam să faceți posibilă, alături de noi, implicarea elevilor cu CES, pe care voi îi îndrumați spre tainele cunoașterii, la prima olimpiadă din România dedicată exclusiv acestora.

Demostene, olimpiada copiilor cu CES, a ajuns la etapa premierii

Duminică, 19 martie a.c. iată-ne ajunși la finalul primei ediții, al acestei frumoase aventuri pentru renașterea spiritului de competitivitate în conștientul acestor copii. Mulțumim tuturor dascălilor care, sesizând frumusețea acestui proiect și dorind să schimbe la rândul lor ceva în sistemul educațional, au răspuns invitației noastre și și-au ghidat elevii pe tot parcursul desfășurării competiției.
Vă invităm să consultați rezultatele primei etape a concursului, cea cu participare indirectă, secțiunile desen și texte literare, pe site-ul nostru, accesând acest link: https://dascaliischimbarii.org/demostene#premiere
ADS, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Consiliul Județean Constanța, au lansat, la începutul anului, primul proiect educațional din România dedicat încurajării creşterii competitivității în rândul copiilor cu CES.
Proiectul demostene este un proiect educațional dedicat copiilor cu CES din România, menit să le insufle, dezvolte și educe acestora spiritul de competitivitate. Doar exersându-ne capacitatea de a depăși propriile limite putem evolua, de ce ar fi copiii cu CES altfel?
Coordonatori în cadrul proiectului au fost Școala Gimnazială nr. 30 GHEORGHE ȚIȚEICA, din Constanța, alături de Școala Gimnazială nr.8 Constanța. Inițiatorul proiectului este ADS și, pe această cale, promitem că vom reveni și la anul cu ediția a doua a Proiectului Demostene. Pentru educație, pentru elevi siguri pe ei și bine pregătiți, oricare ar fi condiția lor, pentru #schimbare, pentru un viitor mai bun al nostru, al tuturor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
21513104736
5/49
29263182225
joker
4561015219