REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.8° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
13.8° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Denis Alibec, acuzat că a primit bani de la Becali să ia roșu la Craiova. Ce spune Tiberiu Curt?!

Denis Alibec, acuzat că a primit bani de la Becali să ia roșu la Craiova. Ce spune Tiberiu Curt?!

Virgil STOIAN 17 mai 2023 | 00:00 5046

Prima ligă de fotbal din România se apropie de sfârșit, iar echipa Farul Constanța este la un pas de câștigarea campionatului. În ultima etapă, marinarii au făcut doar egal cu Universitatea Craiova, după un meci în care Denis Alibec a fost eliminat după ce a lovit cu cotul un jucător advers. Din cauza acestui gest, cel mai probabil accidental, Denis Alibec a fost acuzat, de către unii suporteri, că a primit bani de la Becali ca să  fie eliminat pentru a nu juca cu FCSB. Reporterii Replica au vorbit cu vicepreședintele FC Farul, Tiberiu Curt, care a ținut să îl asigure pe Alibec de întregul sprijin, și că vor face tot posibilul pentru a câștiga titlul de campioană.

Denis Alibec, acuzat ca a primit bani de la Becali sa ia rosu la Craiova. Ce spune Tiberiu Curt?!Tiberiu Curt

Chiar dacă Denis Alibec a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei de la malul mării, fiind practic ”locomotiva” care a tras echipa după el, unii dintre așa-zișii suporteri ai Farului s-au grăbit să îl acuze că a vrut să fie eliminat în meciul cu Universitatea Craiova, pentru a lipsi în meciul decisiv cu FCSB. Tibi Curt promite că întregul staff va lupta ca titlul să ajungă la Constanța.

Mazilu cred că va juca cu FCSB

”Părerea mea, și implicit a clubului, este că Denis Alibec a fost cel mai important jucător al echipei în acest sezon. S-a întâmplat să fie un eveniment nefericit la Craiova, pe care și el îl regretă. A trecut, vom face toți, inclusiv staff-ul tehnic, inclusiv jucătorii, administrativul și toți, vom face tot pentru a obține acest campionat, să fim campioni. În Denis avem cu toți încredere, nici nu știu că cineva ar putea să se gândească la asta, îmi pare rău că cineva poate gândi în acest fel. El a fost cel mai important om al nostru în acest campionat, a demonstrat-o și la Craiova, faza golului a creat-o tot el. Se mai întâmplă lucruri în viața unui fotbalist, e adrenalină multă pe teren, el regretă acest lucru, însă suntem cu toți alături de el și vrem să câștigăm titlul. Și el suferă că nu joacă, ar fi vrut să joace, dar asta e, ne așteaptă un meci foarte greu, dar vrem să câștigăm titlul în fața suporterilor. Mazilu cred că va juca, este nevoie de toată lumea.” a declarat Tibi Curt.

Denis Alibec, acuzat ca a primit bani de la Becali sa ia rosu la Craiova. Ce spune Tiberiu Curt?!Denis Alibec

Biletele nu se vor pune în vânzare

În privința controverselor privind biletele la meciul cu FCSB, Tibi Curt a declarat că aceste nu vor fi puse în vânzare ca și până acum: ”Biletele nu se vor pune în vânzare sub nicio formă. Biletele se vor vinde pe baza celor din interiorul clubului, pentru că stadionul este foarte mic și cererea este mult mai mare decât capacitatea stadionului, chiar triplă și conform cererilor pe care le avem, le vom distribui așa cum putem, astfel încât să fie toată lumea prezentă la teren să susțină Farul.

Mesaj pentru suporteri

Le-aș transmite suporterilor să vadă ceea ce a făcut Alibec în acest an, să vadă ce reușite a avut, și să se gândească că este și el om, poate greși într-un moment, dar asta nu înseamnă că el nu rămâne în continuare cel mai important om al nostru în acest sezon, și nu înseamnă că cei care vor juca nu vor face totul să obțină titlul aici acasă.” a încheiat Tiberiu Curt.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
marele papagal alibec sa il intrebati pe distrus daca se mai da la fete de 16 ani in parc la mangalia cand el are 30, asta ii e nivelul
1
1
Farul nr 1 ! Să crape postacii agramații !
0
1
Din mesajele postate imi dau seama ca hagi a procedat f corect ! La meci trebuie sa vina suporterii adevarati , ceilalti sa mearga la teatru sau pe arena nationala ! NU MERITA !
4
6
Este un caracter puternic care NICIODATA nu s ar lasa manjit de UN OIER care se da mare antrenor. DIFERENTA DE LA CER LA PAMANT INTRE UN MARE FOST JUCATOR, ACTUAL MARE ANTRENOR SI UN ...........
3
5
Facand abstractie de titlu, sa vinzi biletele "in interiorul clubului" ca e prea mic stadionul e aberant - Rakow, campioana Poloniei, joaca pe un stadion cu 1,000 locuri in plus fata de Ovidiu, aia la fel procedeaza? Iar legat de stadion, mai il demolam si noi pe asta si ne-apucam de ala promis, Chitac? Sau sa ne asteptam la cum arata strazile, asa sa fie si "stadionul"? p*****l.
10
2
CE TOT AI DATI CU FARU?ECHIPA ESTE A ANALFABETULUI DE m******n SI A LUI PROSOP DE HOTEL(MARICA).FARU NU MAI E DEMULT AL CONSTANTENILOR.CUM DRACU NAS ROSU(HAGI) NU NE POVESTESTE CUM L A SCAPAT BECALI DE DIVIZIA B.CA FOTBALIST MERITA BAGAT AN SEAMA CA OM ESTE UN j***s ORDINAR.
8
5
Forza Steaua! Ii rupem pe genunchi! In cel mai rau caz, titlul va ajunge la Gica, un mare mare stelist, anul asta e al nostru!
4
6
Toata lumea stie, in Constanta nu exista faristi get beget, cel putin cei din noua generatie. Asa cum populatia este mixta, in administratii, sport, politica gasim acelasi procent mixt. La fel se explica si faptul ca minim 3/4 din faristi sunt si stelisti. Nu va mai ascundeti dupa deget, ipocritilor, veti sarbatori indiferent cine ia titlul :))))
9
0
Din mesajele de mai jos vedem ca orasul este plin de parveniti, soldoveni, zecesebisti.
7
6
Mai Nelule vrei sa ne lasi cu mesaje dastea tip patriotism local folosite de comunisti :"sa facem front comun pentru echipa judetului".
7
3
Farul campioana iar pentru cei care zic ca sunt Constănțeni dar le curg balele pentru echipe adverse sa nu uite niciodată unde sau născut au crescut si trăiesc zi de zi in CONSTANTA cu bune si rele dacă nici acum nu facem front comun pentru echipa județului înseamnă ca nu avem pic de caracter
11
7
tziganul nu se lasa pana nu da cu mucii in fasole...
3
6
hai farul! cu bani putini, cu multa inima se poate!
10
5
Nu stiu daca Alibec a luat rosu intentionat sau nu pentru ca el a mai facut prostii dastea luand galben sau roshu gratuit,dar asha cum este el fara Alibec, Farul nu era acum pe locul unu,Alibec plus faptul ca Steau si C.F.R.Cluj au jucat in grupele Conferentz league a adus Farul pe locul unu,sa il vedem pe Hagi cu Farul lui pe care multzi il lauda daca ajunge in grupele UEFA Europa league sau Conferentz league caci in grupele Champios League nu are nici o sansa chiar daca Farul ia campionatul asta de kkt plin de aranjamente si omenii"vorba lui Becali apropo de blaturi"caci in primul rand din cauza Viitorului care de cate ori a jucat in Europa a fost eliminat din primul tur preliminar a ajuns campionatul Romaniei la nivelul tarilor europene care se incadreaza la cele mai slabe campionate din Europa,FCSBeul si CFR Cluj au mai miscat in Europa,pt.ca punctele obtinute de echipele unei tari se impart la numarul echipelor cu care tara respectiva a intrat in competitiile UEFA.
5
5
Farul daca ia campionatul nu are stadion in CT Ptr duminică nu are bilete la vânzare La fel cred că va fi și in cupele europene no bilet la meci dar vrea campionatul Alibec la farul nu cred că va mai juca vreodată A luat roșu că a vrut să-l ia sa dus în jucătorul oltean aiurea
10
1
Alibec degeaba este talentat daca are caracter de k***t
13
4
Faceti dracu stadionul ala mult promis, bai Chitacule, ai zis ca faci stadionul si nuci macar nu te ai apucat sa smulgi iarba din el, dar sa l mai darami.
13
1
Nu știu dacă mai scăpăm de păcatul scenaritei , păi dacă Alibec primea aceea sumă de bani era mai de folos în teren în meciul direct, decât să nu joace ,încurca toate fazele de atac ale Farului, că oricum toate mingile erau jucate și filtrate de Alibec.Duminica Farul va fi noua campioană Hai Farul împreună cu toți suporterii adevărați drumul spre victorie este foarte aproape
8
4
Cei care au zis asta sigur nu s-au vaccinat nici de covid ca sunt interese mari la mijloc..
5
0
Asa este..adevarat Cum a fost blat meciul cu rapid,asa este și cazul alibec..intenționat a luat rosu..si-a băgat banii în buzunar..și de la Becali și de la pariuri...
7
3
a*****a de unde mă-ta sti tu fotbal ? Daca dau copy paste la o fraza din articolul acesta pe google gasesc pe alt site intregul articol copiat de voi aici
4
0
Vezi Alibec, dacă ai mâncat carne de purcel! Dai cu stângul în dreptul. Ai păcătuit!
5
5
Azi pariurile a distrus fotbalul nu se mai joacă ca acum douăzeci de ani dovada jucători r*mâni care nu fac față în vest sânt terminați in prima repriză La cluburile din Romania și natională e seceta prelungita in cupele europene și campionate mondiale Numai forțați echipele nici Farul sau FCSB in cupe nu au forță cu echipele de acum
10
3
Asta e viitorul ,nici vb de farul! Oricum va bate steaua su și pa! Îl ascultam pe Hagi ăla 3 clase, cum spunea echipa campioană care campioana? Hai steaua da le cu terenul în cap și lasă i muți!
10
17
N-ai călcat în viața ta pe un teren de fotbal, șobolan de tastatură ce ești. Ce se întâmplă acum cu Farul e o minune și constănțenii sunt recunoscători lui Hagi, jucătorilor, întregului club. Poate mai sunt 3-4 târâie-sabie ca tine, care nu au drept la o opinie acasă și guiță la articole pe ciorna asta virtuală. Vedea-te-am fără degete, să tastezi cu limba aia ascuțită.
11
13
Fotbalul autohton denota cea mai p*****a speță a ramurilor sportive,de la mic la mare numai fotbal nu practică aștia în zilele noastre și se umflă toți de parcă ce abili,capabili și unici sunt ei cu tot cu jampierele lor epilate. pune osul la muncă,mănâncă gazon pe pâine,lasă vrăjeală și fi sportiv dacă crezi că poți,vb la modul general,totul este o manevră
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515