REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Denisa Filcea, aspru criticată de către urmăritorii săi

Denisa Filcea, aspru criticată de către urmăritorii săi

Valentina CAMARA 18 noiembrie 2022 | 00:00 837

Denisa Filcea s-a făcut remarcată în mediul online cu ceva timp în urmă. De atunci, soția lui Flick a început să primească tot felul de propuneri de la brand-uri, pentru a colabora cu acestea.

Chiar dacă Denisa spune că este destul de atentă ce produse alege să promoveze, unii dintre urmăritorii săi au luat-o la rost pe aceasta.

Denisa Filcea și Flick

După ce a devenit cunoscută în țara noastră, Denisa Filcea a devenit un influencer pe care brand-urile îl caută din ce în ce mai mult.

Având o mulțime de oferte de colaborare, vedeta a ajuns să selecteze foarte bine produsele pe care alege să le promoveze în fața urmăritorilor săi.

Totuși, chiar dacă vedeta spune că face aceste lucruri, urmăritorii o acuză că promovează anumite produse pe care nu a pus de fapt mâna decât atunci când face pozele sau clipurile de pe InstaStory.

De ce nu postezi și rezultatul cu 60 în talie? Așa ne demonstrezi și nouă că nu faci numai reclame!!”, a scris una dintre urmăritoare.

După ce a fost trasă la răspundere, Denisa Filcea a ieșit public și a dat o explicație, arătându-le tuturor cât este de dezamăgită de faptul că proprii săi urmăritori nu o cunosc și nu își dau seama de modul în care alege ea să colaboreze cu firmele care o contactează.

Am dat de mesajul acesta, pe care probabil deja l-ai citit. Și, vreau să spun că, nu neapărat mă uimește că unele persoane cred asta, văd și eu în mediul online că sunt persoane care promovează în fiecare zi altă cremă, sau alt șampon. Dar, cumva mă așteptam ca persoanele care mă urmăresc să vadă în atâta timp că sunt foarte constantă în promovările mele și niciodată nu am promovat ceva doar ca să-l promovez, ci întotdeauna aduc în fața voastră produsele pe care eu le folosesc și care consider că merită să fie promovate. Refuz mai multe colaborări decât accept, tocmai pentru că testez produsele”, a răspuns Denisa Filcea la acuzația care i-a fost adusă, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai nu mai poti de toate astea s-a casatorit cu asta de face rime si acum flocea asta se crede si ea mare ....
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272