3.4° Constanța Dum., 4 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6202
3.4° Constanța Duminică, 4 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6202

Deputat PSD exclus din partid după ce a fost implicat într-un scandal sexual

Victor ROTARU 2 octombrie 2022 1883

Un deputat de Argeș este acuzat că ar fi implicat într-un scandal sexual cu un minor. Aurel Bălășoiu a fost filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale cu un tânăr. Parlamentarul social-democrat a fost exclus din partid.

La nivel de conducere de ”rang O” a PSD, s-a decis, sâmbătă, excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu, iar hotărârea a fost anunțată pe contul de Facebook, fără să existe o motivare a acesteia.

Surse din lumea politică au mărturisit, pentru gandul.ro, că deputatul PSD Aurel Bălășoiu este implicat într-un scandal sexual. Jurnaliștii au făcut publice mai multe fotografii în care Bălășoiu apare dezbrăcat, pe un pat din ceea ce pare a fi o cameră de hotel. Lângă el, în pat, se vede trupul unui băiat care, potrivit sursei citate, ar fi minor.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

„Reacția președintelui Marcel Ciolacu a fost instantanee și a fost exclus din partid. I-am solicitat să-și dea demisia din Parlament și sperăm să facă asta luni. Noi vom vota pentru ridicarea imunității și continuarea anchetei pentru că sunt fapte abominabile și care nu pot fi tolerate”, a spus Radu Oprea - purtătorul de cuvânt al PSD, la Realitatea PLUS.

De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.

PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine, anunță social-democrații.

Aurel Bălășoiu neagă că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor.

„Am văzut și eu, mi s-a transmis astăzi, până astăzi nu am știut, așa că nici o problemă. Voi merge înainte și voi lupta. Nu recunosc”, a spus Bălășoiu, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Alo fata-fata Pot sa-ti scot cu sk(w)la vata?
1
0
plictisit de viata parlamentara a trecut la cele lumesti .
2
0
Chiar este foarte grav ce a facut . Sper sa primeasca pedeapsa maxima . Sper ca anchetatori si judecatori sa gandeasca cu mintea limpede .
4
0
s-a precizat pe la teveuri ca acest parlamentar a absolvit teologia, deci e clar. Despre Teodosie se stie, dar e prea puternic sa fie linsat in felul asta
6
1
Daca preotii f.t copiii daramite un parlamentar. Societatea a luat o razna.asta e clar.
4
1
ASTA ESTE O INSCENARE ,ACEST MARE OM ESTE FARA CUVINTE NU A FACUT ASA CEVA SUB NICI O FORMA A FOST PRIMAR SI CE ESTE PE URMA DUMNEALUI ESTE FARA CUVINTE ADEVARU VA IESI LA IVEALA
2
8

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359