REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Deputat PSD: „Pune-ți mâna pe carte”

Deputat PSD: „Pune-ți mâna pe carte”

Replica API 12 septembrie 2017 | 01:14 561

Călin Matei, un deputat PSD de Maramureș, a ales să transmită elevilor un mesaj pe Facebook, cu ocazia noului an școlar. Numai că exprimarea sa a fost nefericită.

Călin Matei a făcut o gravă greșeală de scriere a verbului „a pune”. El a conjugat greșit verbul la modul infinitiv. În loc să scrie „puneți”, el a scris „pune-ți”.

„Nici mie nu mi-a fost draga școala, ca la majoritatea dintre voi. Da nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Pana la următoarea vacanța, pune-ți mâna pe carte, fiți cuminți și nu fumați in budă! Succes!”, a fost mesajul integral al deputatului.

Deși mai mulți utilizatori i-au scos în evidență greșeala, până la ora redactării acestei știri mesajul nu a fost editat.

El este deputat la al doilea mandat și actual președinte al CSM Știința Baia Mare. Călin Matei mai este și membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci, scrie digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate omul se gandea sa ,,pune-ti,,mana pe o carte la poker,mai oameni buni si voi ,,va-ti,,gandit,,l-a,,o carte din biblioteca,!
0
0
Caruntul asta degeaba nu are si el vreun doctorat in nimic?
2
0
Derbedeilor...ma refer de la clasa a IX la a XII a
2
0
ANALfabet!!!!!!
1
1
Mama domniei sale a fost cadru didactic zice lumea
1
0
Dragi parinti, trimite-ti copi-i la scoala, in acest fel vor fi bine educa-ti. Fira-ti ai naibi de parveni-ti care rade-ti de noi, parlamentarii.
3
4
cu asa analfabeti, cu asa ministri si prim ministru , scoala merge ca si pe roate. Toti neaveniti isi dau cu parerea, nu au cunostinte di nivelul ciclului primar, niste borfaci ce au obtinut averi prin furt din banii nostri. Nu va este rusine sa va mai afisati, daca te stii prost, stai in banca ta, bucurate de banii pe carfe ii primesti pentru somnul dulce din parlament si pentru efortul de aridica, la comanda , mana ptr avantaje personale. Nu am crezut ca pot exista asemenea nulitati menite sa ne conduca si, pe deasupra, sa ne mai dea si lectii. Bun simt nu exista in randul lor, ei sunt alesi
4
1
Ipochimenul , analfabet precum majoritatea pesedeilor , se adreseaza tot analfabetilor , pentru care invatarea a fost si este o grea incercare . Dovada ca nu au invatat nimic , chit ca au trecut prin anumite scoli ca gasca prin apa ... Gusterii dreacu !
7
1
a vrut si el sa fie cool dar a devenit penibil . asta e dom' deputat daca nu ati pus mana pe carte
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614