REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Deputat UDMR de Constanța, despre senatorul care ar fi spus că are Coronavirus ca să scape de AMENDĂ: A procedat corect

Deputat UDMR de Constanța, despre senatorul care ar fi spus că are Coronavirus ca să scape de AMENDĂ: A procedat corect

Replica API 20 martie 2020 | 00:00 2774

Deputatul UDMR, Antal Istvan Janos, are încredere în colegul lui de partid, în scandalul iscat în aceste zile de senatorul UDMR, Tanczos Barna. Senatorul UDMR, Tanczos Barna, ar fi fost prins de polițiști, la intrarea în localitatea Olteni, județul Teleorman că ar fi condus cu 81 de km/oră. Intersant este faptul că acesta ar fi mers spre București pentru a-și face testul pentru coronavirus. Din spusele polițiștilor, senatorul UDMR i-ar fi amenințat pe aceștia că este infectat doar ca să scape de amendă, însă senatorul a infirmat tot, spunând că ar fi recomandat polițiștilor să nu se apropie de el ca să nu fie contaminați. Deputatul de Constanța din partea UDMR, Antal Istvan Janos spune însă că „bagă mâna-n foc pentru colegul lui și prietenul lui”, senatorul, Tanczos Barna. „Eu la rândul meu am pățit la fel și am fost oprit de către Poliție. Am intrat în localitate și am rulat cu viteză. Am plătit, se întâmplă oricui. A greșit domnul senator că a mers cu viteză. El a spus că mergea spre a fi testat dacă este pozitiv sau nu. A fost împreună cu Vergil Chițac, cum am fost și eu la rândul meu, și mergea spre București, unde urma să facă testul. Eu îl cred. Sunt 100 % sigur că el a procedat corect. Așa aș fi făcut și eu, aș fi atenționat polițistul să nu se apropie de mine”, spune deputatul constănțean.

Antal Istvan Janos

La rândul său, Antal Istvan Janos este suspect că ar fi infectat cu acest coronavirus și se află în autoizolare la domiciliu, în Satu Mare, de vinerea trecută. Deputatul a intrat în contact și cu deputatul PNL, Mircea Banias, care a fost confirmat cu infectarea cu coronavirus. „Eu, la rândul meu, după ce am venit de la Parlament, m-am autoizolat la domiciliu. În acest moment mă aflu la Satu Mare. Eu am intrat în contact și cu Bogdan Huțucă, care Slavă Domnului, nu este infectat și am emoții și pentru Banias, căruia i-am trimis și un mesaj de susținere, la fel cum am procedat și cu Chițac. Am ajuns să mă izolez în locuință, nu am ieșit. Eu oricum sunt la marginea orașului la Satu Mare. Joi, 12 martie, am plecat cu trenul din București spre Baia Mare, am luat intenționat acest tren, deoarece am găsit compartiment liber. A doua zi, când am ajuns, s-a lansat zvonul conform căruia Huțucă ar fi infectat. Am ajuns vineri dimineață la Baia Mare, unde m-a așteptat șotia. Din acel moment nu am mai ieșit din casă. Joi, 12 martie, ar fi fost votul învestirii Guvernului Cîțu, nu știam la ce oră se termină. Avionul spre Satu Mare pleca la ora 17, nu am luat bilete. Mi-am luat bilet de tren spre Baia Mare, deoarece nu aș fi primit bilet de tren singur în compartiment în trenul care ducea direct spre Satu Mare.Am ajuns la Baia Mare vineri, 13 martie, de când m-am autoizolat și m-a luat în evidență DSP. Cu Mircea Banias am fost în lift, acum stau și astept verdictul după autoizolare”, a declarat deputatul UDMR.

Antal: Nu aglomerați spitalele în perioada următoare, evitați accidentele

Suspectat că ar fi infectat cu acest coronavirus, Antal Istvan Janos face un apel către toți cetățenii, să se ferească în această perioadă și de cele mai mici accidente pentru a nu aglomera spitalele din țară. „Fac un apel ca nimeni să nu ajungă la spital, vine Paștele, se întâmplă multe accidente în bucătărie, din partea gospodinelor, să nu cadă când se urcă să spele geamurile. Să se evite accidentele rutiere. Oamenii trebuie să fie mult mai precauți pentru a nu ajunge la Urgențe”, a mai menționat deputatul UDMR.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Analfabetule frustrat! Grea gramatica pentru tine! Concluzia este ca ori esti bozgor imputit ca cei doi sau cioara la cum te exprimi!
1
0
romanii stiu de ce !!!
2
3
am neamuri aici la replica. ce janghina. ai pus titlu de clickbait,
0
0
Era in fata carciumii din sat .Normal ca a procedat corect a spus ce trrebuia sa spuna orice politician abil,adica a mintit.
3
0
A castigat la redistribuire
4
0
avem udmr la constanta ? individul a fost ajutat de mangla pesede cu voturi altfel nu ajungea deputat la tulcea 773 au votat cu udmr ln constanta 1400 ca na e plin de unguri in dobrogea
7
0
E adevarat ca la Herghelia Mangalia a fost sau poate mai este, nu stiu exact,director un doctor veterinar ungur.Nu-i stiu numele, dar e un om de toata isprava.Daca e acelasi cu cel din articol, ce sa zic, s-a adaptat vremurilor.
3
0
Bozgor la bozgor nu-si scoate ochii !!
7
1
BA da cita rautate!ce plm daca e bozgor?!ce ciumeci sonteti voi CA sinteti romanii pulii!,jeguri rasiste si nenorociti!
3
6
Senator UDMR de Constanta? Baga-mi-as pwula in gura PSDului ca ei l-au bagat in parlament.
10
1
tare asta udmr in CT hahahaha pau cati sunteti ?probabil el,ma-sa,neva-sa si fie-sa....dar ramane doar el....pe restu sa luam la qula
5
1
udmr benim boc
3
0
Incredibil, cat tupeu pe voi. In alte tari nu va puteti lafai dar suntem prosti noi, romanii, cava toleram comportamenyul incalificabil.
5
0
Cand legile nu sunt respectate insasi de cei care le-au dat. Mai e valabila sintagma: nimeni nu estr mai presus de lege? Din pacate, legile sunt doar pentru oamenii de rand. Astept cu interes deznodamantul.
8
0
Afara cu ungurii din tara!
10
3
ARE Constanta parlamentar de la boanghinele udmr?! Pe cine gatzii mamii lui reprezinta sogorul nenorocit in Constanta?! Aaa, cum nu stiti? Sa multumim pentru acest lucru ciumatilor rosii de la psd care nu de putine ori au lasat tara pe mana bozgorilor nenorociti, in foamea lor disperata dupa voturi in Parlament!
15
1
Cum naiba vine asta? Deputat UDMR de Constanta. De necrezut!
12
0
De fapt bozgorul are dreptate.Boschetarul ala de sparlamentar a procedat corect,asta-i standardul ptr sparlamentari,atrit ii duce mintea,la furat si spaguit.Nu inteleg decit de pirnaie,unde ar trebui sa stea cit mai mult si bine!
10
0
Cum spui ma parlamentarule"colegul meu a procedat corect",ia intereseazate daca si politisti unguri sunt tot la fel de intelegatori cu romani care tranziteaza localitatile din Ungaria cu 31 Km la ora peste viteza legala pentru ca vor sa vina in tara lor sa isi faca testul pt.coronavirus.Pentru stii doar ca asta inseamna democratie U.D.M.Ristule.
10
1
Mai omule, in Romania toti avem aceleasi drepturi si aceleasi raspunderi. Ai gresit suporta consecintele.
12
0
Alegerea unor deputati UDMR in judetele din Muntenia si Moldova si nealegerea unor deputati UDMR in judetele din Transilvania - de ex. in jud. Alba, unde exista puternica organizatie UDMR Aiud, respectiv zone compact maghiare precum Remetea etc., se datoreaza exclusiv sistemului redistribuirii voturilor. Asa fiind, voturile UDMR ajung sa fie valorificate unde te-ai astepta mai putin. In anul 2000 UDMR a obtinut un loc de senator de Calarasi, in persoana unei doamne pe jumatate chineza, pe jumatate maghiara, Borbala Vajda. Unguri sunt in Constanta. Daca nu cunoasteti niciunul, nu injurati aiure
1
7
paremise ca a fost directorul hergheliei Mangalia
2
0
Ai dracu jegosi. Toti. Dar absolut toata clica asta politica mama lor de nenorociti. De asta trebuie astia mancati pe paine mama lor de nenorociti. Fara politicieni, fara politica, vreau un om la conducere
12
0
Unguri infecti, urata natie.
16
1
citi bozzgori sint in cta de au organizatie?de fapt pesede cu bozgorime in el!
19
0
Organizatia UDMR de Constanta a fost sustinuta mereu de PNL Constanta la alegerile parlamentare. Reprezentantii UDMR-ului in sectiile de votare erau recrutati si platiti de PNL iar unii din acestia habar nu aveau ca reprezinta UDMR-ul in sectia de votare. Smecheria era ca un procent de 5 - 7% din alegatorii PNL-ului sa voteze cu UDMR-ul, pentru a intra in Parlament candidatii care nu au nicio treba cu Constanta, dar care ii sustin pe cei din PNL in Parlament si nu numai acolo. Acum, singurul avantaj este ca reprezentantul UDMR Cta nu locuieste in Constanta si nu s-a plimbat pe aici cu virusul!
11
7
Dar testare nu putea face bozgorul decat la bucuresti? Nu. Dar acolo avea el treaba
13
2
Cum naiba deputat UDMR de constanta... tatar, turc hai mai vezi, machedon nu mai zic peste tot dar ungur. Nu vreau sa par rasist dar chiar nu are ce cauta un deputat UDMR de constanta in parlament pentru ca nu exista comunitatate maghiara sa treaca de prag in constanta dar de, legea electorala facuta pentru smecheri si votata de fraieri ca sa ramana partidele la putere, aceleasi mereu si mereu si din nou la infinit...
18
0
Mare prostie,ce a facut BOZGORUL asta ptr. C-ta?
23
1
Domiciliu satu mare, deputat de constanta?? E plina constanta de unguri, de a luat voturile necesare
28
1
a procedat pe mortii matii corect bozgor infect
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108