REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Deputaţii şi senatorii UDMR: Vaccinarea - singura modalitate de a pune capăt pandemiei

Deputaţii şi senatorii UDMR: Vaccinarea - singura modalitate de a pune capăt pandemiei

Replica API 8 ianuarie 2021 | 00:00 1184

Deputaţii şi senatorii UDMR îi încurajează pe cetăţeni să profite de posibilitatea vaccinării, pentru că aceasta este singura modalitate de a pune capăt pandemiei şi de a reveni la viaţa normală, precizează joi un comunicat de presă al Uniunii.

"Având în vedere că în ultima perioadă, în spaţiul public, au apărut mai multe informaţii false, care încurajează societatea să se opună vaccinării, grupul parlamentar al UDMR a decis, în unanimitate, să acţioneze responsabil şi să se angajeze în promovarea campaniei de vaccinare", arată comunicatul UDMR, scrie Agerpres.

Parlamentarii UDMR subliniază pe această cale că eforturile experţilor în domeniul medical nu ar trebui plasate pe aceeaşi pagină cu ştirile false, care, pe lângă faptul că sunt derutante, generează o atitudine nejustificată împotriva oamenilor şi a ştiinţei.

"Credem că imunizarea reduce consecinţele negative ale coronavirusului şi, astfel, protejează familiile noastre şi întreaga comunitate de contaminarea cu acest virus. O vaccinare adecvată reduce incidenţa deceselor provocate de infectarea cu COVID-19. Deputaţii şi senatorii UDMR îi încurajează pe oameni să profite de posibilitatea vaccinării, pentru ca aceasta este singura modalitate de a pune capăt pandemiei şi de a reveni la viaţa normală", subliniază membrii grupului parlamentar al UDMR.

De asemenea, parlamentarii UDMR atrag atenţia asupra efectului negativ provocat de informaţiile de tip fake news şi îi îndeamnă pe membrii comunităţilor locale să se informeze din surse credibile şi să nu ia în considerare ştirile false.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect. Asa este.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212